Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Korkma canım benim.giderek azalıyor o kanamalar.ben de seninle aynı durumdayım. Dikkat et kendine
Kanamanın rengi nasıldı benim Çarşamba başladı perşembe bi kez kırmızı geldi bugünde kırmızı bir kez çok şükür ki azdı ama kahve akıntı Çarşamba'dan beri sürekli var

Umarim suan iyisindir canim evet dedigin gibi pek yanasmadi dr atesim var kbb gozuksem ii olacak
Onun da alanı değil aslında düşük riskin olmadıkça vermemesi doğal. Sen dediğim gibi kbb fln git. Ben bebeğin doğduğunda yaşama ihtimalinin yüksek olduğu haftalara gelene dek sıkıntılı olacagım canım. Ama rabbime sıgındım sabrını veriyor.

Kanamanın rengi nasıldı benim Çarşamba başladı perşembe bi kez kırmızı geldi bugünde kırmızı bir kez çok şükür ki azdı ama kahve akıntı Çarşamba'dan beri sürekli var
İlk iki gün kipkirmiziydi ve cok sık kanama geçirdim, sonra kahverengiye döndü ve azaldı. Şu an nerdeyse yok denilecek kadar az.ama sürekli yatıyorum

Aslında ilişkide belli olan bir şey işte kafamızda kuruyoruz da kuruyoruz. :)
Aynen oyle. Öncekinde delirmiştim kız da kız diye. Şuan cinsiyet konusunda topikte en rahat benimdir hepsi evlat modundayım hatta garip bi psikoloji oluştu bende öğrensem sürprizi kaçar gibi öğrenesim gelmiyor. Acaba diyorum ileri haftalarda kaybettim diye ilerlemesi mi gözümü korkutuyor. Ama siz heyecanlanın yaa endişeden stresten daha iyi kız mı erkek mi merakı :) en güzel zamanlarımız ..

Ya öyle aşerdiğim şey tatlıydı ama deli gibi ekşi de yedim ben kavanozlarla turşular fln. Azıcık açboğazmışsam demek ki

Ay Can'ım valla Allah razı olsun senden hiç tanımamana rağmen böylendestek olduğun için Allah gönlüne göre versin pazartesi işe başlamayı düşünüyorum ilk düşük yaptığımdan kimseye söylemedim hamile olduğumu müdür ve müdür yardımcıları da rica ettim kimseye söylemeyin diye doktor seyahat yasağı raporu verince mecbur onlar öğrendi annem ve kocam çok destek sağolsunlar kitap okuyorum ve tv izliyorum

Cnm doktor ne dedi bu kanamalar için..lavabodan lavaboya kalk ayağa..mümkün olduğunda uzan..ınş sorunsuz atlatirsin cnm
Önemli değil dedi adet kanaması kadar yoğun olmadıkça sorun yok dinlen dedi o Zaman düşmüş olur bebeğim dedi hayır dedi ultrason da bakacaz ama gelme dedi 7martta gel dedi o yüzden başka doktora devletten randevu aldım aynen öle yemek için kalkıyorum bide lavabo için desteğiniz için Allah hepinizden razı olsun

İlk iki gün kipkirmiziydi ve cok sık kanama geçirdim, sonra kahverengiye döndü ve azaldı. Şu an nerdeyse yok denilecek kadar az.ama sürekli yatıyorum
ayyy çok çok geçmiş olsun Rabbim sabır versin bebeğine sağlık versin bebişlerimiz bizi bırakmasın bu günleri atlatalım az kaldı 2-3haftansonra herşey daha güzel olacak Allah bize yardım edecek buna inanalım sende bana dua et bende sana annelik duygusunu Allah bize de bahşetsin inşaallah

Her zaman iyi düşün cnm...Sen ilaç ta kullanıyorsun önlemini alıyorsun Allah in izniyle bise olmaz ..

Amin canım amin.ne güzel şeyler söylemişsin. İnan burası bana çok iyi geldi.kendimi yalniz hissetmiyorum.biraz kendimizi toparlayinca her şey daha da güzel olacak inşallah. Sağlıkla duayla....

Yok canım benimki de kendi çapında takılıyor, umursamıyorum pek, o yüzden de hırslı biraz

hic sıkma canini benimde bir dusugum var ve bu hamileligimde en basindan beri sabah aksam200mg progestan kullaniyorum buna ragmen 10gun once kahverengi akintim geldi dr.bisey yok dedi 1hafta leke olarak surdu bir sefer aradinda kirmizi pihti geldi ama birkac gundur masallah cok iyiyim
a sende surekli yat bide cok sivi alip cok tuvalete kalkmamaya calis
Allah yardimcin olsun dualarim seninle
birde oglumdada 12.haftada kahverengi kanamam olmustu sonra heryes normale dondu(ozamanda progestan kullandim)

172 boy 50 kg ile hamile kaldın ne güzel, daha ne ister insan, ömrümce 48-52 kg olmuş bir insandım, evlemdim bir 5 kg geldi, doğum kontrol hapı bir 5 kg getirdi, 62 63 kg ile hamile kaldım ben ne yapayım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…