Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
enfeksiyon idrar yolu enfeksiyonu mu? benimde inanilmaz bulantim var ama oyle sabah bulantisi falan degil 7-24 aç tok hep midem bulaniyor bende enf.suphelendim ama baska bi sikayetim olmadigi icin idrar tahlillerini dr.agitmeye yakin yaptiririm diye dusunmustum pzt yaptirsam iyi olacak galiba

Cnm senle günümüz aynı bende de öyle oluyor ya kafayı mi yedim diyorum..hatta geçen bildiğin beni de sicratti..erken ama sanki ya acaba bagirsak hareketleri mi yoksa gerçekten bebek mi bilemedim

Kizlar ben en son 7 haftalikken gitmistim dr a 1 ay sonra gel dedi bakiyorum sizinki 15 gunde bir falan cagiriyor benimkinde bir gariplik mi var ya kendime baska dr mu arasam

Cnm senle günümüz aynı bende de öyle oluyor ya kafayı mi yedim diyorum..hatta geçen bildiğin beni de sicratti..erken ama sanki ya acaba bagirsak hareketleri mi yoksa gerçekten bebek mi bilemedim
Evet bakalım doğum günleri aynı olacak mı bebişlerimizinbağırsak hareketlerini farkdebiliyorum canım ben ya, sancı şeklinde oluyor, bu bildiğin alttan vurdu annişine sanki, yerim ben onu zaten bulantıyla uyandım sabah, hareketlere başlamışız içeride belliydi. usgde kolu bacağı oynuyordu diyen arkadaşlara özeniyorum, bir an evvel biz de görsek hareketlerini keşke

Kizlar ben en son 7 haftalikken gitmistim dr a 1 ay sonra gel dedi bakiyorum sizinki 15 gunde bir falan cagiriyor benimkinde bir gariplik mi var ya kendime baska dr mu arasam
Cnm kanama alani ya da başka bise yoksa lekelenme falan herse yolundaysa belki ayda 1 uygun geliyordur.. Senin yine arada şikayetlerin olursa haber gidersin..benim doktorumda 4 hafta sonraya randevu verdi..ama yine şikayetin olursa gel dedi

Ben de 7 haftalıkken gittim, 2 li tarama için bir ay sonra gel dedi, eğer kanama ya da başka bir riskli durum yoksa zaten arada başka kontrol edeceği bir durum da yok bence.

Benim ultrasyon sonucum içinde öyle söylediler...nasıl fark oluyor ki
Ayna görüntüsü olayı canım, karından çekildiğinde kağıtta sağ gördüğümüz aslında sol oluyor, kağıtta sol gördüğümüz aslında sağ oluyor. onu kast ettin değil mi?

Ben 15 inde gittim daha kolları bacakları yeni tomurcuklanmisti uyuyordu benim yaramaz...doktor dedi baliklar su da nasilsa senin bebekte öyle dedi Ama minik minik kollarını oynattı arada...diğer randevu mu iple çekiyorum..ışte benimde karnım da arada pitpitlar oluyor..anlam veremdim ozellikle uyurken oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…