Ay ya çok şükür hepiniz iyi geldiniz dr dan bebisler çok tatlı allahım onları sizlere sizleride miniklrinize bağışlasın inşallah
Doğum fotolarinida paylaşmak nasip olur inşallah mavis pembis tulumlarla ay yaaa içi pır pır edio insanın düşününce
2012 ağustos anneleri topigindeydim ben ... Orda öyleydi bebeklerimizin resimlerini paylastik sonra mama tarifleri...ilk yürüme zamanları ilk dişleri bingildak kapandı mi kapanmadı ni gaz sancıları...ben tabi o zamanda takıntı anneydim
Canım haklısın, kimse anne gibi olamaz. Ama senin kayınvaliden de biraz fazla ilgisizmiş. Hadi seni el kızı olarak görüyor diyelim, torunuyla oğlunu da mı önemsemiyor?Keşke benim de annem teyzem halan bir tanıdığım olaydı bu şehirde. Geçen ay çok hasta oldum ayağa kalkamadım ömrümde ilk defa. Acile gittim ama ayağa kalkamayacak kadar kötüydüm
kapımı çalıp birçorba getirenim olmadı ben hadi neyse zaten midem bulanıyor içemem ama kızım açtı kocam açtı . İnsanlar dışardan neden çorba söyler bir çorba yapmak zor değil ki derdim 5 gün lokantalardan mercimek yayla paso çorba pide söyledik ertesi hafta kızım hasta oldu ev yemeği gibi olur mu hergün lokanta yemeği.
Ben kalkamamayacak kadar kötüydüm kvaldem telefonda bana evime gelen yardımcıya sırtına viks sürsün deyince yazık bana dedim bu kadar mı kimsesizim sırtıma krem sürecek kimsem yok.
Ben kvaldeme kızı olmadığından gelinlik yapmadım kızı gibi davrandım ama anladım ki sen kızı gibidavransanda anne gibi olmuyor Muş.
Annem telefonda sesimi duyunca atladı geldi otobüsle. Kvaldem aynı apartmanda oysa.
Şimdi siz annemdeyim annem bana geldi deyince ne kadar şanslısınız bilin. Benim arkamda yanımda kimsem yok bi yanımdaki yavrum bir de karnımdaki var artık. Bana benden başka kimse yar ve yardımcı değil. Allah muhtaç etmesin bir daha
DIPTISDIPTIS 2,5 kilo mu? Dr kizmadı mı kilo almana. İlk üç ay almamalısın demiyor mu? Benim ki bana diyor da sinir oluyorum her bunu söylediğinde
İkili testte herkese söylüyorlar beni. Şansımdan hayatta söylemez.
Karataş hastanesinde dr Osman varmış 11. Haftada söylüyormuş yanılma hiç olmamış. Ben düşünüyorum acaba gitsem mü diye?
Canım ben de senin gibi düşünüyorum. Ne de olsa sadece tanı amaçlı, hem yanılma da çok olmuş, boşuna yaptırıp strese girmeyelim diye eşime çok ısrar ettim. Ama illa yaptıralım, en azından hazırlıklı oluruz diyor. Hata payından bahsedince de nifty veya harmony testi yaptırırız dedi. Ben de tamam dedim mecburen. Allah hepimize sağlıklı, hayırlı, iyi karakterli evlat nasip etsin inş.Kızlar doktora gidip iyi haber alanlara çok sevindim bizim ikili test için randevumuz 2 hafta sonra ama ben yaptirmaktan Vazgeçtim sadece meleğim iyi mi diye kontrole gitmek istiyorum çevremde çoğu kişi testte yanlma payını söylüyor boşuna uzulmek istemiyorum zaten meleğim ne olursa olsun dünyaya getirmeye raziyim sizce hata mi yapıyorum? Çoğu kişiye boşu boşuna amniosentez testi yapılmış şuan çok kararsız kaldm esimde sen bilirsin diyor ne yapmalıyım
Insallah cnmAaa kacirmisim :)sweet-73 guzel habelerini bekliyoruz insallah
Canım haklısın, kimse anne gibi olamaz. Ama senin kayınvaliden de biraz fazla ilgisizmiş. Hadi seni el kızı olarak görüyor diyelim, torunuyla oğlunu da mı önemsemiyor?
Ben yemek konusunda kayınvalidemin hakkını yemeyeyim, yapar saolsun. Ama iş herhangi bir konuda ince düşünmeye gelince hiç akıl edemez. Eşime birkaç kez dert yandığımda boşver, takma, onlar böyle şeyleri bilmezler filan dedi. Seninki de öyle mi acaba? Düşünemiyor mu? Yoksa bu yaptığı kabul edilemez.
Anladığım kadarıyla sen en baştan çok özverili davranmışsın. Tabi ailedir, hoş tutmak lazımdır diye düşünmüşsündür. Ama muhatapların senin bu inceliğini farkedememiş. O da çok kırıcı bir durum farkındayım. Eşinin ailesi sonuçta mecbur yüz yüze geleceksin. Mesafeli davranırsın artık, yapacak bişey yok. Sen kızına ve karnındakinin sevgisine odaklan, onları çok takmamaya çalış. Yoksa yine olan sana olacak.Ben bu bir ayda çok yıprandım eşimle ilişkimi de yıprattı bu gerginlik
zorla değil ya anlamış oldum kıymetimi.
Sonsuz sevgim saygım vardı. Artık sadece eşimin annesi babası. Başka bir şey beklemiyorum el gibi göreceğim artık.
yapmacık yapamam hiç birşeyi ama öyle olmak lazım mış. Bende sözde Can'ım cicim yapabilsem keşke. İçimden gelmezse ağzımdan hiçdökülmez öyle sözler. Saygısızlık etmeyeceğim ama kırgınım bana yapılanı unutmayacağım.
Ama eşim unutacak ve beni yine onlarla burun buruna getirecek araya Zaman geçsin ortalık durulsun diye bekliyor. Unutmayacağım ama. Kindar biri değilim ama sen yapılanı unuttukça herkes seni hiçe sayıyor kırdıkça kırıyor. Dünya böyle!
Cnm hangi doktora gidiyorsun ?Ben bu konuda sanirim cok sansliyim. Yeditepe unv hastanesine gidiyorum. Doktorum ogr gorevlisi ayni zamanda. O yuzden anlatmayi cok seviyor. Tum sorularimi cevapliyor kitaplardan resjmler vs gostererek. Terminolojiyi kullanmama da bozulmuyor. Sadece bi kac kez sormustu isiniz saglikla mi ilgili diye. Yooo sadece bulundugum durumu derinlemesine anlamayi arastirmayi seviyorum demistim :))
Bisey kullaniyor musun?Ya kızlar bu sabah kahverengi akıntım oldu yine valla çıldırıcam en sonunda
Cnmmm msalah sana kız ... Ben 50 gr kadar bise almışım accikAy ne güzel doktora gidenlerden güzel haberler
Benim haftaya perşembe randevu 2li test ve görebilirsek cinsiyeti için
Çok heyecan yaptım cinsiyeti konusunda.
Hoş ben 16dan önce öğrenebileceğimi sanmıyorum
Bu arada tam 2,5 kg almışım
Domuz jelatini var diye duymuştum.kızlar aranızda Elevit kullanan varmı bugün doktoruma sordum da kullanmak için içinde domuz yağı varmış kesinlikle içmiceksin dedi bilginiz olsun diye paylaşmak istedim belki önemli görenler olur
Domuz ürünü olan biseyi doktorun söylemesi lazım aslında vermeden önce sonucta icerdigi maddelerden haberleri vardir ilgincDomuz jelatini var diye duymuştum.
İlk benim esimde öyle dedi sonra düşündü boşu boşuna perişan olmak da var deyince sen bilirsin dedi. İnş bende hep öyle dua ediyorum ben paniğim biraz kötü bir sonuç ckarsa kafaya takarim bebisimin kaybederim diye korkuyorum. Belki çok olumsuz dusunuyorum bana olmayacak cocugun dediler hep meleğim benim mucizemCanım ben de senin gibi düşünüyorum. Ne de olsa sadece tanı amaçlı, hem yanılma da çok olmuş, boşuna yaptırıp strese girmeyelim diye eşime çok ısrar ettim. Ama illa yaptıralım, en azından hazırlıklı oluruz diyor. Hata payından bahsedince de nifty veya harmony testi yaptırırız dedi. Ben de tamam dedim mecburen. Allah hepimize sağlıklı, hayırlı, iyi karakterli evlat nasip etsin inş.
Ben de vitaminler konusunda çok hassasım. Bugün doktor folik asiti kesip yeni bir vitamin yazdı. Hemen sordum, içinde hayvansal birşey var mı dedim. Merak etme içinde domuz katkısı olan birşey yazmam dedi. Elevit yazsa kesin itiraz edecektim ama hazırdım:)kızlar aranızda Elevit kullanan varmı bugün doktoruma sordum da kullanmak için içinde domuz yağı varmış kesinlikle içmiceksin dedi bilginiz olsun diye paylaşmak istedim belki önemli görenler olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?