Aslında ilişkide belli olan bir şey işte kafamızda kuruyoruz da kuruyoruz. :)Ben öncekinde tatlı aşerdim ama oğlum oldu ya. Şimdi hicbsye yormuyorum belirtileri :) göbeğim de hemen fırtlamıştı hatta:)
Kanamanın rengi nasıldı benim Çarşamba başladı perşembe bi kez kırmızı geldi bugünde kırmızı bir kez çok şükür ki azdı ama kahve akıntı Çarşamba'dan beri sürekli varKorkma canım benim.giderek azalıyor o kanamalar.ben de seninle aynı durumdayım. Dikkat et kendine
Onun da alanı değil aslında düşük riskin olmadıkça vermemesi doğal. Sen dediğim gibi kbb fln git. Ben bebeğin doğduğunda yaşama ihtimalinin yüksek olduğu haftalara gelene dek sıkıntılı olacagım canım. Ama rabbime sıgındım sabrını veriyor.Umarim suan iyisindir canim evet dedigin gibi pek yanasmadi dr atesim var kbb gozuksem ii olacak
Amin amin amin inşallah Rabbim korur bebeğimiRabbim bebisini sana bagislasin canim. Üzülme moral bozma Allahım izin vermedikce hiçbişey onu annisinden ayiramaz
İlk iki gün kipkirmiziydi ve cok sık kanama geçirdim, sonra kahverengiye döndü ve azaldı. Şu an nerdeyse yok denilecek kadar az.ama sürekli yatıyorumKanamanın rengi nasıldı benim Çarşamba başladı perşembe bi kez kırmızı geldi bugünde kırmızı bir kez çok şükür ki azdı ama kahve akıntı Çarşamba'dan beri sürekli var
Aynen oyle. Öncekinde delirmiştim kız da kız diye. Şuan cinsiyet konusunda topikte en rahat benimdir hepsi evlat modundayımAslında ilişkide belli olan bir şey işte kafamızda kuruyoruz da kuruyoruz. :)
Ya öyle aşerdiğim şey tatlıydı ama deli gibi ekşi de yedim ben kavanozlarla turşular fln. Azıcık açboğazmışsam demek kiYe tatliyi dogur hakkiyi derlerbende kızıma hep eksi acı yedim hatta sadece 9kg aldım ve göbek harici hicbi yerim kilo almadi ..hani derler ya kiza hamileysen basen genişler göbek yayik olur diye benim aksine minicik top gibi gobegim vardı...
Ay Can'ım valla Allah razı olsun senden hiç tanımamana rağmen böylendestek olduğun için Allah gönlüne göre versin pazartesi işe başlamayı düşünüyorum ilk düşük yaptığımdan kimseye söylemedim hamile olduğumu müdür ve müdür yardımcıları da rica ettim kimseye söylemeyin diye doktor seyahat yasağı raporu verince mecbur onlar öğrendi annem ve kocam çok destek sağolsunlar kitap okuyorum ve tv izliyorumAğla ama sadece rahatlamak için,sonra kendine gel toparlan olur mu? Sana nacizane tavsiyede bulunmak istiyorum. Bu ara kendine hamile olduğunu unutturacak,fiziksel olarak yorulmayacağın aktiviteler yapsan nasıl olur? Mesela yeni bir diziye başla ilgilenirsen tavsiye de ederim, film izle, kitap oku, sevdiğin arkadaşları eve çağır patates salatası yaptır gün yapın fln. Sana ne iyi geliyorsa.. Duani yine asla eksik etme. Ama belki de biraz kafanı ve vücudunu rahatlatman lazımdır. Hep diyorum bu işte stres en büyük düşman diye. Senin sadece biraz desteğe ihtiyacın var. Kimden gelirse kabul et ama önce sen kendine yardım et ki minik yeğenimiz karnında özgürce takılsın annesi kasılmasın gerilmesin:)
Önemli değil dedi adet kanaması kadar yoğun olmadıkça sorun yok dinlen dedi o Zaman düşmüş olur bebeğim dedi hayır dedi ultrason da bakacaz ama gelme dedi 7martta gel dedi o yüzden başka doktora devletten randevu aldım aynen öle yemek için kalkıyorum bide lavabo için desteğiniz için Allah hepinizden razı olsunCnm doktor ne dedi bu kanamalar için..lavabodan lavaboya kalk ayağa..mümkün olduğunda uzan..ınş sorunsuz atlatirsin cnm
ayyy çok çok geçmiş olsun Rabbim sabır versin bebeğine sağlık versin bebişlerimiz bizi bırakmasın bu günleri atlatalım az kaldı 2-3haftansonra herşey daha güzel olacak Allah bize yardım edecek buna inanalım sende bana dua et bende sana annelik duygusunu Allah bize de bahşetsin inşaallahİlk iki gün kipkirmiziydi ve cok sık kanama geçirdim, sonra kahverengiye döndü ve azaldı. Şu an nerdeyse yok denilecek kadar az.ama sürekli yatıyorum
Turşu bende çok seviyorum yaaa..ama tatlı ile aram hiç yokYa öyle aşerdiğim şey tatlıydı ama deli gibi ekşi de yedim ben kavanozlarla turşular fln. Azıcık açboğazmışsam demek ki
Her zaman iyi düşün cnm...Sen ilaç ta kullanıyorsun önlemini alıyorsun Allah in izniyle bise olmaz ..Önemli değil dedi adet kanaması kadar yoğun olmadıkça sorun yok dinlen dedi o Zaman düşmüş olur bebeğim dedi hayır dedi ultrason da bakacaz ama gelme dedi 7martta gel dedi o yüzden başka doktora devletten randevu aldım aynen öle yemek için kalkıyorum bide lavabo için desteğiniz için Allah hepinizden razı olsun
Amin canım amin.ne güzel şeyler söylemişsin. İnan burası bana çok iyi geldi.kendimi yalniz hissetmiyorum.biraz kendimizi toparlayinca her şey daha da güzel olacak inşallah. Sağlıkla duayla....ayyy çok çok geçmiş olsun Rabbim sabır versin bebeğine sağlık versin bebişlerimiz bizi bırakmasın bu günleri atlatalım az kaldı 2-3haftansonra herşey daha güzel olacak Allah bize yardım edecek buna inanalım sende bana dua et bende sana annelik duygusunu Allah bize de bahşetsin inşaallah
Yok canım benimki de kendi çapında takılıyor, umursamıyorum pek, o yüzden de hırslı birazAyy asla anlamaz zaten erkekler gözüne soksan bile tam idrak edemiyorlar bu konuları cunku cidden farklıyız. Canım var ya Allah sabır versin benimki daha sözlülük döneminden eltilik görevlerine başladı kendi çapında ama cok yzağız ve ben ciddiye bile almıyorum o nedenle kendi takılabilir öyleyakınsan cok sıkıntı öyle negatif enerji saçan insanlar.
hic sıkma canini benimde bir dusugum var ve bu hamileligimde en basindan beri sabah aksam200mg progestan kullaniyorum buna ragmen 10gun once kahverengi akintim geldi dr.bisey yok dedi 1hafta leke olarak surdu bir sefer aradinda kirmizi pihti geldi ama birkac gundur masallah cok iyiyimDokt
doktora Çarşamba ve perşembe günü gittim kendi doktorumu çok fazla telefonla aradığım için pazartesi başka bir doktora gidecem bende200mg sabah akşam alıyorum iki kere rengi değişti kahve aslında bugün peçeteye gelen kırmızıydı doktoru yine aradım sorun yok normal tarihinizde gelin adet kanaması gibi olmadıktan sonra dedi o da 7 martta
Canım bu tahmin senin için değildi amaCanim bu tahmininiz bnim icinmi.. :)))
Nasıl belirtiler vardı canım, 6 haftalık usgye göre yorum yapılmış mıydı, buraya koyman nümkün müKızlar bendeki tüm belirtiler fos çıktı. Bebeğim kızmış:)
Allah yardımcın olsun, bebişini hayırlısıyla sana bağışlasın inşallahİyi akşamlar kızlar lütfen bana dua edin biraz önce peçete yine kan geldi yatıyorum sadece tuvalet için kalkıyorum bir de yemek annem geldi yapıyor şuannkarnım da ağrıyor nolur dua edin
172 boy 50 kg ile hamile kaldın ne güzel, daha ne ister insan, ömrümce 48-52 kg olmuş bir insandım, evlemdim bir 5 kg geldi, doğum kontrol hapı bir 5 kg getirdi, 62 63 kg ile hamile kaldım ben ne yapayım şimdiŞu kilo alma olayı beni de sinir ediyor. 172yim 50kg hamile kaldım yıllardır en fazla yemek yediğim zamanlarda bile en fazla 53kg zorlamışımdır. Nasıl olduysa önce 56 sonra 54kg gördüm son 1 haftada... Kilo bi tavan bi dibe vuruyor. 1 şubatta 51dim 2 yıldır haftada 3-4 gün ileri seviye aletli spor ve pilates yaparım. 56 yi görünce sinir oldum haliyle şimdi bide üstüne 3gün 45daklık kardiyo ekliyorum. 5ci Aydan sonra aletli spor ve ağırlıklarla çalışmak yerine yüzmeyi tercih ederim. Bende hamilelik sırasında Nasıl profesyonel spor yapılır onu merak ediyorum, hatta ana forumlara yazdım lakin kimseden tık yok.
PS: Ben doktorun oynayı ile bu spor programını uyguluyorum tabii, vücudum bu efora alışık olduğundan izin verildi.
Uzun lafın kısası şu iştah açılmasının önüne her koşulda geçmem lazım, ağzıma şeker un koymazken utanmasam tatlıları burun deliklerimden içeri sokacağım . Hiç mide bulantımda yok yedikçe yiyorum yani. Eşimde dalga geçiyor 6 packler yalan oldu diye . Bu işin tek artısı minnak göğüslerim büyüdü hayatımda ilk kez sütyenlerim dar geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?