Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Inş iyi haberler alırsın cnm...haber ver mutlaka

çok şükür bebeğim gayet iyi kocaman olmuş kollarını oynatıyordu kıpır kıpırdı maşallah onu görünce içim rahatladı
safra kesemde ve bağırsaklarımda şişlik varmış ilaç önerdi dinlen bol bol dikkat et dedi :) hala ağrım çok ama şuan içim rahat çekerim ağrıyı sorun yok

çok şükür bebeğim gayet iyi sağlıklı sorun başka şeymiş safra kesem ve bağırsaklarımdan kaynaklıymış

Ohhhhhhh cnm çok sevindim seninle günlerimiz de yakın..bende simdi gitsem kolları bacakları oynak oynak gorurmuyum ki ay daha var benim randevuma ilaçlarını düzenli kullan..ınş geçer ağrıların

Ohhhhhhh cnm çok sevindim seninle günlerimiz de yakın..bende simdi gitsem kolları bacakları oynak oynak gorurmuyum ki ay daha var benim randevuma ilaçlarını düzenli kullan..ınş geçer ağrıların
benim asıl randevum 4 martta ama böyle sorun olunca erkenden gördüm bebeğimi çok şükür iyi ya gerisinin önemi yok rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

benim asıl randevum 4 martta ama böyle sorun olunca erkenden gördüm bebeğimi çok şükür iyi ya gerisinin önemi yok rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Sağol cnm benim aminnn...sen de rahatladin cok şükür...hepimiz saglikla alalım bebeklerimizi kucagimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…