Bir düğünde iki hamilelikte illa kaziklayacaklar. Benim kv giresunlu kadıncağız tig ile kocaman bir yatak örtüsü ördü bana altına bir saten geçirmeye 750 tl para istemişler. Ben de getir buraya dedim kumasini 90 tl ye aldım 100 tlye de satenini gecirttim 750 tl ne ya... tum dukkanin kirasini benden cikartacak adam heralde diye dusunmustum o zaman...
Bir düğünde iki hamilelikte illa kaziklayacaklar. Benim kv giresunlu kadıncağız tig ile kocaman bir yatak örtüsü ördü bana altına bir saten geçirmeye 750 tl para istemişler. Ben de getir buraya dedim kumasini 90 tl ye aldım 100 tlye de satenini gecirttim 750 tl ne ya... tum dukkanin kirasini benden cikartacak adam heralde diye dusunmustum o zaman...
Bu arada ben prima, aptamil ,sleepy gibi sayfalara üye oldum, bebek bezi, ıslak mendil, mama gibi hediye gönderimleri oluyormuş, sleeepy hediyeleri kargolamış bile:)
Canım benim şiddetli bulantı kusma enfeksiyondan dolayı oldu serum takıldı vs geçmedi onu ac karnına çok az suyla içmek zorunda kaldım üstüne 1buçuk saat uyudum ve kalktığımda geçmişti. Artık ilacdan mı neyden bilmiorum benim bulantilarim geçti diyecek kadar azaldı 9.haftadan sonra kullanmama gerek yok aslında. Inşallah senin De geçer hafifler en kısa zamanda. Eczacı bulantiya çok iyi demiş eşime kesinlikle iyi gelir demiş. Folik asiti kestin deilmi ?
Evet bunda da varmış folik asit o yüzden kestim.bunu bırakırsam tekrar başlarım inşallah geçer biran önce hayattan zevk almıyorum resmen. Sana da cok gecmiş olsun acil şifalar dilerim