Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ctesi olsun hemen yaaa bende bebegimi goreyim ne kadar buyumusler sok oldum gorunce bebekleri elim hemen gobuse geldi benimkide buyumusmudur diye

ay hemen büyüyorlar canım bak en son 7+2 de gittik.göremedik bile. sadece kalp atışı sensörleri oynattı kendi yoktu ortada. şimdi baksana el ayak hersey belirgin olmuş. haftaya Allah bilir napar

Insan korkuyla gidiyor iyi mi diye ilk masaya yattigimda kalbimdeki guburtuyu anlatamam :) sonra tabi onu gorunceki rahatlama paha bicilemez :)
Olmaz mi benim suan odum kopuyo iyi mi bir sikinti var mi kalbi hala atiyormu diye rabbim size bagislasin 2 li tarama icin ne zaman gideceksin tatlim

biz ikili teste pazartesi gidicez 11+4 oluyoruz. o zaman da dikkatle incelicem melegimi :) o hisler hiç geçmiyor kızlar 2. bebek de olsa aynı devam :)

ben oğlumun her kontrolünü kameraya almıştım bunda da öyle yapıyorum. :)

yaa çok güzeller gözlerim doldu, boğazım bir garip oldu filan.

Nub grubuna atin belli olur

Kızlar ya benim iş yerine söylemem gerekiyor, aslında 13. haftaya kadar söylemeyecektim. Ama çok sıkı bir sözleşme imzalatmak istiyorlar ve ben imzalamak istemiyorum. Çıkış verme ihtimallerine karşı söylemem lazım ki çıkartırlarsa dava açma şansım olsun. Çok mu erken sizce söylemek için? Bir de bu nasıl söylenir, kime söylenir? Yazılı olarak mı bildirmem gerek?

Kızlar benim sürekli bir şeyler yemem gerekiyor çok sık acıkıyorum tansiyonum falan düşüyor o derece. Eğer biraz fazla yersem bütün yediklerime elveda diyorum :) acıkma durumlarınız nedir ?????
Benim de tansiyonum genelde düşük atıştırma bende de var ama aynen sonrası hep bulantı. Şimdiden 1 kilo aldım doktor haftaya beni bir güzel demoralize edecek. İlk üç ay kilo alma dedi ciddi geriliyorum. Yani sanki doğumdan sonra o verecek kiloları. Hani sağlık için falan da ben de 100 kilo olucam demiyorum ama kilo takıntılı doktor sevmiyorım

nefret ederim kiloma takan doktordan benimki neyse öyle bir doktor değil.

Nerde calisiyorsun tatlim kurumsal bir firmysa bence yazili olarak insan kaynaklarina bildir sozlu olarakta amirine

Canım aslında çok öyle düşünmeyin, çok fazla kilonun doğum sırasında bir takım riskleri varmış. Yoksa sonrasında sizin kilolu kalmanız değil asıl konu. O yüzden 12-15 sınırını geçirmemeye çalışıyorlar.

bende yanımda cd goturdum kontrolden sonra oraya attılar hafıza kartıda olabılır o anlar paha biçilmez o kadar özelkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…