Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
merhaba bayanlar benimde sat 19 aralik normalde 7+3 olmasi gerekirken bugun kalp atisini duyduk ve 6 haftalik olctu dr 1 hafta kadar fark var takibe alinacak benzer durumda olanlar var sanirim sizlerin dr bu duruma ne diyor

Merhaba, benim de sat 14 aralık, 8 haftayı doldurmuş olması gerekirken, 7 haftayı doldurmuş.bir haftalık bir geç döllenme bizimkisi de. Bir çok arkadaş var bu ay böyle:)

İlimizde 20 eylül cnm bende de vardı ama 2 3 gündür arttı ışte demek ki hormonlardan ne yapalım bebeklerimiz için cekecez bu bulantilari..ay nergis dedin kokusu burnuma geldi gerçekten agir geldi bana da ben kullandığım sabundan bile tiksiniom

Kızlar benim sürekli bir şeyler yemem gerekiyor çok sık acıkıyorum tansiyonum falan düşüyor o derece. Eğer biraz fazla yersem bütün yediklerime elveda diyorum :) acıkma durumlarınız nedir ?????

canım en azı 3 hafta once mr yaptırmıssın muhtemelen daha rahımde bıle olmaya bılır cok stres yapma bu daha tehlıkelı

Ayy yoruldun birsürü işe dönmediysen dinlen canım hadi, maşallah kuzu da iyiymiş rahatla sen iyi bak kendine hatta duş al hastanelere de gittin şöyle güzelce bir ferahlarsın :)

Kalpatışı ekleyenlerden birisi benim canım,inşallah biz de perşembe günü duyacağız,dün evlilik yıldönümümüzdü ama kutlamadık,kalp atışını duyduktan sonra toplu bir kutlama yaparız sevgililer gününde, Bu arada eşim gitmiş bana kolye almış o kadar tatlı ki ağladım vallahi çok duygulandım.

Eklentiler

• image.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 163
Kızlar benim sürekli bir şeyler yemem gerekiyor çok sık acıkıyorum tansiyonum falan düşüyor o derece. Eğer biraz fazla yersem bütün yediklerime elveda diyorum :) acıkma durumlarınız nedir ?????
Sürekli açım
Yemezsem bulantı oluyor, fazla yersemde oluyor

bu kadar kiside gec dollenme olmasi ilginc olmus salgin herhalde :)) normalde benim adetlerim de duzenliydi bekleyip gorecegiz hayirlisiyla

kesinlikle canım, her güzel haberde kendimiz gibi seviniyoruz. diğer haberler ise kimsenin başına gelmesin, hiç duymayalım diye inan her akşam dua ediyorum. Kalp atışlarını herkes duydu neredeyse, şimdi sırada ikili test-cinsiyet belirlenmeleri var

merhaba bayanlar benimde sat 19 aralik normalde 7+3 olmasi gerekirken bugun kalp atisini duyduk ve 6 haftalik olctu dr 1 hafta kadar fark var takibe alinacak benzer durumda olanlar var sanirim sizlerin dr bu duruma ne diyor

böyle farklar olabilirmiş, benim ki sıkı takip ediyor canım.

BENİMDE ÖYLE OLDU 18 ARALIK SON ADET TARİHİM, TAKILMA CANIM BEBEK HER GÜN ORANTISIZ BÜYÜR, STANDART ÖLÇÜLERE GÖRE KÜÇÜK ÇIKSA BİLE SORUN YOK

bu kadar kiside gec dollenme olmasi ilginc olmus salgin herhalde :)) normalde benim adetlerim de duzenliydi bekleyip gorecegiz hayirlisiyla
Aslinda gec dollenme degil de gec yumurtlama.. Bebek isteyen anneler o donemin stresinin etkisiyle yumurtlama gunleri daha ileri tarihe kayabiliyor.

Ben de ayni durumdayim. Normalde 3 eylul dogum tarihi gozukurken 12 eylul oldu. Kesinlikle kotu bir durum degil, dogum tarihini bir hafta daha ileri atiyor. Zaten ilerleyen donemlerde bebekler gelistikce o farki kapatiyorlar.

Birlikte nice seneleriniz olsun inşallah, hediyeni de gülegüle kullan, çok güzel ve anlamlıymış:) seninle yakın tarihlerimiz, inşallah sen de perşembe günü duyarsın kalp atışlarını, güzel haberini bekliyoruz...

Ben de ayni durumdayim. Normalde 3 eylul dogum tarihi gozukurken 12 eylul oldu. Kesinlikle kotu bir durum degil, dogum tarihini bir hafta daha ileri atiyor. Zaten ilerleyen donemlerde bebekler gelistikce o farki kapatiyorlar.
Tam kurban bayramının ilk gününde mi görünüyor miniğin gelişi, hadi hayırlısı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…