Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Benim çalıştığım kurum kurumsal değil durumsal. Aynen işe girişte böyle dedi bana işveren. Herşey duruma göre dedi. O sebeple rahatım söylemeyeceğim gebeliği.
Sigortacı bir arkadasım bayan amirine ağlayarak anlatmıştı çünkü işe gireli 3 ay olmuştu ve zaten hamile olması sebebiyle ayrılan birinin yerine gelmişti. Diyeceğim o ki bınu duymaktan haşlanmıyorlar sen kendini düşün kendi çıkarını yani. Başka hamile yoksa nispeten rahatsın demektir

canım şu an söylersem çıkış veremez, vermesi halinde bir sürü dava açılıyor başına hatta bir de ceza yiyor. Tek sorun 13. haftaya kadar söylemek istemiyordum. Böyle bebeğimi konuya alet de etmek istemiyorum. Ağlıycam resmen

Boşuna kafana takıyorsun.sözleşme yapsa dahi senin açından geçerliliği yok.insan haklarına girdiği için işçi açısından yaptırımı yok.ben mali müşavirim ve hocamda avukat daha önceleri böyle bir konuda görüşlerini almıştım.diyelim 5 sene çalışma vadi erdin, ama hamile kaldın sözleşme yok oldu.strese girme

Merhaba arkadaşlar hamilelikte raporlu olduğumuz günlerin parası için bizim mi sgk ya başvurmamiz gerekiyor yoksa işyeri sahibi mi hallediyor? Bi bilginiz var mı?

Merhaba arkadaşlar hamilelikte raporlu olduğumuz günlerin parası için bizim mi sgk ya başvurmamiz gerekiyor yoksa işyeri sahibi mi hallediyor? Bi bilginiz var mı?
doğum izni raporunuzu işverene(muhasebe) veriniz.izniniz bittiğinde de çalışabilir raporu alırsınız.onuda iletin işverene. 2 ay içinde paranızı alırsınız

canım sözleşmede bu iş yerinden ayrılırsam 6 ay benzer işlerde çalışamaz diye bir madde var. o yüzden imzalamak istemiyorum. yoksa süresiz sözleşme zaten. Bir de hep şirketi koruyan bir sürü madde dolu. Durup dururken niye imzalatıyor ki şimdi bunu.

Ayyy maşallahhhh ben seni yerim zaten 3 cm. Bsysin lokmalık yaaa nazar değmesin sana canım yalnız su nub teorisinde erkek bebek görseli örneği gibi seninki sanki :)

Son düzenleme:
İlk 3 ay çalışmak istemiyorum tehlikeli bir gebeligim var. Doktor rapor verebilir mi bu kadar nasıl halledebilirim acabaa

Tr.de çalışan kadının dramı resmen. Bebeğimize yogunlaşmamız gereken bu özel dönemde bu tarz problemler cok acımasızca. Ben devlette calıstıgım hakde önceki hamileliğimde ne sıkıntılar yaşadım ortam kaynaklı. Bence önceliğin hep bebek olsun gerekirse işten çıksan bile onun sağlığını düşün. Ben şahsen şuan öyle yapıyorım. 13. Haftadan önce söylesen cok sorun etme canım eğer senin lehine olacaksa. Anlıyorum insan beklemek istiyor.

İlk 3 ay çalışmak istemiyorum tehlikeli bir gebeligim var. Doktor rapor verebilir mi bu kadar nasıl halledebilirim acabaa
hamilelik bir hastalık olmadığı için doktorlar bu kadar rapor vermezler.zaten rapor 10 gün ile rapor başlanır hasta kontrolunde uzar veya rapor biter.

Bebeğim her şeyin herkesin ötesinde, gerekirse alsınlar başlarına çalsınlar işlerini. Sadece böyle bir haksızlığa uğramamak için elimden geleni yapıyorum. O kadar fesat insanlar var ki, onlarda öğrenebilir

Ama benim düşük tehlikem var sanırım biraz daha rapor verir doktor. Vermezse de işten ayrılacağım korkuyorum birşey olursa diye

Ayyy maşallahhhh ben seni yerim zaten 3 cm. Bsysin lokmalık yaaa nazar değmesin sana canım yalnız su nub teorisinde erkek bebek görseli örneği gibi seninki sanki :)
Ay gercekten mii:) ben hep kiz hissediyorum hatta doktor erkek derse cok sasiririm:)

aslında geçerli olmadığını kendileride biliyor. ama çoğu çalışan bilmediği için yaptırım uygulamış oluyorlar.normalde zaten çalışan işverene bağlı olmak zorunda. sen haksız sebep yapmadığın sürece kendi hakların korunacak.yani sadece doğumdan dolayı işten çıkmak istiyorsan bu senin en doğal hakkın.

Maşallah canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…