Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Doktora giden anneskolari sizin adınıza çok sevindim inşallah hep sevinçli haberlerini paylasiriz bolee ... Hep mutlu dönelim.inşallah ben çarşamba gidicem bakalım tospiklerim buyumusmu hareket ediyolarmi cok merak ediom

Doktora giden anneskolari sizin adınıza çok sevindim inşallah hep sevinçli haberlerini paylasiriz bolee ... Hep mutlu dönelim.inşallah ben çarşamba gidicem bakalım tospiklerim buyumusmu hareket ediyolarmi cok merak ediom
Ne zaman gittin Cnm En son...ay Inş sende güzel haber verirsin

Amin cnmmm

Cnm bende tam bugün 9.haftama girdim elleri ayakları henüz tam olusmamisti sende belli miydi..kafama takildi
Kalp atışı güzel dedi ayrıca ama dinlemedim ama. Ayrıca hareker ediyordu ama çok detay bakmadı. Tam belli değildi. Kücük çünkü daha. Takılma ayrıntılara. Kişiye beslenmeye vs göre degişir çünkü :) saglıklı olsunlar hepsınden önemlisi

Ay ya çok şükür hepiniz iyi geldiniz dr dan bebisler çok tatlı allahım onları sizlere sizleride miniklrinize bağışlasın inşallah
Doğum fotolarinida paylaşmak nasip olur inşallah mavis pembis tulumlarla ay yaaa içi pır pır edio insanın düşününce

Çok takıntı oldum ciktim ya Evet en önemlisi sağlıklı olmaları ... Inş hep böyle güzel haberler aliriz

2012 ağustos anneleri topigindeydim ben ... Orda öyleydi bebeklerimizin resimlerini paylastik sonra mama tarifleri...ilk yürüme zamanları ilk dişleri bingildak kapandı mi kapanmadı ni gaz sancıları...ben tabi o zamanda takıntı anneydim

Çok iyi olmuş bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…