@gamze353 okuduğumu anlayacak kapasitedeyim yani tam da arkadaşın söylemek istediğineydi cevabım sen sadece hurafeyi anlamışsın o ayrı hurafe kısmı dip not olarak yazıldı
Kizlar ben en son 7 haftalikken gitmistim dr a 1 ay sonra gel dedi bakiyorum sizinki 15 gunde bir falan cagiriyor benimkinde bir gariplik mi var ya kendime baska dr mu arasam
Beni de bir heyecan sardı, önceki gün kendimi kaptırıp bir şeyler aldım internetten bebiş için , heyecanlı oluyor gelince, hiç aklıma kötü bir şey getirmiyorum, Allah gönderdi onu bana, hayırlısıyla kucağımda da nasip edecektir inşallah.
Bana da erkek de kız da diyen oldu, beni tanıyanalr erkek hissediyor,ben de hep kızım olsun isterdim, sağlıklı olsunlar da inşallah, hiç önemli değil, ilk bebiş zaten
Beni de bir heyecan sardı, önceki gün kendimi kaptırıp bir şeyler aldım internetten bebiş için , heyecanlı oluyor gelince, hiç aklıma kötü bir şey getirmiyorum, Allah gönderdi onu bana, hayırlısıyla kucağımda da nasip edecektir inşallah.
Amin canım hepimizinkini inşallah, yavaş yavaş kritik süreçleri atlatıyoruz inşallah. Mart ayı daha heyecanlı geçecektir, cinsiyetler ardı ardına gelir artık