Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Seninki ne zamandı? Gece rüyamda kız bebek vardı kucağımda ama teyzeminmiş güya. Böyle bebek hayaliyle uyandım :)
Can'ım ben haftaya gideceğim belki o zaman yapar 2 li taramayı diye düşünüyorum. Hep onların Hayfalıyla uyuyunca rüyalarda onlar oluyor :)

Can'ım evet çok erken doktorlarda hissedilmezse diyor ama ben katılmıyorum. 10 haftalikken hissetmeye başladım hatta dediğin gibi uykumdan uyandım hareketlerinden dolayi. Yanı olabilir bazı anneler erken hissediyor bunu bir çok kişiden duydumz ve bugun ultrosonda gördük doktor Bebek masallah çok hareketli dedi sanirim o yüzden hissedebiliyorum :)

Ayna görüntüsü olayı canım, karından çekildiğinde kağıtta sağ gördüğümüz aslında sol oluyor, kağıtta sol gördüğümüz aslında sağ oluyor. onu kast ettin değil mi?
Ben ultrasyon resimini attım nuba..karından usg ye göre erkek vajinal usg ye göre kız dendi ben de anlamadım ne fark var diye..ondan sordum..ama dediğin gibi sanırım duruş farklılık gösterir usg ye göre tesekkurler

Kizlar ben en son 7 haftalikken gitmistim dr a 1 ay sonra gel dedi bakiyorum sizinki 15 gunde bir falan cagiriyor benimkinde bir gariplik mi var ya kendime baska dr mu arasam

Aynen aynı şeyi düşündüm
En son pıt pıt dinlemeye gittim
1 ay sonraya verdi randevuyu oda 2li için.
Perşembe gideceğim bende

Evet bunda da varmış folik asit o yüzden kestim.bunu bırakırsam tekrar başlarım inşallah geçer biran önce hayattan zevk almıyorum resmen. Sana da cok gecmiş olsun acil şifalar dilerim
Inşallah canım çok zor ewet insan kendini hasta gibi hissediyor hiç gecmicekmis gibi sanki. Ama az kaldı bu haftalardan sonra senin De azalarak yok olucak allahın izniyle..

Idrardaki enfeksiyon kana kadar ilerlemiş canım benim ki. Canım herkesin bünyesi farklıdır sende nasıl belirti eder yada belirtisimidir bilmiorum ama ihmal etme bekleme randevu felan ciddi sıkıntı oluo ilerlemesi sonuncunda. Ben gıda zehirlenmesi yaşamış gibi şiddetli kusma yaşadım aniden ve 8 saat sürdü hiç durmadan boşalan migdeye rağmen ogurme kusma bulantı felaketti yani.....

Çok güzel bir heyecan yaaa, benim randevum 4 martta, seninki ne zaman?benim geç döllenme olduğu için 10+4 olacağız o gün, eğer ara kapanmamışsa tabii, sence 2li tarama için erken mi, 7 martta eşim yurtdışına gideceği için mecbur o tarihte gidiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…