O tat bende neden hiç yok valla merak ediormBir şey daha bi agzimizin içinde ki garip tat ne zaman geçecek? İlk hamileliğim çok sorum var bu yüzden
Kendi doktorum erkeğe benziyor demişti, ama perinatologa yönlendirmişti detaylı ultrason için. O daha iyi görür, net tahmini yapar demişti.Hayirli olsun cnm ama sana erkek dememismiydi doktor ?
Rabbim bebisini sana bagislasin canim. Üzülme moral bozma Allahım izin vermedikce hiçbişey onu annisinden ayiramazAllah razı olsun bir kere düşük yaptığım için korkuyorum hemde çok ama inanıyorum 10+1 bugün bebeğim beni bırakmayacak hamilenin duası ve bir müslümanın diğerine yaptığı dua en kabul edilen dua lütfen dualarınızdan esirgenmeyin beni
Bugün 12+3. Önceleri hiç tatlı yiyemiyordum, şimdi canım istiyor. Sağ göğsüm bariz daha büyük. Birden bire genişledim. Hamile kalmadan önce 36-38 bedendim. Şimdi 40a anca giriyorum ve göbeğim kocaman:) ama belirtiler birşey ifade etmiyor galiba.Hayırlı olsun. :) İnşallah benim de kızım olur. Belirtilerin neydi peki? Bir de kaçıncı haftada öğrendin?
Canim cok tesekkur ederim..ogrenince yazarim insallah :)))Evt yolka göre erkek cnm...
Aslında belirtilerin kızı olan bir arkadaşımla çok yakın. Özellikle tatlıya aşerme kızın habercisi oluyormuş. Göbeği de kocamandı, doğumdan önce hatta ikiz taşıyor gibiydi. Doğru çıkmış olabilir belirtilerin yani.Bugün 12+3. Önceleri hiç tatlı yiyemiyordum, şimdi canım istiyor. Sağ göğsüm bariz daha büyük. Birden bire genişledim. Hamile kalmadan önce 36-38 bedendim. Şimdi 40a anca giriyorum ve göbeğim kocaman:) ama belirtiler birşey ifade etmiyor galiba.
Ağla ama sadece rahatlamak için,sonra kendine gel toparlan olur mu? Sana nacizane tavsiyede bulunmak istiyorum. Bu ara kendine hamile olduğunu unutturacak,fiziksel olarak yorulmayacağın aktiviteler yapsan nasıl olur? Mesela yeni bir diziye başla ilgilenirsen tavsiye de ederim, film izle, kitap oku, sevdiğin arkadaşları eve çağır patates salatası yaptır gün yapın fln. Sana ne iyi geliyorsa.. Duani yine asla eksik etme. Ama belki de biraz kafanı ve vücudunu rahatlatman lazımdır. Hep diyorum bu işte stres en büyük düşman diye. Senin sadece biraz desteğe ihtiyacın var. Kimden gelirse kabul et ama önce sen kendine yardım et ki minik yeğenimiz karnında özgürce takılsın annesi kasılmasın gerilmesin:)Böyle mesajlarınokuyunca ağlıyorum Allah razı olsun ya bebeğimi bağışlasın hepimizimkini Rabbim acılarını göstermesin aynı acıyla Rabbim sınamasın
Soğuk bir metal kap varsa evde onu em heh işte oO tat bende neden hiç yok valla merak ediorm
Benim hastane biraz pahalı canım, bunu baz alma bence. 600 tl civarı. Net fiyat söyleyemediler, ödeme yapmadım henüz. Bir de detaylı diyorlar ama öyle 4 boyutlu filan değil. Belki gerek yoktur yani. Normal ultrasondan farklı olarak kan akışını gösteriyordu. Bir de detay olarak biraz uzun sürüyor, boyunu ve ensesini 4-5 kez ölçtü. Hepsini yazdı filan.Detaylı ultrasyon fiyati nedir
Ben öncekinde tatlı aşerdim ama oğlum oldu ya. Şimdi hicbsye yormuyorum belirtileri :) göbeğim de hemen fırtlamıştı hatta:)Aslında belirtilerin kızı olan bir arkadaşımla çok yakın. Özellikle tatlıya aşerme kızın habercisi oluyormuş. Göbeği de kocamandı, doğumdan önce hatta ikiz taşıyor gibiydi. Doğru çıkmış olabilir belirtilerin yani.
Teşekkür ederim canım. Walla ben ikisine de çok sevinirdim herhalde, ilk Bebek olacak çünkü. Öncesinde de bir düşüğüm olduğu için tek isteğim sağlıklı olması. Doktor kendinden çok emin konuştu ama bu saatten sonra yine erkek deseler de üzülmem diye düşünüyorum. Ama tabi gözümün önünden pembiş pembiş şeyler geçmeye başladı:)Gözün aydın canim insallah sag salim kucagina alirsin. Ikili testi memlekette yaptirmistim.Benim de kizima ikili testte dr erkek demisti sonra kendi doktorum 16.haftada kiz dedi. Erkege alisiyorsun sonradan kiz denilince bi tuhaf olmustum üzülmüştüm elimde degildi. Hayal kirikligi mi neydi anlatamiyorum.Ama dogunca o kadar kizdim ki kendime simdi dunya tatlisi 3 yasinda kizim var iyi ki kiz olmus diyorum hep sukrediyorum kiz cocuk baska gercekten cok sanslisin. Annecim demesi yetiyor. Onun icin arkadaslar ikili testteki cinsiyetler degisebiliyor en iyisi 16.hafta ya da ayrintili ultrason
Canım ben aldım ancak daha önce 15 haftalık düşüğüm var sonrasında hamile değilken bile bir sürü jinekolojik sorunlar yaşadım, sürekli doktordaydım ve sebebi bulunamadı bir kısmının, sonra polikistik over cıktı, sonra hamile kaldım kanama alanı var, rahim ağzı yetmezliği riski var(ayakta cok durmamak gerek) ve işimde günde ortalama 5 saat yolculuk yapıp sürekli ayakta kaldığım,kimyasala maruz kaldıgım icin doktorum mecburen veriyor şuanda. Daha da seylerim var da saymayayım artık. Cok uzun zamandır gidiyorum ve artık herseyimi bildiğinden cok cok zorlayarak aldım. Öyle her doktor vermiyor rahatca eger risk yoksa. Ama ateşin varsa bence kbb fln git özelde onlar da cok rahat veriyor illa kadın doğum şart değil. Ben önceki hamileliğimde çok ağır hastalanmıştım ateşlenmiştim hemen 4-5 gün vermişti doktor. Hatta aile hekimini bile zorlayabilirsinKizlar merhaba 2 gundur atesler icinde yatiyorum yeni acabildim gozumu annemdem ailemden Allah razi olsun ilgilendiler benimle calisan bir insan olarak cok yorulmustum cuma vucud pes etti galiba rapor alip ise gitmemek istiyorum ama kendi doktorum sadece muayeneye geldigim gun icin verebilirim dedi daha uzun sure alaniniz var mi
Hiç merak etme canım çok tatsız birsey.mesela benim bulantım yok ama o tat yüzünden hicbirsey yiyemiyorum değişik farklı birseyO tat bende neden hiç yok valla merak ediorm
Soğuk bir metal kap varsa evde onu em heh işte obelki biraz paslı olursa daha iyi anlayabilirsin hatta :)
Cnm doktor ne dedi bu kanamalar için..lavabodan lavaboya kalk ayağa..mümkün olduğunda uzan..ınş sorunsuz atlatirsin cnmİyi akşamlar kızlar lütfen bana dua edin biraz önce peçete yine kan geldi yatıyorum sadece tuvalet için kalkıyorum bir de yemek annem geldi yapıyor şuannkarnım da ağrıyor nolur dua edin
Umarim suan iyisindir canim evet dedigin gibi pek yanasmadi dr atesim var kbb gozuksem ii olacakCanım ben aldım ancak daha önce 15 haftalık düşüğüm var sonrasında hamile değilken bile bir sürü jinekolojik sorunlar yaşadım, sürekli doktordaydım ve sebebi bulunamadı bir kısmının, sonra polikistik over cıktı, sonra hamile kaldım kanama alanı var, rahim ağzı yetmezliği riski var(ayakta cok durmamak gerek) ve işimde günde ortalama 5 saat yolculuk yapıp sürekli ayakta kaldığım,kimyasala maruz kaldıgım icin doktorum mecburen veriyor şuanda. Daha da seylerim var da saymayayım artık. Cok uzun zamandır gidiyorum ve artık herseyimi bildiğinden cok cok zorlayarak aldım. Öyle her doktor vermiyor rahatca eger risk yoksa. Ama ateşin varsa bence kbb fln git özelde onlar da cok rahat veriyor illa kadın doğum şart değil. Ben önceki hamileliğimde çok ağır hastalanmıştım ateşlenmiştim hemen 4-5 gün vermişti doktor. Hatta aile hekimini bile zorlayabilirsin
Ye tatliyi dogur hakkiyi derlerBen öncekinde tatlı aşerdim ama oğlum oldu ya. Şimdi hicbsye yormuyorum belirtileri :) göbeğim de hemen fırtlamıştı hatta:)
doktora Çarşamba ve perşembe günü gittim kendi doktorumu çok fazla telefonla aradığım için pazartesi başka bir doktora gidecem bende200mg sabah akşam alıyorum iki kere rengi değişti kahve aslında bugün peçeteye gelen kırmızıydı doktoru yine aradım sorun yok normal tarihinizde gelin adet kanaması gibi olmadıktan sonra dedi o da 7 martta200 mg gram progestan günde bir kere kullanıyorum, iğne yaptırdım ayrıca .onbeş gün hiçbir is yapma dedi.yatıyorum dinleniyorum sürekli.cinsel ilişki zaten yasak. Bunlar doktorunun söyledikleri canım .düşük tehlikem var benim ayrıca. Onbeş gün sonra kontrol.korkma bu kanamalar hemen hemen herkeste oluyor fakat mutlaka doktor kontrolünde ol
Amin inşallah 9+5deydim 10+1 görülüyor dedi ama sorun yok deri evet biliyorum ve günler çok çabuk geçsin istiyorum evde olduğum için de hiç geçmiyor zaman Rabbimden tek istediğim bebeğimi sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağıma almak Rabbim hepimizin kucağını boş bırakmasın be sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinGeçmiş olsun canım. Bebeğin sat ile uyumlu mu? Baya büyümüş, her geçen gün düşük ihtimali azalıyor biliyorsun. İnş bebeğin kalacak seninle. Dualarımızdasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?