merhaba bayanlar benimde sat 19 aralik normalde 7+3 olmasi gerekirken bugun kalp atisini duyduk ve 6 haftalik olctu dr 1 hafta kadar fark var takibe alinacak benzer durumda olanlar var sanirim sizlerin dr bu duruma ne diyor
Merhaba, benim de sat 14 aralık, 8 haftayı doldurmuş olması gerekirken, 7 haftayı doldurmuş.bir haftalık bir geç döllenme bizimkisi de. Bir çok arkadaş var bu ay böyle:)
bende rahattım nerdeyse bulantım yoktu pazar akşamı başladı hala devam ediyor. parfüm, sigara kokusu iyice kötü ediyor. eşim nergis almış yok et onu diye carladım. çok kötüyüm şu an. seninde aynıysa bence bizim bulantı vakti geldi.
İlimizde 20 eylül cnm bende de vardı ama 2 3 gündür arttı ışte demek ki hormonlardan ne yapalım bebeklerimiz için cekecez bu bulantilari..ay nergis dedin kokusu burnuma geldi gerçekten agir geldi bana da ben kullandığım sabundan bile tiksiniom
Kızlar benim sürekli bir şeyler yemem gerekiyor çok sık acıkıyorum tansiyonum falan düşüyor o derece. Eğer biraz fazla yersem bütün yediklerime elveda diyorum :) acıkma durumlarınız nedir ?????
Merhaba kizlar ben geldim doktordan.Doktor alttan bakmadi karnimdan bakti.Keseyi gordu.Ama bebegi kalp atisini goremedi henuz.2 hafta sonra tekrar cagirdi.Ama kese rahimde ve duzgun dedi.Yalniz 7. Haftalarda olmasi lazim ama 6+1 gorunuyo dedi.Ama bence yanlis hesapladi doktor.Benim sata gore hesap yapinca 6+3 teyim ben 6+1 gorunuyo o kadarda oynar diye dusunuyorum.Kaygiliydim mr ve tomoya girmistim ayin 15 inde.Doktor muhtemelen o zaman bebek vardir ama dedi ya hep ya hic kurali vardir dedi eger saglikli bi gebelik degilse saglikli bi bebek degilse %99.9 dusukle sonuclanir dedi.2 hafta sonra bebegin gelisimine ve kalp atisina gore daha net konusabiliriz dedi.Kacinci hamileligin dedi ilac kullandin mi dedi.3. Hamileligim ilki karnimda olmustu o yuzden kizimda bebek aspirini kullandirmisti doktor bana bu doktorda bebek aspirini kullanmami soyledi.Ayni hastanenin baska doktoruna gidiyorum.Daha dikkatli ve uzun uzun inceliyo.Hastasida daha az.15 gun bana zor gecer.Dua edin saglikli bi bebis olsun anneler.Isteyerek hamile kaldim.Kaybetmek istemiyorum.
Sabahtan beri dr geziyorum wnfeksyona ciktim. Su cicegi cikardiysan bi daha cikmaz dedi ve bende bir iki kirmizi sivilcemsi sey var allaha sukur artmadi atesimde yok ama tabi bana bi milyon olumsuzluktan bahsetti tahlili varmista burda olmamis fakulteye git falan dedi sonra ozel bir hastaneye gittim icimi rahatlatti 100/1den bile dusuk kesin testide var dedi yaptirdim ama cumartesi gunune cikarmis ancak. Bebegede bakti hersey yolunda hatta 7+1 bugun 7+3 gorundu dunden bugune 2mm daha buyumus.umarim sonuc temiz cikar kotu bir ani olarak kalir. Sizlerse cok dikkat edin bu ay bulasici hastaliklar cok fazlaymis
Ayy yoruldun birsürü işe dönmediysen dinlen canım hadi, maşallah kuzu da iyiymiş rahatla sen iyi bak kendine hatta duş al hastanelere de gittin şöyle güzelce bir ferahlarsın :)
Kalpatışı ekleyenlerden birisi benim canım,inşallah biz de perşembe günü duyacağız,dün evlilik yıldönümümüzdü ama kutlamadık,kalp atışını duyduktan sonra toplu bir kutlama yaparız sevgililer gününde, Bu arada eşim gitmiş bana kolye almış o kadar tatlı ki ağladım vallahi çok duygulandım.
Kızlar benim sürekli bir şeyler yemem gerekiyor çok sık acıkıyorum tansiyonum falan düşüyor o derece. Eğer biraz fazla yersem bütün yediklerime elveda diyorum :) acıkma durumlarınız nedir ?????
Eveeett, senin de sürecini hep yakından takip etmiştim, kalp atışlarını duydum dediğinde bir ohhh çekmiştim ben de, insan kötü haber duyunca burada çok üzülüyor. Hepimiz bebişlerimizin sağlıklı haberlerini- fotolarını paylaşalım inşallah hep...
kesinlikle canım, her güzel haberde kendimiz gibi seviniyoruz. diğer haberler ise kimsenin başına gelmesin, hiç duymayalım diye inan her akşam dua ediyorum. Kalp atışlarını herkes duydu neredeyse, şimdi sırada ikili test-cinsiyet belirlenmeleri var
merhaba bayanlar benimde sat 19 aralik normalde 7+3 olmasi gerekirken bugun kalp atisini duyduk ve 6 haftalik olctu dr 1 hafta kadar fark var takibe alinacak benzer durumda olanlar var sanirim sizlerin dr bu duruma ne diyor
Ben de ayni durumdayim. Normalde 3 eylul dogum tarihi gozukurken 12 eylul oldu. Kesinlikle kotu bir durum degil, dogum tarihini bir hafta daha ileri atiyor. Zaten ilerleyen donemlerde bebekler gelistikce o farki kapatiyorlar.
Kalpatışı ekleyenlerden birisi benim canım,inşallah biz de perşembe günü duyacağız,dün evlilik yıldönümümüzdü ama kutlamadık,kalp atışını duyduktan sonra toplu bir kutlama yaparız sevgililer gününde, Bu arada eşim gitmiş bana kolye almış o kadar tatlı ki ağladım vallahi çok duygulandım.
Birlikte nice seneleriniz olsun inşallah, hediyeni de gülegüle kullan, çok güzel ve anlamlıymış:) seninle yakın tarihlerimiz, inşallah sen de perşembe günü duyarsın kalp atışlarını, güzel haberini bekliyoruz...
Ben de ayni durumdayim. Normalde 3 eylul dogum tarihi gozukurken 12 eylul oldu. Kesinlikle kotu bir durum degil, dogum tarihini bir hafta daha ileri atiyor. Zaten ilerleyen donemlerde bebekler gelistikce o farki kapatiyorlar.
Günaydınnnn kızlar! Rüyamda hiç görmediğim kadar altın gördüm her yer doluydu böyle. Kız bebek demekmiş:) ben erkek hissediyorum ama bilemedim yani. İleri haftalar gelene dek falcılığa devam :)