Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın? Biraz geç gördüm ben başlamışsındır kullanmaya artık. Ben kullanıyorum mide bulantıları için vermişti günde 2 kez alıyorum içinde folik asit var diye ayrıca almamamı söyledi, aç tok farketmiyor ben kalkınca alıyorum hemen unutmayayım diye, benim faydasını gördüğüm söylenemez malesef çok bulanıyor midem artık çıkarmaya da başladım birşey yiyemiyorum sadece meyveyle duruyorum, ama umarım sende işe yarar

Çok saol canım Başladım içmeye tok alıyorum bende günde bir kere folik asitide bıraktım. Çok şükür tabi bidaha aynı şeyi yaşamak istemiyorum çok zordu
Ya inşallah geçer canım seninkide en kısa zamanda wallahi çok zor ya hayattan soğutuyor insanı. Benim 9.haftada yok denecek kadar azdı bulantim ama bu enfeksiyon allak bullak etti beni. Şimdide miğdem bulanmiyor. Yerimden kipirdayinca öğürüyorm boş boş hemde yarım saatte bir yani halbuki miğdem dolu ne tutarsız
Allah yardımcımız olsun gerçekten rabbim boşuna sermemis cenneti ayaklarımızın altına. Boşuna şehit sayilmiyoruz yani böyle ölünce. Rabbim emanet etti biz elimizden geleni yapıyoruz rabbim boşa çıkarmasın hiçbirimizin emeğini kucagimiza almiyada nasip eder inşallah

Sizlerle kuzenimin bebeğinin fotosunu paylaşmak istedim kendisi bir hanım efendi 17 haftalık
Bizim bebislerinde böyle pozlarını alırız inşallah

Eklentiler

• IMG-20160217-WA0000.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 110
Selam kizlar ben asiri bulanti ve kusmalarimla savas veriyorum hala ilac hicbiseye yaramadi. Hicbirsey yiyemiyorum su icemiyorum en kotusu oglusumla ilgilenemiyorum

Sizlerle kuzenimin bebeğinin fotosunu paylaşmak istedim kendisi bir hanım efendi 17 haftalık
Bizim bebislerinde böyle pozlarını alırız inşallah
Ayy canım smdi kafede kan sulandırıcı iğnemi oldum gizlice ve soguk bsy koyamadıgımdan canım cok yanmıstı. Kafamı dagıtmak icin buraya baktım senin bu koydugun fotoyu gördüm kendimi nasıl iyi hissettim Allah razı olsun. Bebeğim de böyle güzel güzel büyüyecwkse ben razıyım herseye

Ayy asla anlamaz zaten erkekler gözüne soksan bile tam idrak edemiyorlar bu konuları cunku cidden farklıyız. Canım var ya Allah sabır versin benimki daha sözlülük döneminden eltilik görevlerine başladı kendi çapında ama cok yzağız ve ben ciddiye bile almıyorum o nedenle kendi takılabilir öyle yakınsan cok sıkıntı öyle negatif enerji saçan insanlar.

Canımsın ya Sen daha dur annesi memislerini emmekten kanatacak ciğerlerini sizlaticak Teselli mi werdim şimdi ben ama razıyız dimi

Burda okuduktan sonra idrar testi yaptırayım dedim şikayetim yoktu hic bide ne görelim lökosit eritrosit göbek atıyo idrarımda hemen idrar kültürü istedi antibiyotige başlıcak sanırım. Boşvermeyin yaptırın kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…