Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
hosgeldin Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
dogum tarihlerimiz ayni :))

Karından baktı sadece

iyi aksamlar guzel anne adaylari
bir kac gundur kahverengi akintim geliyor dr. bakti bi sorun yok demisti ama iyice canimi sıkmaya basladi herzaman gelmiyor nezaman kisada olsa bir yurutus yapsam yada biraz ayakta dursam ondan sonra geliyor
daha once bir dusuk yaptim simdi korkuyorum
bu arada ilk bastan beri sabah200 aksam 200mg progestan kullaniyorum
off Rabbim hayirlisi ne ise onu versin bu sefer saglikla dogumunu gormeyi nasip etsin insallah
oglumda bukadar sıkınti olmamisti birtek 12.haftada bir sefer kanamam olmustu okadar:/

Kizlar gidio gidio da geri geliyor :) kabus gibi bu bulabtilar.suan canim domates cekti resmen aseriyorum sanirim ama evde yoook esim de gecede bugun yan komsuya sordum whatsapptan cevap gelmedi daha :\ kaldim ya ortada.bana domates yollayin:)
Cnm benim de eşim gecede tesadüf:) çoğu zaman ben de domates aşeriyorum galiba evde sürekli bulunuyo o yüzden. Keşke gönderebilsem:))

Zencefil dusuge sebep oluyormus lütfen bilincsiz kullanmaliyim bu tür seylri

Kızlar bu zencefil konusunda emin misiniz? Yabancı kaynakların cogunda hamilelere bulantı için zencefil öneriyor. Hatta bir uygulama indirdim hamilelikle ilgili orda da sabah bulantıları için zencefil diye başlık bile atmıstı. Türkçe googledan aratayım bir dedim birkac sitede kullanın yazıyordu. Benim de kafam karıstı. Cok da severim ve bulantıya iyi geliyor cidden.

Hemsire bir arkadaşımıza danisdim dusuk riski olanlarda iyi degilmis

Hamilelikte baharatlar ve bitki çayları pek önerilmiyor bence riske girme ben de yeşil elma veya limonlu çay içiyorum rahatlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…