Cok kisi kullanmistir bugune kadar... tabiki soylemesi lazim ama ben bu ulkede bir suru sahtekarlikla hepimize bilmeden domuz eti yedirdiklerini de dusunuyorum sucuk olsun salam olsun ya da herhangi bir yemek et... maalesef sahtekarlik dizboyu
Ben de vitaminler konusunda çok hassasım. Bugün doktor folik asiti kesip yeni bir vitamin yazdı. Hemen sordum, içinde hayvansal birşey var mı dedim. Merak etme içinde domuz katkısı olan birşey yazmam dedi. Elevit yazsa kesin itiraz edecektim ama hazırdım:)
Cok kisi kullanmistir bugune kadar... tabiki soylemesi lazim ama ben bu ulkede bir suru sahtekarlikla hepimize bilmeden domuz eti yedirdiklerini de dusunuyorum sucuk olsun salam olsun ya da herhangi bir yemek et... maalesef sahtekarlik dizboyu
ASSELL87Walla canım ben kızımda bulantilar geçip kendime gelince doğup 2 yaşına kadar gelene kadar ewhamimdan gecilmiodu herkes uyus olurdu bana Şimdi bastırdım bastırmaya çalışıyorum hâlâ işe yarıyormu eh işte Ama dediğin gibi hiç bitmio okulu da ayrı dert yani başlayın anlarsın :) dersimi dersin arkadaşları mı Ay birinde bişey görüp anne sende al git ara bul al wer sussun aman geri kalmasın aayyyy başım donuyo artık. Süsle püsle gönder okula gönder erkek çocukları gibi darma duman gelsin Hayatımız onlarla geçiyor yaslaniyoruz
Az önce kızıma kızdımz sonra üzüldü. Yıllar öncede onu böyle heyecanla beklemiştim. Fena vicdan azabı çekıyorum://
İlaç piyayasında o kadar çok şey var ki. İlaç içmek istemıyorum. Banada bugun yazdı vitamin vs. Ama eczaneye bile ugramadım. Onun yerine beslenmeye çok dikkat ediyorum. İlk bebegimde de ilaç kullanmadım. Vitamın, folik asit vs. Hatta folik fazla alındıgında bebeğe zarar veriyor. Onun yerine yeşillik özellikle iki ögün yiyorum.
Ve şu anda bile bebegim günü önde gidiyor. Tabi herkesin düşüncesi farkli ama ilaç mumkun olduğu kadar az kullanmaya özen gösteriyorum
Keşke benim de annem teyzem halan bir tanıdığım olaydı bu şehirde. Geçen ay çok hasta oldum ayağa kalkamadım ömrümde ilk defa. Acile gittim ama ayağa kalkamayacak kadar kötüydüm
kapımı çalıp birçorba getirenim olmadı ben hadi neyse zaten midem bulanıyor içemem ama kızım açtı kocam açtı . İnsanlar dışardan neden çorba söyler bir çorba yapmak zor değil ki derdim 5 gün lokantalardan mercimek yayla paso çorba pide söyledik ertesi hafta kızım hasta oldu ev yemeği gibi olur mu hergün lokanta yemeği.
Ben kalkamamayacak kadar kötüydüm kvaldem telefonda bana evime gelen yardımcıya sırtına viks sürsün deyince yazık bana dedim bu kadar mı kimsesizim sırtıma krem sürecek kimsem yok.
Ben kvaldeme kızı olmadığından gelinlik yapmadım kızı gibi davrandım ama anladım ki sen kızı gibidavransanda anne gibi olmuyor Muş.
Annem telefonda sesimi duyunca atladı geldi otobüsle. Kvaldem aynı apartmanda oysa.
Şimdi siz annemdeyim annem bana geldi deyince ne kadar şanslısınız bilin. Benim arkamda yanımda kimsem yok bi yanımdaki yavrum bir de karnımdaki var artık. Bana benden başka kimse yar ve yardımcı değil. Allah muhtaç etmesin bir daha
Ay canım ya wallahi çok üzüldüm yakınında olsam ben bile gelir yardım ederdim die aklımdan geçti yani Maalesef canım k.v anne gibi olmuyor zaten hep en kötü anında anlarsın. Aynı apartmanda bide yazık... Akıl werio bide yukarıdaki kendi torunu öz çocuğu ay çok gıcık oldum
ASSELL87Walla canım ben kızımda bulantilar geçip kendime gelince doğup 2 yaşına kadar gelene kadar ewhamimdan gecilmiodu herkes uyus olurdu bana Şimdi bastırdım bastırmaya çalışıyorum hâlâ işe yarıyormu eh işte Ama dediğin gibi hiç bitmio okulu da ayrı dert yani başlayın anlarsın :) dersimi dersin arkadaşları mı Ay birinde bişey görüp anne sende al git ara bul al wer sussun aman geri kalmasın aayyyy başım donuyo artık. Süsle püsle gönder okula gönder erkek çocukları gibi darma duman gelsin Hayatımız onlarla geçiyor yaslaniyoruz
Benim kiz da krese gidio...merak etme bende de var aynı evham ...geçmedi bir türlü...başında yani alın kisminda minik böcek gördüm...tüm evi kirkladim kiza bit ilacı aldım megersem bise yokmuş ...bit tokası bile aldım işin kötü yani bende bir kere kullandım ne olur ne olmaz diye...paranit sprey...ınş zarar vermemistor
Benim kiz da krese gidio...merak etme bende de var aynı evham ...geçmedi bir türlü...başında yani alın kisminda minik böcek gördüm...tüm evi kirkladim kiza bit ilacı aldım megersem bise yokmuş ...bit tokası bile aldım işin kötü yani bende bir kere kullandım ne olur ne olmaz diye...paranit sprey...ınş zarar vermemistor
Bende bitrin kullaniorum yok kız ne zararı ben arada kızıma okula gitmeden bi puskurturum önlem amaçlı Bizim bitli bi arkadaşımız wardı onunla diolugu kesince kurtulduk yoksa sağolsun kendi de bitlendi beni de bitledi ayyy aklıma gelince çıldırıyorum zor kurtuldum
kızlar aranızda Elevit kullanan varmı bugün doktoruma sordum da kullanmak için içinde domuz yağı varmış kesinlikle içmiceksin dedi bilginiz olsun diye paylaşmak istedim belki önemli görenler olur
Bende bitrin kullaniorum yok kız ne zararı ben arada kızıma okula gitmeden bi puskurturum önlem amaçlı Bizim bitli bi arkadaşımız wardı onunla diolugu kesince kurtulduk yoksa sağolsun kendi de bitlendi beni de bitledi ayyy aklıma gelince çıldırıyorum zor kurtuldum
Ay ya eminim zor bir durumdur ... Çok şükür ben ya ilk başta farkettim... Ama sampuanla yıkarken sacini elma sirkeşi koyarsan accik bit gelmezmis .. Bir de lavanta yağı iyice arastirdim
Fflora05BBesyildiz
teşekkğr ederim kızlar. Hayat böyle işte sen dirensen de zorla öğretiyor bazı şeyleri.
Anneler çok kıymetli değerini bilmek lazım
Bizim bebeler de gün gelir bizim kuymetimizi bilir inşallah. O günleri de görmek nasip olsun
Ben bu bir ayda çok yıprandım eşimle ilişkimi de yıprattı bu gerginlik
zorla değil ya anlamış oldum kıymetimi.
Sonsuz sevgim saygım vardı. Artık sadece eşimin annesi babası. Başka bir şey beklemiyorum el gibi göreceğim artık.
yapmacık yapamam hiç birşeyi ama öyle olmak lazım mış. Bende sözde Can'ım cicim yapabilsem keşke. İçimden gelmezse ağzımdan hiçdökülmez öyle sözler. Saygısızlık etmeyeceğim ama kırgınım bana yapılanı unutmayacağım.
Ama eşim unutacak ve beni yine onlarla burun buruna getirecek araya Zaman geçsin ortalık durulsun diye bekliyor. Unutmayacağım ama. Kindar biri değilim ama sen yapılanı unuttukça herkes seni hiçe sayıyor kırdıkça kırıyor. Dünya böyle!
Cnm benim annenin gelmesi çok iyi olmuş.. Eşin kaynanan gorsun ışte...istedigin zaman annen yanında kimseye ihtiyacın yok....ınş herse guzel olur senin için...
Baştan kusmalar yüzünden 5 kg yakın verdim
Şimdi 2,5 kg almışım geriye
Zaten zayıf değildim, böyle devam ederse vinçle giderim doğuma
Açlığımı durduramıyorum
Şekerim sürekli düştüğünden mecbur yiyorum