Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Merhaba kızlar. Topik çok ilerlemiş maşallah herşeyi okuyamadım. Hepiniz iyisinizdir inşallah. Ben bu hafta rapor aldım evde yatıyorum, mide bulantılarım maşallah çok iyi ama iştahsızlık tam gaz devam ediyor halsizliğim çok, hep yatıyorum desem yeridir. Size birşey soracağım, bu minik sabahları benim midemi yiyor kesinlikle, ben 21 saat oruç tuttum böyle mide kazıntısı yaşamadım, yani kazıntının ötesinde sökülüp gidiyor sanki ağrı içinde uyanıyorum. Kalkıp bi lokma meyve atsam ağzıma sanki hiç o Ağrı'ları ben çekmemişim gibi geçiyor deli oluyorum bu arada çok da özledim yaa doktora gidip ultrasonda görmek istiyorum, indirdiğim uygulamalardan şuanki görüntüsüne bakıyorum kuyruğu kaybolmus tam bir Bebek profilinde, yesin onu anası

maşallah kakule71 Allah sağlıklar versin hepimize inşallah ben de bu cuma gideceğim doktoruma 3hafta sonra benim minnoşum da büyümüştür inşallah kalp atışını da ilk defa duyucaz inşallah..

Kocaman olmusuzki bizzz masallahh :) 3.63 cm tek tek kolunu bacagini gosterdi doktor kalbini dinletti cuppa cuppa :) eli kolu oynuyordu bacaklari capraz duruyordu :)
Oyy maşallaahhh kocaman bebek sayılır 3.63 cm canım tarihiyle uyumlu mu suan ne kadarlık tam hafta gün? Pazartesi ben de gideceğim de o zamana dek oluşursa kol bacak görür müyüm onu hesaplayacağım :)

cok sagolun kizlar bu geriden gelme olayi cok moralumi bozdu sabah ama simdi sayenizde rahatladim
canim bu cok normal yumurtlama gunu teorik olarak 14. gun diye hesaplaniyor onemli olan 20 haftasindan sonra geri kalmasin ben bebek dusundugumuzde takilmistm bu yumurtlama gunune sonra bi doktora gittim bana gore cok tan gecmisti yumurtlama gunum sonra bi bakti doktor daha yumurtlamamisim

medikal park a sordum canım 500 TL dedi, sigorta indirimimle. özel laboratuvarlarda bu mertebelerde. birine yaptıracağım artık.

Kocaman olmusuzki bizzz masallahh :) 3.63 cm tek tek kolunu bacagini gosterdi doktor kalbini dinletti cuppa cuppa :) eli kolu oynuyordu bacaklari capraz duruyordu :)

maşallah ona 41 kere
çok sevindim canım, Miniklerimizden hep böyle haberler alalım. Hep sağlıklı olsunlar.

Öyle tabii . O da benim yavrum. Oğluma gebe kaldığımdaki heyecanı yavaş yavaş duymaya başladım . Zor olacak ama benim zaten yaşım 35, çok ara vermeyecektik. Zaten yapacaktım 2. yi. Biraz erken geldi fındığım :)

geçtiğimiz cuma byleydi miniğim. pazartesi tekrar gidicez bakalım

son randevuda 10+1 di ama 10+ 2 çıktı. 3.38 cm boyu vardı elleri ayakları burnu çene kemikleri falan belirgindi.bakalım neyim olacak :)

iste minigimmm :) sata gore uyumlu degiliz benim hamile kalma hikayem cok farkli ben adetim geciktigi hafta hamile kaldim yani gercek sat 8 kasim ama bana verilen sat 29 kasim ve verilen sata uyumlu gidiyor en son ultrasonda 7+1di bugun 10+2 olmasi gerekirken 10+4 cikti. Doktor bu haftalarda arti eksi 5 farketmez 5 gun onde ya da geride cikabilir normal dedi ayin 24unde ikili test icin randevu verdi. Taze doktordan gelmis biri olarak baska sorunuz varsa cevaplayabilirim:)

ay benim doktorum tahminde de bulunmuyor. bana gelenler genelde erkek oluyor diyor. sorsam kesin 5 hafta sonra gel söyleyim der

Hayirli ugurlu olsuun.. Ben de 9+1 deyim. 24 Subatta benim de kontrolum var 11+2 olacak sanirim. Ikili demedi ama buyuk ihtimalle bakilacaktir. Cok buyumus bebegin masallah, insanin gozleri doluyor.

Hayirli ugurlu olsuun.. Ben de 9+1 deyim. 24 Subatta benim de kontrolum var 11+2 olacak sanirim. Ikili demedi ama buyuk ihtimalle bakilacaktir. Cok buyumus bebegin masallah, insanin gozleri doluyor.
Insan korkuyla gidiyor iyi mi diye ilk masaya yattigimda kalbimdeki guburtuyu anlatamam :) sonra tabi onu gorunceki rahatlama paha bicilemez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…