Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

Kesenin duruşuna göre tahmin ediyorum. Bir kaç arkadaşta tutmuştu :) ben daha duymadım. Haftaya :)

Başak çok titiz oluyor genelde. Ama terazi olasilıgı yüksek bende :)

Söylemişsin zaten canım haftaya gideceğim diye, inşallah güzel haberlerini alırız haftaya, herkese rahat, bulantısız, sağlıklı hamişlikler diliyorum....
.
Teşekürler :)

Bizim evde 3 basak birarada olucak bakalim nasil olucak ben basak esim basak buyuk ihtimal bebis basak

İyi anlaşırsınız :)) bizde balık, yay ,terazi olacak :)

Kizlar ben dun ruyamda irice bir erkek bebek dogurmusum gordum onu emziriyorum ama bebek sanki yeni dogmamis kocaman hatta konusuyo ve oyle guzel bir bebek ki anlatamam ne anlama geldigini bilmiyorum ama bebek cok guzeldi

Geri olan bir haftalar için panik yapmayın. Bir hafta vs sorun degil bir hafta geç olur doğum:) saglıklı olsunlar bir hafta sorun degil. Benimde geride demişti doktor:)

Benim 3 eylül görünürken 9 eylül oldu
İlk haftalarda geriden gelebiliyormuş.
Sonraki haftalarda yakalarmış genelde.
Benim geç döllenme yada geç yumurtlama olmasıda imkansız. Tek kaza kurşunu

Her safhası ayrı bir heyecan , demekki annelik böyle bir şey:) Rabbim sağlıklı sıhhatli versin inşallah...

Benm de 3 gün gerideydi ama hiiç takılma sonradan 3 gün öne geçti bu ufak bir fark olabiliyor normal Cnm stres yapma pozitif ol bebeğin de iyi olur o Zaman :)

Cok tatlı bir hediye cok begendim :)

bir kaç özel laboratuvarla görüştüm, birine karar vericem bugün canım. var mı senin önerin?
Yok maalesef canım. Ben de hep özelde yaptırırdım ilk kez sağlık ocağında yaptırdım. Önceki gebeliğimde centralda yaptırmıştım bir kısmını ve temelleri baska yerde yaptırmama rağmen 750 lira tutmuştu. Medipolde yapıldı bir kısmı da ora daha uygundu diye hatırlıyorum. Kosuyolunda bir ara sor istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…