Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Günaydın canlar,
Günler geçmiyor çarşamba gelmiyor.. Hayirlisayla sağlıklı haberleri alsak.. Bi yandan korkuyorum birssy olmusmudur DİE bir yandan olmaması için duaciyiz. Benim kusmam yok ama böle bi bulantı gibi acikirsin midrn kıyılır ya o tarz birşey var . hep tuzlu şeyler yemdk istiyorum. Tatlı gözünün önüne gelince midem dahada bulanio. Özellikle cikolata da... Raziyim herşeye sağlıklı olsun yeter ki bebrrimiz sevinç lerimiz yarım kalmasın pelit86 hiç gorusemez olduk bitanem

çok geçmiş olsun hayatım.sürekli tedirgindin ne olcak diye en azından bunu daha ilerki aylarda yaşamadın.Allah inşallah sana en kayın zaman da en hayırlı sağlıklı evlat versin.

Herkese merhaba , benim dünden beri kasıklarıma iğne batıyor gibi bir ağrı sapalanıyor günde birkaç kez, bir de beyaz akıntım var aynı yumurtlama dönemi gibi bunu yaşayan var mı?

Günaydın topiğe

ruyass47 Geçmiş olsun canım rabbim hayırlı sağlıklı bir ewlat daha nasip eder inşallah. Bir an önce üstünden bu kötü yasanmisliklari atıp inşallah kucağına alacağın bebeğine hazırlık yapmaya başlarsınız en kısa zamanda inşallah...

Herkese merhaba , benim dünden beri kasıklarıma iğne batıyor gibi bir ağrı sapalanıyor günde birkaç kez, bir de beyaz akıntım var aynı yumurtlama dönemi gibi bunu yaşayan var mı?
O iğne batması bende de oluyor ya başta panikledim ama doktora sordum tahlillerde felan sıkıntı yok olabilir dedi korkmuyorum artık sonuçta orda biseyler değişiyor ve bunu bi şekilde farkediyoruz dimi .. hiç farketmesek de bişey mi oldu diye bi korku geliyor :)

Ben de de kabızlık var ıkınamıyorum korkuttular beni o konuda mide bulantım yok ama o yediklerim nerede bekliyor anlamıyorum
Benimde aksine midem bağırsaklarım çok iyi calisio ama henüz kan ilacina baslamadim..kan ilacı kabızlık yapio

Dün akşam bende de aynı sorun vardı, bide bi sürü şey okuyup kemdimi korkuttum, regl dönemime denk geldiği zamanlarda öyle şeylerin olabileceğini söyledi bi arkadaşım, bu sabah daha iyiyim

Herkese günaydın dün akşam kontrole gittim perşembe günü ikili test için randevu aldım. 11+2 usg fotosunu yüklüyorum cinsiyet tahmini alayım :)

günaydın arkadaşlar bayadır yazamadım bakıyorum takip ediyorum ama o kadar bu haftam hastahane köşelerinde geçti salı kontrolüm vardı çok şükür iyi bebeğim hala 1 gün önden devam ediyor gelişimi maşallah :)
annem rahatsızdı apar topar ameliyat dediler helak oldum günlerdir allahım hastası olanlara şifa versin inşallah bizim bebeklerimizi de sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Aynı olay 2 gündür bendede var. Regl dönemimi takip ettiğim takvime baktığımda yumurtlama günüme denk geldiğini gördüm. Vücut olağan şeyleri yaşatmaya devam ediyor.

Geçmiş olsun. Umarım ileride kusursuz bir hamilelik ve kusursuz bir evlat sahibi olursunuz.

Kizlar cok sukur bebegimi saglikli gordum masallah 3 haftada ne kadar cok buyumus teyzeleri kipir kipir bebek cok heyecanlandim ama kalp atisini duyunca yine dayanamadim annesinin bir tanesi hergun dualarima bu guzel haberi yasamak isteyenleri katacagim rabbim isteyen herkese versin sukurler olsun rabbim

Aynen canimmmm benim
Aynı şikayetler bende de var napalım sonu güzel olsun insaallah. Benim de kontrol salı günü. Hayırlı haberlerini alırız insaallah kuzularin.

Dr geldim tahlil sonuclarim temiz cikti sukur. Bulanti icin inada gerek yok ilac yazdi onu kullanicam bebegede bakti dun bende de igne gibi batmalar oluyodu her sey yolunda cok sukur bu hafta cok usg girdim bisey olmazsa artik 12haftada gidicem

Gözün aydın canim Rabbim esirgesin bebislerimizi. Usg foto varsa atsana bebisleri gördükçe moral oluyor inanki

Ben bu başlıkta yazılan herşeyi okudum,hepinizi tanıyorum resmen :) ama kalp atışlarını duymadan cesaret edemedim üye olmaya.daha önce bir kaybım olduğu için çok endişeliydim ama dün duyduk çok şükür.umarım tüm hayallerimiz gerçekleşir ve burada hep güzel şeyler paylaşırız.yani ben de geldim aranıza eylül anneleri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…