Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Çok tatlı maşallah, nuba attın mı cinsiyeti hakkında yorum yapsınlar bakalım.
Canım senin dediğin hangi topic bilmiyorum ama genital nuba göre cinsiyet tahmini mi ne öyle bir topice attım. Çok merak ediyordum keşke söyleseydi doktorum

Yavaş tempoda de mi cnm

Aynen. Yani özellikle yavaşlatmıyorum kendimi ama normal yürüme temposunda devam ediyorum. Hem açılıyorum hemde deli gibi yediğim için kontrollü oluyor.

Aynen valla ilk gebeligim 18 kilo 8aylik dogum yaptim bunda soyle 12 le kapatsam super olur ama nerde simdiden kilolari aldim

Oof sorma bende aldım. Dr 16ya kadar normal dedi ama 16yı kesin geçerim böyle

Tünaydın kızlar :)

Dün pek giremedim. Tüm gün dışarıda işlerim vardı. Kızımın alerjısı yeninden başladı doktora vs gittik. Pazardı, sahildi derken epey dolşamışız. Akşam 8 de uyuyup kalmışım :) fena uyku bastırdı. Zaten çay içmeden uyuyup kalıyorum.

Ben günde istısnasız bir saat yürüyorum. Çarşı vs derken yolu uzatıp yürüyüs yapıyorum. Cidden iyi geliyor. Karnımın şişligi iniyor. Hepde kilo almıyorum.
İştahımda fena halde zaten hep açım nerdeyse. Yemekten kalkıyorum bir saat sonra yine açım. :)

Dr gördü ve kız dedi sonrasında da göstermedi yani erkek çabuk göstermiyor ayrıca hurafeleri de yazdım burda ona inanan çooook var malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…