Bebegimi gördum. Minicik daha 9 haftalık olmuş. Kıpır kıpırdı :)) sorun yok dedi doktor. Hamur işi, tatli yeme kilo alma fazla dedi. Bol hareket dedi.
Ayrıca camaşır suyu kullanma dikkat et dedi. Bir ay sonra görüşürüz dedi :)
Haftaya carsamba da ben gidecegim ikili testte yapilacak yaa boyle gordukce sabirsizlaniyorum gun saymaya basladimmm:) Allah hayirlisiyla dogum yapmayi bebislerimizi saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin bize insallah.bu arada keklik_58
sut cok ise yaradi tamamen gecirmedi ama baya azaltti sabah aksam sute devam :)
Haftaya carsamba da ben gidecegim ikili testte yapilacak yaa boyle gordukce sabirsizlaniyorum gun saymaya basladimmm:) Allah hayirlisiyla dogum yapmayi bebislerimizi saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin bize insallah.bu arada keklik_58
S enin adına çooook sevindim canım,bak ben 2 yudum içiyorum hafifliyor,yarım saat kadar sonra tekrar iki yudum içip pekiştiriyorum. Sen de öyle yap istersen.
Can'ım her ultrosonda değişiyor benimde oyle merak etme :) Bi gününden önce çıkıyor Bi gününden sonra :) sıkıntı yok bak Bebisin iyi kalp atışını da duydun icin rahat olsun
Can'ım her ultrosonda değişiyor benimde oyle merak etme :) Bi gününden önce çıkıyor Bi gününden sonra :) sıkıntı yok bak Bebisin iyi kalp atışını da duydun icin rahat olsun