Merhabalar arkdşlar ben bulantılara dayanamadım ve Premesis hapa başladım doktorun tavsiyesiyle. 3 ayı bitirdim 3 kilo verdim azalmada yok Dün gece içtim baya rahatlattı gibi bakalım inş böyle devam eder
Bu konuda ben iyi değilim arch2401
ve ramzi teorisi başlığında sylvester
arkadaşımız var, onlar işin uzmanı, usg görüntün karından mı vajinal mi onu da belirtmen gerekiyor, bir de daha yakın bir foto koyman daha iyi olabilir . allah herkesin gönlüne göre sağlıklı sıhahtli versin inşallah
arkadaşımız var, onlar işin uzmanı, usg görüntün karından mı vajinal mi onu da belirtmen gerekiyor, bir de daha yakın bir foto koyman daha iyi olabilir . allah herkesin gönlüne göre sağlıklı sıhahtli versin inşallah
Merhaba kızlar .bikaç gündür hastanelerde dolandıgim için yazamadım .kızlar çok geçmiş olsun hepinize. Allah acil şifa versin oncelikle. Bende de kanama devam ediyo ara ara. Birdeeeeee guatrimiz çıktı
Canım benim şiddetli bulantı kusma enfeksiyondan dolayı oldu serum takıldı vs geçmedi onu ac karnına çok az suyla içmek zorunda kaldım üstüne 1buçuk saat uyudum ve kalktığımda geçmişti. Artık ilacdan mı neyden bilmiorum benim bulantilarim geçti diyecek kadar azaldı 9.haftadan sonra kullanmama gerek yok aslında. Inşallah senin De geçer hafifler en kısa zamanda. Eczacı bulantiya çok iyi demiş eşime kesinlikle iyi gelir demiş. Folik asiti kestin deilmi ?
Aslında satılıyor da bu yastıklar sosis yastık diye geçiyor. Emzirmede de kullanabilir misin bilemiyorum çünkü sanki büyük ve ağır gelir gibime geliyor.
Aslında satılıyor da bu yastıklar sosis yastık diye geçiyor. Emzirmede de kullanabilir misin bilemiyorum çünkü sanki büyük ve ağır gelir gibime geliyor.
Kızlar biliyorum daha çok erken ama, sabah alttan resmen ufaklığın tekmesi ile zıpladım, eşim de uyandı ne oldu diye, tekmeledi dedim, hiç böyle olan var mı aranızda, şimdiden hareketleri fark edilmez değil mi?
Gözün aydın canım, daha önce arch2401
de yazmıştı, 5.6. haftadaki ilk usg fotolarındaki plasenta görüntüsüyle cinsiyet tahmini yapıyorduk, cinsiyetler öğrenince istatistik çıkartmak için, 5.6. haftadaki usg görüntün varsa ekler misin lütfen. Doktorun erkek yorumunu yapmış, ramzi teorisine göre doğru mu bir teyit alsak