Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Evet gördüm ya. Doktor benden daha heyecanlıydı. "Aa bak eli, hemen resmini alalım. İşte ayağı, çok tatlı ya, hemen resim" diye diye 5 resim verdi bana saolsun:) resimleri inceleyince baktım ki tırnakları bile belli, çok duygulandım. Bir de o kadar tepiniyor niye hissetmiyorum ki dedim. Sonuçta 5cm, o kadar da küçük değil. Ama doktorum 5. aya doğru anca hissedersin dedi.

Bir tahminde bulundu ama nubdan anlayan atkadaşların kafası karışmasın diye söylemeyeyim şimdi. Ctesi perinatologa yönlendirdi, orda kesinleşir büyük ihtimalle dedi.
Yaa kulağımıza söylesen erkek dediyse tamam da kız dediyse çok da emin olmamak lazım. Ben öncekinde cok erken dönemde kız diye biliyordum hatta bacaklarını ayırmıştı falan net göstermişti ama benim aslan oğlumu kız sanmışız meğerse

En erken ne zaman ogreniliyo arkadaslar ben gelecek hafta pazartesi 2 li taramaya gidicem 11+2 felan olucam belli olur mu acepp

canım şimdi şöyle 4,5 cm uzunluğunda olması lazım bebişin ben 11+2 de gittim bi 4,4 ölçtü bi 4,6 ölçtü yüzden 1 hafta sonra çağırdı.

Ya doktor da çok emin konuşmadı, ama bir çıkıntı görüyorum sanki, erkek gibi dedi. Ama ben hemen alışmayayım diyorum, netleşsin öyle üzerine düşünmeye başlayacağım:)

kızlar duydum kalp atışlarını çok çok mutluyum 2.4 cm olmuş diğer ayin 14.üne verdi randevu...bulantim var dedim..iyi bise dedi..ama kolları bacakları henüz oluşmamış..9.hafta

gözün aydın olsun canımmm :) 1 ay sonra cinsiyeti de öğrenirsin zaten :)

Ya kızlar bu sabah kahverengi akıntım oldu yine valla çıldırıcam en sonunda

Oyyy eğer varsa o pipisini var yaa :) maşallah binlerce kez. Doktorun da cidden iyiymiş ya ben de kendiminkini seviyorum hassas durumumdan dolayı bana cok ayrı davranıyor. Hatta her gittiğimde cok gergin oluyorum nazlıyor rahatlatıyor sağolsun:) ama cok uzun zaman oldu artık baya samimi olduk biz. Ya ben de artık bana tekmeyi bassın istiyorum cok heyecanlıyım o konuda :)

Bebegimi gördum. Minicik daha 9 haftalık olmuş. Kıpır kıpırdı :)) sorun yok dedi doktor. Hamur işi, tatli yeme kilo alma fazla dedi. Bol hareket dedi.
Ayrıca camaşır suyu kullanma dikkat et dedi. Bir ay sonra görüşürüz dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…