Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Bana erken gibi geliyo ama 4 yilda bu isler iice erkene gelmis sanki. Oglumu 16da soylemislerdi :))
Yok yahu gecen yilki gebeligimde 14 haftadaydim daha belli degildi... arkadasim bu sene 16. Haftada erkek oldugunu ogrendi. Sanirim doktorlarim bazilari level atlamiş

Cnm senin hamilelik takviminle tarihin tutuyor mu takvime gore 3 hafta sonra gec degil mi ikili test icin...

Aynen hava burdada kasvetttr
Sen niye bu kadar skliyorsn cnm ya ... bende sevmem pazar gunlerini annemlere geldim hava güneşli burda..birazdan çıkıp bir tur atarız mahallede kız da parkta oynar sonra eve gelir dus alır uzanirim..bugün ki planim bu şekil..bakalım

Ne zaman sıkıldım bacim yeni sıkıldım :)))

Valla Allah razı olsun tek bende olmayınca insan kendini daha rahat hissediyor bide bunları yaşayıp sağlıklı senin gibi doğum yapanları duyunca Mutlu oluyorum progestan beni çok susatıyor ve çok su içiyorum günde en as on kere tuvalete gidiyorum üç öğün de yemek arada sırada da oturuyorum işte inşallah benim de en kısa zamanda geçer yarın işe gidecem ama öğleden sonra devlet hastanesinden randevu aldım kendimi iyi hissetmezsem yine 5 gün rapor alırım bakalım hayırlısı sabah yine çok geldi kahve akıntım artık Allah'a bıraktım Rabbim hayırlısını nasip etsin bebeğim hayırsız da hayırlıya çevirsin bana bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…