Benim hiç öyle bir şikayetim olmadı umarım ilerleyen zamanlarda olmaz. :) ama ezelinden beri küçücük göğüslere sahibim, bu ara büyüyünce çok hoşuma gidiyor. Hiç alışık olduğum bir görüntü değil .
172 boy 50 kg ile hamile kaldın ne güzel, daha ne ister insan, ömrümce 48-52 kg olmuş bir insandım, evlemdim bir 5 kg geldi, doğum kontrol hapı bir 5 kg getirdi, 62 63 kg ile hamile kaldım ben ne yapayım şimdi
İyi akşamlar kızlar lütfen bana dua edin biraz önce peçete yine kan geldi yatıyorum sadece tuvalet için kalkıyorum bir de yemek annem geldi yapıyor şuannkarnım da ağrıyor nolur dua edin
Çok saol canım Başladım içmeye tok alıyorum bende günde bir kere folik asitide bıraktım. Çok şükür tabi bidaha aynı şeyi yaşamak istemiyorum çok zordu Ya inşallah geçer canım seninkide en kısa zamanda wallahi çok zor ya hayattan soğutuyor insanı. Benim 9.haftada yok denecek kadar azdı bulantim ama bu enfeksiyon allak bullak etti beni. Şimdide miğdem bulanmiyor. Yerimden kipirdayinca öğürüyorm boş boş hemde yarım saatte bir yani halbuki miğdem dolu ne tutarsız Allah yardımcımız olsun gerçekten rabbim boşuna sermemis cenneti ayaklarımızın altına. Boşuna şehit sayilmiyoruz yani böyle ölünce. Rabbim emanet etti biz elimizden geleni yapıyoruz rabbim boşa çıkarmasın hiçbirimizin emeğini kucagimiza almiyada nasip eder inşallah
Çok zor valla haklısın umarım haftalarca çekmeyiz yeterince beslenememekten çok korkuyorum ben Amiiiin canım benim hayırlısıyla sağlıkla kavuşalım inşallah
herkese günaydın dün akşamdan beri ağrım var sanırım midem emin de olamıyorum göbek deliği min üstü göğüs kafesimin hemen bitimi o yerde ağrı var akşam hafif di gece şiddetlendi uyuyamadım hele sağ tarafıma yatınca ağrım daha çok oldu endişelenmelimiyim içim hiç rahat değil ya bebeğime birşey olduysa korkusu var acile gitsem mi acaba bana bir akıl verin nolur
günaydın bugün ağrılı bir gün olucak sanırım çok geçmiş olsun sana da bende geceden beri ağrı çekiyorum tam emin değilim ama sanırım midem allah yardımcımız olsun
günaydın bugün ağrılı bir gün olucak sanırım çok geçmiş olsun sana da bende geceden beri ağrı çekiyorum tam emin değilim ama sanırım midem allah yardımcımız olsun
herkese günaydın dün akşamdan beri ağrım var sanırım midem emin de olamıyorum göbek deliği min üstü göğüs kafesimin hemen bitimi o yerde ağrı var akşam hafif di gece şiddetlendi uyuyamadım hele sağ tarafıma yatınca ağrım daha çok oldu endişelenmelimiyim içim hiç rahat değil ya bebeğime birşey olduysa korkusu var acile gitsem mi acaba bana bir akıl verin nolur
Cnm Allah korusun lekelenmen falan yoksa belki usutmekten kaynaklidir...ben uzandım şimdi rahatladım biraz..ama için rahat etsin diye istersen git ama bence bise yok bebeklerimiz büyüyor rahim büyüyor ondan kaynaklida ince sizilar olabilir..uzan dinlen ınş geçer cnm..gaz sksmasida olabilir
Cnm Allah korusun lekelenmen falan yoksa belki usutmekten kaynaklidir...ben uzandım şimdi rahatladım biraz..ama için rahat etsin diye istersen git ama bence bise yok bebeklerimiz büyüyor rahim büyüyor ondan kaynaklida ince sizilar olabilir..uzan dinlen ınş geçer cnm..gaz sksmasida olabilir
lekelenmem yok şükür aklıma değişik değişik şeyler geliyor bebeğe birşey olduysa ve ya progestandan ötürü lekelenmem kanamam olmuyorsa diye ben 200 mg sabah öğle akşam kullanıyorum progestanı birşeyler yiyeyim gidicem acile böyle felaket senaryosu yazmaktan iyidir:) iki kaybım olunca ister istemez paranoyaya bağlıyorum rabbim sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
lekelenmem yok şükür aklıma değişik değişik şeyler geliyor bebeğe birşey olduysa ve ya progestandan ötürü lekelenmem kanamam olmuyorsa diye ben 200 mg sabah öğle akşam kullanıyorum progestanı birşeyler yiyeyim gidicem acile böyle felaket senaryosu yazmaktan iyidir:) iki kaybım olunca ister istemez paranoyaya bağlıyorum rabbim sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Önemli değil dedi adet kanaması kadar yoğun olmadıkça sorun yok dinlen dedi o Zaman düşmüş olur bebeğim dedi hayır dedi ultrason da bakacaz ama gelme dedi 7martta gel dedi o yüzden başka doktora devletten randevu aldım aynen öle yemek için kalkıyorum bide lavabo için desteğiniz için Allah hepinizden razı olsun