Ben varım doktorum braktirdi 1 ay kullandım bıraktıktan sonra eski haline döndüm uyuyordum günde 16 saati buluyordu sınır küpüydüm bu yüzden esimle annemle tartstm hatta şimdi çok mutluyumSlm progestani icipte bırakan varmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben varım doktorum braktirdi 1 ay kullandım bıraktıktan sonra eski haline döndüm uyuyordum günde 16 saati buluyordu sınır küpüydüm bu yüzden esimle annemle tartstm hatta şimdi çok mutluyumSlm progestani icipte bırakan varmi
inş o günlerde gelecek canım ılk hamılelıkde 20 haftada hıssedılıyorSuan bebegim tam nerde bilmiyorum keske karnimda ellerimi gezdirdigimde kendini belli etse
Coraspirin verdi doktor aksamlari iciyorumAspirin içen varmı aranizda
BANADA erkek diye yorum yaptilarKızlar bende simdi keseye göre cinsiyet tahmini forumuna resim attım özellikle 5,6haftalık resimleri istiyorlar kız dediler :) eğlenceli oluyor çim takvimi rus takvimide kız inşallah öyledir :)
canım 10.haftandaysan az kalmış bitmesine buarada bende hıc bısey yok sankı hamıle degılımKizlar cok Kk kötüyüm ya hersey den midem bulaniyor cok kusuyorum et sebze hersey midemi bulandiriyorkusa kusa agliyorum artik cunku bogazim hep tahris oldu ne olucak bu halim bilmiyorum
![]()
BENDE kizimda oyleydim bilmezdim bulanti nedircanım 10.haftandaysan az kalmış bitmesine buarada bende hıc bısey yok sankı hamıle degılım
9 haftalik Canim ama burda fazla gösteriyor 9+1 oldumu 10 gösteriyorcanım 10.haftandaysan az kalmış bitmesine buarada bende hıc bısey yok sankı hamıle degılım
Ben de ekledim Oray'a ultrason görüntüsü. 10 lü haftalardan sonra insan daha meraklanmaya başlıyor.Kızlar bende simdi keseye göre cinsiyet tahmini forumuna resim attım özellikle 5,6haftalık resimleri istiyorlar kız dediler :) eğlenceli oluyor çim takvimi rus takvimide kız inşallah öyledir :)
Sana ne dediler canımBen de ekledim Oray'a ultrason görüntüsü. 10 lü haftalardan sonra insan daha meraklanmaya başlıyor.
Sen bizden önce ogrenirsinBen de ekledim Oray'a ultrason görüntüsü. 10 lü haftalardan sonra insan daha meraklanmaya başlıyor.
BANADA erkek diye yorum yaptilarburayada atsana yorumlayalim
Can'ım kalp atışlarını gördük çok şükür ama duyamadık çünkü ben çok gergindim ben ağladım resmen kalp atışını görünce duygulandım. Haftaya tekrar çağırdı kalp atışını duymak için. İnşallah haftaya da böyle gergin olmam. Yalnızzzzz iğne verdi cleaxane riske etmeyelim çünkü zor oldu bebiş Dedi. Bu arada bizimki 6+1 Bebek de 0,48 cm Dedi.Hoplaya zıplaya yazacaksın biliyorum![]()
Benimkine benziyor sanki
Can'ım kalp atışlarını gördük çok şükür ama duyamadık çünkü ben çok gergindim ben ağladım resmen kalp atışını görünce duygulandım. Haftaya tekrar çağırdı kalp atışını duymak için. İnşallah haftaya da böyle gergin olmam. Yalnızzzzz iğne verdi cleaxane riske etmeyelim çünkü zor oldu bebiş Dedi. Bu arada bizimki 6+1 Bebek de 0,48 cm Dedi.