Kızlar ikili testte bakılan free b-hcg değerine göre de cinsiyet tahmini yapılıyormuş. 35 den düşükse erkek, yüksekse kız diyorlar. Benimki 31 küsür çıkmış. Buna göre erkek. Doktorum da erkek bence demişti.
Can'ım ben haftaya gideceğim belki o zaman yapar 2 li taramayı diye düşünüyorum. Hep onların Hayfalıyla uyuyunca rüyalarda onlar oluyor :)
Can'ım evet çok erken doktorlarda hissedilmezse diyor ama ben katılmıyorum. 10 haftalikken hissetmeye başladım hatta dediğin gibi uykumdan uyandım hareketlerinden dolayi. Yanı olabilir bazı anneler erken hissediyor bunu bir çok kişiden duydumz ve bugun ultrosonda gördük doktor Bebek masallah çok hareketli dedi sanirim o yüzden hissedebiliyorum :)
İlk doktorumun ultrason felaketti.
Şimdiki gittiğim doktor yeni model almış ondan baya belirgin. Bu zaten en son çekilendi. Haftaya 2li için gideceğim meraktan ölüyorum.
Çok güzel bir heyecan yaaa, benim randevum 4 martta, seninki ne zaman?benim geç döllenme olduğu için 10+4 olacağız o gün, eğer ara kapanmamışsa tabii, sence 2li tarama için erken mi, 7 martta eşim yurtdışına gideceği için mecbur o tarihte gidiyoruz.
Kızlar sabah doktora gittim. 12+2 yiz. Ense kalınlığı normal çok şükür. İkiliyi yaptırmadım. Cinsiyetini söylemedi uyuz oldum bana kız gibi geldi ama emin değilim.
Her şeyi çok netti ve sürekli hareket ediyordu kollar bacaklar parmaklar... Sağlıkla gelir inşallah. Bu arada karnım hiç yok nereye saklandı bu çocuk bilmem.
Bence pahalı ya 200 ne annen ya da kayinvaliden yok mu bedavaya yaparlar .
Valla ben bu ara harcamalara bile dikkat ediyorum malum bi kaça ay sonra Allah izin verirse bebek alışverişleri başlayacak.
Bence pahalı ya 200 ne annen ya da kayinvaliden yok mu bedavaya yaparlar .
Valla ben bu ara harcamalara bile dikkat ediyorum malum bi kaça ay sonra Allah izin verirse bebek alışverişleri başlayacak.
Kızlar sabah doktora gittim. 12+2 yiz. Ense kalınlığı normal çok şükür. İkiliyi yaptırmadım. Cinsiyetini söylemedi uyuz oldum bana kız gibi geldi ama emin değilim.
Kizlar ben en son 7 haftalikken gitmistim dr a 1 ay sonra gel dedi bakiyorum sizinki 15 gunde bir falan cagiriyor benimkinde bir gariplik mi var ya kendime baska dr mu arasam
Ben ultrasyon resimini attım nuba..karından usg ye göre erkek vajinal usg ye göre kız dendi ben de anlamadım ne fark var diye..ondan sordum..ama dediğin gibi sanırım duruş farklılık gösterir usg ye göre tesekkurler