Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Domuz ürünü olan biseyi doktorun söylemesi lazım aslında vermeden önce sonucta icerdigi maddelerden haberleri vardir ilginc
Cok kisi kullanmistir bugune kadar... tabiki soylemesi lazim ama ben bu ulkede bir suru sahtekarlikla hepimize bilmeden domuz eti yedirdiklerini de dusunuyorum sucuk olsun salam olsun ya da herhangi bir yemek et... maalesef sahtekarlik dizboyu

Sanırım 12. Haftadan sonra da bana ek bi ilaç başlamıcak iştahım yerindeymiş diye :)

Cok kisi kullanmistir bugune kadar... tabiki soylemesi lazim ama ben bu ulkede bir suru sahtekarlikla hepimize bilmeden domuz eti yedirdiklerini de dusunuyorum sucuk olsun salam olsun ya da herhangi bir yemek et... maalesef sahtekarlik dizboyu
Katılıyorum sana organik beslenin diye boşuna demiyolar ama nerdeee

ASSELL87 Walla canım ben kızımda bulantilar geçip kendime gelince doğup 2 yaşına kadar gelene kadar ewhamimdan gecilmiodu herkes uyus olurdu bana
Şimdi bastırdım bastırmaya çalışıyorum hâlâ işe yarıyormu eh işte
Ama dediğin gibi hiç bitmio okulu da ayrı dert yani başlayın anlarsın :) dersimi dersin arkadaşları mı Ay birinde bişey görüp anne sende al git ara bul al wer sussun aman geri kalmasın aayyyy başım donuyo artık.
Süsle püsle gönder okula gönder erkek çocukları gibi darma duman gelsin
Hayatımız onlarla geçiyor yaslaniyoruz

Az önce kızıma kızdımz sonra üzüldü. Yıllar öncede onu böyle heyecanla beklemiştim. Fena vicdan azabı çekıyorum://

İlaç piyayasında o kadar çok şey var ki. İlaç içmek istemıyorum. Banada bugun yazdı vitamin vs. Ama eczaneye bile ugramadım. Onun yerine beslenmeye çok dikkat ediyorum. İlk bebegimde de ilaç kullanmadım. Vitamın, folik asit vs. Hatta folik fazla alındıgında bebeğe zarar veriyor. Onun yerine yeşillik özellikle iki ögün yiyorum.
Ve şu anda bile bebegim günü önde gidiyor. Tabi herkesin düşüncesi farkli ama ilaç mumkun olduğu kadar az kullanmaya özen gösteriyorum

Ay canım ya wallahi çok üzüldüm yakınında olsam ben bile gelir yardım ederdim die aklımdan geçti yani
Maalesef canım k.v anne gibi olmuyor zaten hep en kötü anında anlarsın.
Aynı apartmanda bide yazık...
Akıl werio bide yukarıdaki kendi torunu öz çocuğu ay çok gıcık oldum

Benim kiz da krese gidio...merak etme bende de var aynı evham ...geçmedi bir türlü...başında yani alın kisminda minik böcek gördüm...tüm evi kirkladim kiza bit ilacı aldım megersem bise yokmuş ...bit tokası bile aldım işin kötü yani bende bir kere kullandım ne olur ne olmaz diye...paranit sprey...ınş zarar vermemistor

Bende bitrin kullaniorum yok kız ne zararı ben arada kızıma okula gitmeden bi puskurturum önlem amaçlı
Bizim bitli bi arkadaşımız wardı onunla diolugu kesince kurtulduk yoksa sağolsun kendi de bitlendi beni de bitledi ayyy aklıma gelince çıldırıyorum zor kurtuldum

kızlar aranızda Elevit kullanan varmı bugün doktoruma sordum da kullanmak için içinde domuz yağı varmış kesinlikle içmiceksin dedi bilginiz olsun diye paylaşmak istedim belki önemli görenler olur
Evet canim doktor vermişti eczacı arkadaşım domuz ürünü var kesinlikle.kullanma dedi decavit verdi bende paylasmistim

Ay ya eminim zor bir durumdur ... Çok şükür ben ya ilk başta farkettim... Ama sampuanla yıkarken sacini elma sirkeşi koyarsan accik bit gelmezmis .. Bir de lavanta yağı iyice arastirdim

Cnm benim annenin gelmesi çok iyi olmuş.. Eşin kaynanan gorsun ışte...istedigin zaman annen yanında kimseye ihtiyacın yok....ınş herse guzel olur senin için...

Cnmmm msalah sana kız ... Ben 50 gr kadar bise almışım accik

Baştan kusmalar yüzünden 5 kg yakın verdim
Şimdi 2,5 kg almışım geriye
Zaten zayıf değildim, böyle devam ederse vinçle giderim doğuma
Açlığımı durduramıyorum
Şekerim sürekli düştüğünden mecbur yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…