Ben bu başlıkta yazılan herşeyi okudum,hepinizi tanıyorum resmen :) ama kalp atışlarını duymadan cesaret edemedim üye olmaya.daha önce bir kaybım olduğu için çok endişeliydim ama dün duyduk çok şükür.umarım tüm hayallerimiz gerçekleşir ve burada hep güzel şeyler paylaşırız.yani ben de geldim aranıza eylül anneleri :)
Karindan mi bakti vajinal mi bakti ? Ben 5+2 de bebegi 6+2 de kalp atisini fln hepsini gormustum vajinal olarak ama bebek aslinda 6 gun gec dollenmeydi yani son adet tarihime gore 5+2 dedigim zaman 6 +1 idi 6+2 dedigimde ise 7+1 idi biraz karisik oldu ama umarim anlatabilmisimdir. Yani gec dollenme olabilir kendini kadma beklemekten baska care yok.
iyi aksamlar guzel anne adaylari
bir kac gundur kahverengi akintim geliyor dr. bakti bi sorun yok demisti ama iyice canimi sıkmaya basladi herzaman gelmiyor nezaman kisada olsa bir yurutus yapsam yada biraz ayakta dursam ondan sonra geliyor
daha once bir dusuk yaptim simdi korkuyorum
bu arada ilk bastan beri sabah200 aksam 200mg progestan kullaniyorum
off Rabbim hayirlisi ne ise onu versin bu sefer saglikla dogumunu gormeyi nasip etsin insallah
oglumda bukadar sıkınti olmamisti birtek 12.haftada bir sefer kanamam olmustu okadar:/
Kizlar gidio gidio da geri geliyor :) kabus gibi bu bulabtilar.suan canim domates cekti resmen aseriyorum sanirim ama evde yoook esim de gecede bugun yan komsuya sordum whatsapptan cevap gelmedi daha :\ kaldim ya ortada.bana domates yollayin:)
Kraker den inanılmaz tiksindim cnm.ama zencefil iyi gelio bana...zencefilli bal tüketiyorum bazen ya da zencefilli şeker...bir de limon ve yeşil elma...midem bos olduğunda çok kötü oluyor hemen ağzıma bise atıyorum az da olsa gecio
Kızlar bu zencefil konusunda emin misiniz? Yabancı kaynakların cogunda hamilelere bulantı için zencefil öneriyor. Hatta bir uygulama indirdim hamilelikle ilgili orda da sabah bulantıları için zencefil diye başlık bile atmıstı. Türkçe googledan aratayım bir dedim birkac sitede kullanın yazıyordu. Benim de kafam karıstı. Cok da severim ve bulantıya iyi geliyor cidden.
Kızlar bu zencefil konusunda emin misiniz? Yabancı kaynakların cogunda hamilelere bulantı için zencefil öneriyor. Hatta bir uygulama indirdim hamilelikle ilgili orda da sabah bulantıları için zencefil diye başlık bile atmıstı. Türkçe googledan aratayım bir dedim birkac sitede kullanın yazıyordu. Benim de kafam karıstı. Cok da severim ve bulantıya iyi geliyor cidden.