Merhaba arkadaşlar İstanbul'dan Yasemin ben ve öğrendiğime göre ben de eylül annesi olacakmışım İkinci bebeğim ilk bebeğimle 2013 mart annelerinde güzel sohbetlerle bitirmiştik serüvenimizi inşallah bu kez de öyle olur ve kucaklarımıza alırız bebişlerimizi sat:24/12 tahmini doğum:29/9
Kızlar merak ettiğim bir şey var.öncelikle bulantısı olan arkadaşlardan özür diliyorum umarım bir an önce biter sıkıntıları.ben 7+2deyim fakat hiç bulantım olmadı.yani tiksindiğim şeyler var asla yaklaşamadığım.eşim şu anda et sote yapıyor asla yemiycem mesela,kokudan belli :) ama hiç öğürme,kusma olmadı bende.merak ediyorum bu haftalardan sonra başlar mı yoksa artık böyle mi geçer.ilk gebeliğim ve aileme bakarsak kusmaktan helak olmuşlar.sanırım kişiye bağlı bu değil mi
Cnm kisiden kisiye degisir benim annemde hic bulanti olmamis ne bende ne kardesimde benim de 14 haftalik bir kaybim var ama bebek kaynakli degil su kesem erken yirtildigi icin kaybettim bebek saglikliydi onda da bulantim hic olmamisti ama bunda bulaniyor... buyuk ihtimal bu zamana kadar bulanmadiysa bulanmaz ama belli de olmaz.
Merhaba kızlar nasılsınız biz pazartesi günü Kasık ağrısından hastaneye gittik 6+5 di kesemiz göründü fakat Dr bebek yok dedi siz kaç haftalikken gördünüz bebeklerinizi salı günü tekrar gidicez hakkımızda hayırlısı olsun
Karindan mi bakti vajinal mi bakti ? Ben 5+2 de bebegi 6+2 de kalp atisini fln hepsini gormustum vajinal olarak ama bebek aslinda 6 gun gec dollenmeydi yani son adet tarihime gore 5+2 dedigim zaman 6 +1 idi 6+2 dedigimde ise 7+1 idi biraz karisik oldu ama umarim anlatabilmisimdir. Yani gec dollenme olabilir kendini kadma beklemekten baska care yok.
Canm aynı sorun bende de var kanama alani tek yerdeydi daha sonra cogaldı ama dışa bi kanamam olmadı hic proluton igneye basladik cok sükür kalmadı bisey. Doktorun igneden falan bahsetmedimi hic?
Ya kizlar su midemdeki tuhaf his gecmeyecek mi bi turlu su saat oldu iki lokma ekmek peynir zeytin disinda bisi yiyemedim.siz neler yiyorsunuz mideniz bulaninca yaninca nasil geciriyorsunuz kraker demeyin ama paket urun tuketmiyorum
Kızlar dün yine hafif kanama olunca doktora gittik bugun. Dusuk tehliken var kanama alanı var küçük dedi. Progestanin mg yükseltti dinlen dedi. 9+3 olduk çok sukur. Sizce ne Zaman geçer dusuk tehlikesi? 11 haftalıkkkende riskli mi
Hic gecmiyor cnm yani soyle soyleyeyim 40 hafta boyunca dikkat etmek lazim kanama gecti diye hop kendini agir ise vermemen lazim... cinsellik fln da yasak... ben gecen hamiligimde 14. Hafta kaybettim doktor bana dusuk tehliken gecti normal hayatina gecebilirsin fln demisti progestani kesmisti... ben de her normal hamile gibi her turlu aktiviteyi yapabilecrgimi sanmistim ki bebegimin kesesi yirtildi ve kaybettim. Yani sakin yanlis anlama korkutmak icin degil uyarmak icin yaziyorum o vakitte keske beni de bir uyaran olsaydi...
Ya kizlar su midemdeki tuhaf his gecmeyecek mi bi turlu su saat oldu iki lokma ekmek peynir zeytin disinda bisi yiyemedim.siz neler yiyorsunuz mideniz bulaninca yaninca nasil geciriyorsunuz kraker demeyin ama paket urun tuketmiyorum
Cnm bende öyle biliyordum da internette baktım bulantı için zencefil onermisler ondan bazen sekeini yiyorum çok değil Ama sağol yinede en iyisi yememek .... Su an inanılmaz feci bulantim var artık zor gelmeye başladı ya
Kızlar dün yine hafif kanama olunca doktora gittik bugun. Dusuk tehliken var kanama alanı var küçük dedi. Progestanin mg yükseltti dinlen dedi. 9+3 olduk çok sukur. Sizce ne Zaman geçer dusuk tehlikesi? 11 haftalıkkkende riskli mi
Hic gecmiyor cnm yani soyle soyleyeyim 40 hafta boyunca dikkat etmek lazim kanama gecti diye hop kendini agir ise vermemen lazim... cinsellik fln da yasak... ben gecen hamiligimde 14. Hafta kaybettim doktor bana dusuk tehliken gecti normal hayatina gecebilirsin fln demisti progestani kesmisti... ben de her normal hamile gibi her turlu aktiviteyi yapabilecrgimi sanmistim ki bebegimin kesesi yirtildi ve kaybettim. Yani sakin yanlis anlama korkutmak icin degil uyarmak icin yaziyorum o vakitte keske beni de bir uyaran olsaydi...
Doğru söylüyorsun belki de bende aynısını yapacaktım çok sagol uyardigin icin yanı biraz dişinizi sıkıp sabredeceğiz. Rabbim hayır ve sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin
Cnm bende bise yiyemiorim ama ogunleri zengin tutmaya çalışıyorum arada süt içiyorum kuru üzüm yiyorum cekirdekli....fındık
Cnm bende öyle biliyordum da internette baktım bulantı için zencefil onermisler ondan bazen sekeini yiyorum çok değil Ama sağol yinede en iyisi yememek .... Su an inanılmaz feci bulantim var artık zor gelmeye başladı ya
Canım eksi yiyebiliyorsan biraz bulantıyı hafifletiyor. Kivi iyi geliyordu bana sanirim 10. Haftada azalıyor bulantı ben şimdi daha iyiyim sadece acıktıkça bulanıyor midem
Canım eksi yiyebiliyorsan biraz bulantıyı hafifletiyor. Kivi iyi geliyordu bana sanirim 10. Haftada azalıyor bulantı ben şimdi daha iyiyim sadece acıktıkça bulanıyor midem[/QUOTE]
Cnm sadece eksi yiyebiliyorum. Tatlı ile aram hiç iyi değil evet eksi rahatlayio ama sonra geri baslio ınş 10.hafta da geçer ya
Canım eksi yiyebiliyorsan biraz bulantıyı hafifletiyor. Kivi iyi geliyordu bana sanirim 10. Haftada azalıyor bulantı ben şimdi daha iyiyim sadece acıktıkça bulanıyor midem
Cnm sadece eksi yiyebiliyorum. Tatlı ile aram hiç iyi değil evet eksi rahatlayio ama sonra geri baslio ınş 10.hafta da geçer ya[/QUOTE]
Ben tam tersine eksi zorla yiyordum bulantı geçsin diye bende tatliciyim
Merak etme insallah geçer hayirlisiyla
Ben tam tersine eksi zorla yiyordum bulantı geçsin diye bende tatliciyim
Merak etme insallah geçer hayirlisiyla[/QUOTE]
Inş cnm ya valla önceden sadece sabahti şimdi sabah öğle akşam yemekle aram hiç iyi değil..ınan kuru ekmek seviyorum sadece diğerlerini yemek işkence gelio....ennnn sevdiğim makarna bile
Inş cnm ya valla önceden sadece sabahti şimdi sabah öğle akşam yemekle aram hiç iyi değil..ınan kuru ekmek seviyorum sadece diğerlerini yemek işkence gelio....ennnn sevdiğim makarna bile [/QUOTE]
Ben de senin gibiydim inan arabaya binemiyordum hastahaneye giderken çıkartıyordum. Çok sukur bu hafta azaldı diğer haftada biter insallah. Seninde insallah boyle olur canım
Inş cnm ya valla önceden sadece sabahti şimdi sabah öğle akşam yemekle aram hiç iyi değil..ınan kuru ekmek seviyorum sadece diğerlerini yemek işkence gelio....ennnn sevdiğim makarna bile
Ben de senin gibiydim inan arabaya binemiyordum hastahaneye giderken çıkartıyordum. Çok sukur bu hafta azaldı diğer haftada biter insallah. Seninde insallah boyle olur canım[/QUOTE]
Insss Cnm ins
Kızlar merak ettiğim bir şey var.öncelikle bulantısı olan arkadaşlardan özür diliyorum umarım bir an önce biter sıkıntıları.ben 7+2deyim fakat hiç bulantım olmadı.yani tiksindiğim şeyler var asla yaklaşamadığım.eşim şu anda et sote yapıyor asla yemiycem mesela,kokudan belli :) ama hiç öğürme,kusma olmadı bende.merak ediyorum bu haftalardan sonra başlar mı yoksa artık böyle mi geçer.ilk gebeliğim ve aileme bakarsak kusmaktan helak olmuşlar.sanırım kişiye bağlı bu değil mi
Benim ilki tamamen tiksinmeyle gecti. Bu da oyle gidiyor ama bu daha yuksek perdeden bana gore. Digerinde belli basli seylerdi ama bunda tum gun ve nerdeyse hersey :/ her hamilelik farkli sanirim. Insallah bu kadarla kalir senin icin de..
Kizlar gidio gidio da geri geliyor :) kabus gibi bu bulabtilar.suan canim domates cekti resmen aseriyorum sanirim ama evde yoook esim de gecede bugun yan komsuya sordum whatsapptan cevap gelmedi daha :\ kaldim ya ortada.bana domates yollayin:)