Selam arkadaşlar bugün doktora gidicek arkadaşlarımız güzel haberlerle gelsinler inşallah artık cinsiyet haberi almak istiyoruz 12 haftalık olanlar ögreninde gelin topiğimize cinsiyetleride yazalım ya
Bir tahminde bulundu ama nubdan anlayan atkadaşların kafası karışmasın diye söylemeyeyim şimdi. Ctesi perinatologa yönlendirdi, orda kesinleşir büyük ihtimalle dedi.
Bir tahminde bulundu ama nubdan anlayan atkadaşların kafası karışmasın diye söylemeyeyim şimdi. Ctesi perinatologa yönlendirdi, orda kesinleşir büyük ihtimalle dedi.
Canim ben geldim doktordan boyle bisey olamaz ya daha kücücük olmasina ragmen herseyi belli hatta doktor öksürttü beni bebegi uyandıralım diye sonra bize selam verir gibi hareketler falan Cok güzel bi duygu cok
kızlar duydum kalp atışlarını çok çok mutluyum 2.4 cm olmuş diğer ayin 14.üne verdi randevu...bulantim var dedim..iyi bise dedi..ama kolları bacakları henüz oluşmamış..9.hafta
Ayyyy tontişkommm yerim ben seni maşallahh kuzucuğum benim ya bunları böyle görünce içimdeki sevgi pıtırcığına engel olamıyorum ben yaa Allah ım bu bebekleri korusun hepsini. Yaa annesi oynuyor muydu eli ayağı gördün müü :)
Kızlar ben de doktora gittim rapor için o arada cok kısa baktı. Kanama alanı vardı ama endişelenme dedi cok tatlıydı yaa. Her gördüğümde aşık oluyorum. Fotosunu dosyasına koydu ben alamadım :)