Ayy teşekkür ederim canım, senin kaçıncı haftan, duydun mu kalp atışlarını, tüm yorumları okuyorum burada ama mesai arasında okuduğumdan isimler karışıyor. Nasıl tahminde bulundun erkek olacağına herkes erkek hissediyor, çin ve rus takvimi de erkek diyor, Rabbim sağlıklı sıhhatli versin hepimizinkini inşallah.
Benim yükselenim terazi, bir hafta da geç döllenme var, tahmini doğumu ne kadar tutturur ufaklık bilemiyorum, annesi gibi tezcanlı ise o kadar beklemez herhalde:) 23 eylülden sonra burç değişiyor, bakalım hayırlısı, başak mı terazi mi:)
Kizlar ben dun ruyamda irice bir erkek bebek dogurmusum gordum onu emziriyorum ama bebek sanki yeni dogmamis kocaman hatta konusuyo ve oyle guzel bir bebek ki anlatamam ne anlama geldigini bilmiyorum ama bebek cok guzeldi
Geri olan bir haftalar için panik yapmayın. Bir hafta vs sorun degil bir hafta geç olur doğum:) saglıklı olsunlar bir hafta sorun degil. Benimde geride demişti doktor:)
Benim 3 eylül görünürken 9 eylül oldu
İlk haftalarda geriden gelebiliyormuş.
Sonraki haftalarda yakalarmış genelde.
Benim geç döllenme yada geç yumurtlama olmasıda imkansız. Tek kaza kurşunu
kesinlikle canım, her güzel haberde kendimiz gibi seviniyoruz. diğer haberler ise kimsenin başına gelmesin, hiç duymayalım diye inan her akşam dua ediyorum. Kalp atışlarını herkes duydu neredeyse, şimdi sırada ikili test-cinsiyet belirlenmeleri var
Merhaba kizlar ben geldim doktordan.Doktor alttan bakmadi karnimdan bakti.Keseyi gordu.Ama bebegi kalp atisini goremedi henuz.2 hafta sonra tekrar cagirdi.Ama kese rahimde ve duzgun dedi.Yalniz 7. Haftalarda olmasi lazim ama 6+1 gorunuyo dedi.Ama bence yanlis hesapladi doktor.Benim sata gore hesap yapinca 6+3 teyim ben 6+1 gorunuyo o kadarda oynar diye dusunuyorum.Kaygiliydim mr ve tomoya girmistim ayin 15 inde.Doktor muhtemelen o zaman bebek vardir ama dedi ya hep ya hic kurali vardir dedi eger saglikli bi gebelik degilse saglikli bi bebek degilse %99.9 dusukle sonuclanir dedi.2 hafta sonra bebegin gelisimine ve kalp atisina gore daha net konusabiliriz dedi.Kacinci hamileligin dedi ilac kullandin mi dedi.3. Hamileligim ilki karnimda olmustu o yuzden kizimda bebek aspirini kullandirmisti doktor bana bu doktorda bebek aspirini kullanmami soyledi.Ayni hastanenin baska doktoruna gidiyorum.Daha dikkatli ve uzun uzun inceliyo.Hastasida daha az.15 gun bana zor gecer.Dua edin saglikli bi bebis olsun anneler.Isteyerek hamile kaldim.Kaybetmek istemiyorum.
Benm de 3 gün gerideydi ama hiiç takılma sonradan 3 gün öne geçti bu ufak bir fark olabiliyor normal Cnm stres yapma pozitif ol bebeğin de iyi olur o Zaman :)
Kalpatışı ekleyenlerden birisi benim canım,inşallah biz de perşembe günü duyacağız,dün evlilik yıldönümümüzdü ama kutlamadık,kalp atışını duyduktan sonra toplu bir kutlama yaparız sevgililer gününde, Bu arada eşim gitmiş bana kolye almış o kadar tatlı ki ağladım vallahi çok duygulandım.
Yok maalesef canım. Ben de hep özelde yaptırırdım ilk kez sağlık ocağında yaptırdım. Önceki gebeliğimde centralda yaptırmıştım bir kısmını ve temelleri baska yerde yaptırmama rağmen 750 lira tutmuştu. Medipolde yapıldı bir kısmı da ora daha uygundu diye hatırlıyorum. Kosuyolunda bir ara sor istersen.
Kocaman olmusuzki bizzz masallahh :) 3.63 cm tek tek kolunu bacagini gosterdi doktor kalbini dinletti cuppa cuppa :) eli kolu oynuyordu bacaklari capraz duruyordu :)
Kocaman olmusuzki bizzz masallahh :) 3.63 cm tek tek kolunu bacagini gosterdi doktor kalbini dinletti cuppa cuppa :) eli kolu oynuyordu bacaklari capraz duruyordu :)