Günaydın annişler
Dün en yakın arkadaşım bendeydi uzan bakiyim dedi uzandım yüzüğü ipe baglamş geldi ileri geri giderse erkekmis ileri geri gtti. Kolay kolay inanmam ama tuz atıyorlar kafadan onda da erkek çıktı cin takvimi de erkek diyor babası da rüyasında görmüş erkekmiş yüzük ve tuz deneyip doğru tutmuş olan var mı ?Hiç cinsiyet merak etmeyen ben bu ara cinsiyet merakindayım
Günaydın annişler
Dün en yakın arkadaşım bendeydi uzan bakiyim dedi uzandım yüzüğü ipe baglamş geldi ileri geri giderse erkekmis ileri geri gtti. Kolay kolay inanmam ama tuz atıyorlar kafadan onda da erkek çıktı cin takvimi de erkek diyor babası da rüyasında görmüş erkekmiş yüzük ve tuz deneyip doğru tutmuş olan var mı ?Hiç cinsiyet merak etmeyen ben bu ara cinsiyet merakindayım
Canım doktorlar gebelde 12+0 gibi cagırıyor ama benimki tam 11+0 da cagırdı zaten bu test 11,12.,13. Haftalarda yapılıyormus seninki tam 12+0 da cagırmıs daha iyi belki cinsiyetini söyler
Canım doktorlar gebelde 12+0 gibi cagırıyor ama benimki tam 11+0 da cagırdı zaten bu test 11,12.,13. Haftalarda yapılıyormus seninki tam 12+0 da cagırmıs daha iyi belki cinsiyetini söyler
Ben çok uykusuzluk çekiyorum. Gece uykum kaçıyor :// neyse bu bebek gece uyumayacak gibi geliyor. Uykusuz gecelere şimdiden başladık.
Benimde bu hafta gitmem lazım doktora. Ancak doğum yapmak istedigim doktorun muayenesi 250 tl, dogum 4500 tl civarindaymiş. Son aylarda o doktora giderim diye düşünüyorum. Çok kararsızım
Tuz nasıl oluyo cnm yüzüğü yaptık benim de erkek çıkıyo[/QUOTE
Tuzu annem benim kafamdan attı bilmemesi lazm ama hamile olan kişinin unutması lazm benim Burnum kasindi Burnum kasiniyor dedim erkek dedi annem kız olursa çene kasinirmis