Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

Canim cok uzuldum ( en kisa zamanda hayirli bir gebelik diliyorum sana.

Doğru hatirliyosun cnm 2 dr. Gittim hatta ikiside iceride kan görüntüsü olmadigini kalp atislarinin da normal oldugunu söylüyor. Ben braz fazla takiyorum sanirim normal deniyor, senn ne kadar sürdü?
hamile oldugu bilmeden once 1 hafta boyunca ara ara geliyordu regl oluyorum saniyordum. ogrendikten sonra progesteran aldim bir hafta kadar o arada kesildi zaten ama iki uc gun devam etmisti.. kendi doktoruma gidince de bana ilaci biraktirmisti bir etkisi yok diyerek..

Merhaba arkadaşlar İstanbul'dan Yasemin ben ve öğrendiğime göre ben de eylül annesi olacakmışım İkinci bebeğim ilk bebeğimle 2013 mart annelerinde güzel sohbetlerle bitirmiştik serüvenimizi inşallah bu kez de öyle olur ve kucaklarımıza alırız bebişlerimizi sat:24/12 tahmini doğum:29/9

Kızlar merak ettiğim bir şey var.öncelikle bulantısı olan arkadaşlardan özür diliyorum umarım bir an önce biter sıkıntıları.ben 7+2deyim fakat hiç bulantım olmadı.yani tiksindiğim şeyler var asla yaklaşamadığım.eşim şu anda et sote yapıyor asla yemiycem mesela,kokudan belli :) ama hiç öğürme,kusma olmadı bende.merak ediyorum bu haftalardan sonra başlar mı yoksa artık böyle mi geçer.ilk gebeliğim ve aileme bakarsak kusmaktan helak olmuşlar.sanırım kişiye bağlı bu değil mi

Bu Zaman'dan sonra da başlayabilir son üç ayda da olabilir hiç olmaya da bilir her hamilelik başka inanın ilk hamileliğimde 9 ay klozette yaşadım bu kez hiç bulantı dahi yok yani hepsi başka

Böyle devam eder canim benim kizimda oyleydi kusma bulanti nedir bilmezdim ama bunda coookkkkk kötüyüm mm hayattan sogudum resmen 7 24 kusuyorum ve sürekli bulantidan sersem gibiyim

Cnm bende ilk hamileligimde arada bulantim oluyordu çok değil...degisio yani...belki sende de bazen olur ya da hiç olmaz

Merhaba kızlar nasılsınız biz pazartesi günü Kasık ağrısından hastaneye gittik 6+5 di kesemiz göründü fakat Dr bebek yok dedi siz kaç haftalikken gördünüz bebeklerinizi salı günü tekrar gidicez hakkımızda hayırlısı olsun

Wallahi çok doğru iki gebelik bir olmuyor. Ben kizimda ilk 4 buçuk ay hamileyim demedim hastayım dedim 2 ay net hiçbirşey yemeden içmeden yaşadım 8 kg werdim. Korkuodum buda öyle olur die, 3 hafta bulantı kusma ogurme tiksinme oldu su icemedim ama yiyebiliodum yine bazı şeyleri sonra hoop geçti.
Şimdi 1haftadır çok rahatım cok şükür..
Arada oğürüorum oyle surekli migdem bulanmıyor acikinca basliyo hemen yiorum geçiyor. Ki ben bu hamileligimde en baştan beri kızım daki gibi deilim die halime sukrettim gerçi :))

Canım inşallah hayırlı haber alırsın gittiğinde. O haftalarda çoğumuz bebekleri gördük kalp atışlarını da duyduk. Geç döllenme olabilir panik yapma sen bekle bakalım hayırlısı olsun inşallah..

Ya kizlar su midemdeki tuhaf his gecmeyecek mi bi turlu su saat oldu iki lokma ekmek peynir zeytin disinda bisi yiyemedim.siz neler yiyorsunuz mideniz bulaninca yaninca nasil geciriyorsunuz kraker demeyin ama paket urun tuketmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…