Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
ben de oluyorum kan sulandirici

ben bebeğimi gördüm daha iyiyim artık ondan kaynaklı değilmiş ağrım o gayet iyi inşallah da hep öyle devam eder :)
ama ağrım hala devam ediyor o da geçer inşallah
Ohoh maşallah bebekler iyi olsun her daim annelerde bir kör bir topal derken geçip gidicek
Inşallah canım geçer en kısa zamanda..

İyiyim cnm çok şükür....geçti ağrım dün usuttum biraz..yalancı bahara aldanıp ince bir gömlek ile gezdim ve sonuç olarak usuttum ama cok şükür iyiyim sen de durumlar nasil
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine hawalar çok yanıltıyor zaten bende belami öyle buldum ya hawa güzel diye yelek giyip eşimin dükkanına gittim akşam dönerken bi güzel dondum gecesi hastanelik enfeksiyonlar az ben yerlerde
Bugün daha iyyim çok şükür ama tam da bu saatlerde bi başlıyor boş boş öğürme yatana kadar. Inşallah bugün olmaz.

Ceviz süt badem karışımı neden zararli olsun ki hiç bilemedim ... Gevrek değil de yulaf ezmesi belki daha saglikli olur onu bir sor istersen.. Ben soğuk icebiliyorum sutu
Gevrek icin zararli olabilir demis bende ohoo icine nesguik koyuyorum bazen icmek icin yarin randevum var 2 li tarama icin soray bakayim kendi doktoruma

Ya ben çok kötüyüm öyle böyle değil yiyemiyorum zorlasamda hemen kusuyorum artık bayilacak gibiyim hiç halim yok serum taktiriyorum arada inşallah benimkide hafiflee
İlk hamileliğin mi cnm .... Neden bu kadar yoğun acaba ... Seni rahatlatacak bise buldun mu hiç...mesela bende bulantı olduğu an ağzıma bise atıyorum geçiyor

Bos ogurmekten nefret ediyorum zaten bari çıktığında rahatlama oluyor...aman aldanmayalim bu havalara herzaman önlem alalim

Gevrek icin zararli olabilir demis bende ohoo icine nesguik koyuyorum bazen icmek icin yarin randevum var 2 li tarama icin soray bakayim kendi doktoruma
Gevrek yerine kuru meyve koy olmazsa içine tekrardan ceviz badem falan...sade süt icemiosan.. Ama bence de gevrek tüketme hazır paket gıda sonucta

İlk hamileliğin mi cnm .... Neden bu kadar yoğun acaba ... Seni rahatlatacak bise buldun mu hiç...mesela bende bulantı olduğu an ağzıma bise atıyorum geçiyor
Yok ilk değil ikinci ama unutmuşum 5 yasında oğlum var ama dayanamıyorum hem çocuk hem iş ve dayanılmaz bir bulantı için bir hoş yatamiyorum kalkamiyorum ya herşey kokuyor yemek istemiyorum yesemde hemen kusuyorum bazı günler biraz rahatliyorum ama hafta 2 gün ancadir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…