Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kızlar ikili testte bakılan free b-hcg değerine göre de cinsiyet tahmini yapılıyormuş. 35 den düşükse erkek, yüksekse kız diyorlar. Benimki 31 küsür çıkmış. Buna göre erkek. Doktorum da erkek bence demişti.

Ben de hissettiğime inanıyorum, o kadar tatlıydı ki tekme yediğime hiç bu kadar sevinemezdim herhalde

Cnm benim 15 mart randevum...normalde sanırım 12.haftada yapıyorlar 2li tarama ama sen yinede sor doktora tam bilmiyorum

Cnm benim 15 mart randevum...normalde sanırım 12.haftada yapıyorlar 2li tarama ama sen yinede sor doktora tam bilmiyorum
11-13. haftalarda yapılıyor diye biliyorum, benim gittiğimde 11. haftamda olacağım, inşallah zamanlama iyidir yoksa eşim olmadan gitmek istemiyorum, eşim 3 hafta olmayacak yanımızda

Kızlar sabah doktora gittim. 12+2 yiz. Ense kalınlığı normal çok şükür. İkiliyi yaptırmadım. Cinsiyetini söylemedi uyuz oldum bana kız gibi geldi ama emin değilim.

Eklentiler

• IMG_20160220_113336.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_20160220_113336.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 93
Her şeyi çok netti ve sürekli hareket ediyordu kollar bacaklar parmaklar... Sağlıkla gelir inşallah. Bu arada karnım hiç yok nereye saklandı bu çocuk bilmem.

Kızlar sabah doktora gittim. 12+2 yiz. Ense kalınlığı normal çok şükür. İkiliyi yaptırmadım. Cinsiyetini söylemedi uyuz oldum bana kız gibi geldi ama emin değilim.
Çok tatlı maşallah, nuba attın mı cinsiyeti hakkında yorum yapsınlar bakalım.

Senin attığın görüntü vajinal miydi, karından mıydı, buraya da aynı görüntüyü atman mümkün mü tatlım, merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…