kızlar duydum kalp atışlarını çok çok mutluyum 2.4 cm olmuş diğer ayin 14.üne verdi randevu...bulantim var dedim..iyi bise dedi..ama kolları bacakları henüz oluşmamış..9.hafta
Doktora giden anneskolari sizin adınıza çok sevindim inşallah hep sevinçli haberlerini paylasiriz bolee ... Hep mutlu dönelim.inşallah ben çarşamba gidicem bakalım tospiklerim buyumusmu hareket ediyolarmi cok merak ediom
Doktora giden anneskolari sizin adınıza çok sevindim inşallah hep sevinçli haberlerini paylasiriz bolee ... Hep mutlu dönelim.inşallah ben çarşamba gidicem bakalım tospiklerim buyumusmu hareket ediyolarmi cok merak ediom
Kalp atışı güzel dedi ayrıca ama dinlemedim ama. Ayrıca hareker ediyordu ama çok detay bakmadı. Tam belli değildi. Kücük çünkü daha. Takılma ayrıntılara. Kişiye beslenmeye vs göre degişir çünkü :) saglıklı olsunlar hepsınden önemlisi
Ay ya çok şükür hepiniz iyi geldiniz dr dan bebisler çok tatlı allahım onları sizlere sizleride miniklrinize bağışlasın inşallah Doğum fotolarinida paylaşmak nasip olur inşallah mavis pembis tulumlarla ay yaaa içi pır pır edio insanın düşününce
Kalp atışı güzel dedi ayrıca ama dinlemedim ama. Ayrıca hareker ediyordu ama çok detay bakmadı. Tam belli değildi. Kücük çünkü daha. Takılma ayrıntılara. Kişiye beslenmeye vs göre degişir çünkü :) saglıklı olsunlar hepsınden önemlisi
Ay ya çok şükür hepiniz iyi geldiniz dr dan bebisler çok tatlı allahım onları sizlere sizleride miniklrinize bağışlasın inşallah Doğum fotolarinida paylaşmak nasip olur inşallah mavis pembis tulumlarla ay yaaa içi pır pır edio insanın düşününce
2012 ağustos anneleri topigindeydim ben ... Orda öyleydi bebeklerimizin resimlerini paylastik sonra mama tarifleri...ilk yürüme zamanları ilk dişleri bingildak kapandı mi kapanmadı ni gaz sancıları...ben tabi o zamanda takıntı anneydim
canım bıraz da toplumdan kaynaklanıyor şımdıye kadar cok ınsan kullandıgı ılacın bıle adını hatırlamıyordu halıyle bu duruma alısan doktorlar karsılarında bılgılı bırını gorunce hemen saglık calısanı sanıyorlar sankı bunu dısında kalanlar bunları bılemez yazın cok canım hurma ıstemıstı türkıyede doktora gıttıgımde doktra sordum ne kadar yesem olur dıye dedı bı etkısı olmaz ama dedım sunı sancı yanı dogumu baslatan sancıyla hurmada aynı oksıtasın hormonu var o zaman bılıyosan neden soruyon dedı bende dedım bu vesıleyle sız de ogrendınızzz