Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Zaten büyüklerdi şimdi balon gibiler , doğuma kadar pamela andersona rakip olmazsam iyi

172 boy 50 kg ile hamile kaldın ne güzel, daha ne ister insan, ömrümce 48-52 kg olmuş bir insandım, evlemdim bir 5 kg geldi, doğum kontrol hapı bir 5 kg getirdi, 62 63 kg ile hamile kaldım ben ne yapayım şimdi
ayyy yaaa bende 50yi gecmezdim dogum yaptim 57de kaldim :/ 2sene kortizon kullandim 63-65arasi gidip gelirken tekrar hamile kaldim doguma80le girmezsem iyidir
oglumda da vucudum inanilmaz odem yapmisti hatta6aylik hamileyken dr.onerisi ile tuzsuz ve dikkatli beslenerek 4kilo vermistim,odem cok olunca odemler gitmisti

Çok zor valla haklısın umarım haftalarca çekmeyiz yeterince beslenememekten çok korkuyorum ben Amiiiin canım benim hayırlısıyla sağlıkla kavuşalım inşallah

Kızlar günaydın....kasiklardan bacaklarima vuran ince bir sizi var..adet olacakmış gibi...neden olabilir..sizde oluyor mu

herkese günaydın dün akşamdan beri ağrım var sanırım midem emin de olamıyorum göbek deliği min üstü göğüs kafesimin hemen bitimi o yerde ağrı var akşam hafif di gece şiddetlendi uyuyamadım hele sağ tarafıma yatınca ağrım daha çok oldu endişelenmelimiyim içim hiç rahat değil ya bebeğime birşey olduysa korkusu var acile gitsem mi acaba bana bir akıl verin nolur

Kızlar günaydın....kasiklardan bacaklarima vuran ince bir sizi var..adet olacakmış gibi...neden olabilir..sizde oluyor mu
günaydın bugün ağrılı bir gün olucak sanırım çok geçmiş olsun sana da bende geceden beri ağrı çekiyorum tam emin değilim ama sanırım midem allah yardımcımız olsun

günaydın bugün ağrılı bir gün olucak sanırım çok geçmiş olsun sana da bende geceden beri ağrı çekiyorum tam emin değilim ama sanırım midem allah yardımcımız olsun
Amin cnm...dün yalancı bahara aldanıp ince bir gömlek ile sahil turu yaptım ..cekette almadım yanima sanırım usuttum..Allah yardımcımız olsun

Cnm Allah korusun lekelenmen falan yoksa belki usutmekten kaynaklidir...ben uzandım şimdi rahatladım biraz..ama için rahat etsin diye istersen git ama bence bise yok bebeklerimiz büyüyor rahim büyüyor ondan kaynaklida ince sizilar olabilir..uzan dinlen ınş geçer cnm..gaz sksmasida olabilir

lekelenmem yok şükür aklıma değişik değişik şeyler geliyor bebeğe birşey olduysa ve ya progestandan ötürü lekelenmem kanamam olmuyorsa diye ben 200 mg sabah öğle akşam kullanıyorum progestanı birşeyler yiyeyim gidicem acile böyle felaket senaryosu yazmaktan iyidir:) iki kaybım olunca ister istemez paranoyaya bağlıyorum rabbim sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

O zaman stres yapmaktansa git cnm için rahat olur..önceki dusuklerin neden oldu peki kaçıncı haftada..Allah korusun cnm bebeğini

O zaman stres yapmaktansa git cnm için rahat olur..önceki dusuklerin neden oldu peki kaçıncı haftada..Allah korusun cnm bebeğini

hazırlandım gidicez şimdi
diğerleri 5 6 haftalıkken düştü kimyasal gebelik dediler hiç bu kadar uzun süren sağlıklı gebeliğim olmadı

Icin rahat etmiyorsa git tabi insallah biran once kanaman lekelenmen kesilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…