Kizlar ben sutu icemiyorum kahvaltilik gevrekle yemeyi denedim icine ceviz badem koydum gayet iyi geldi ama.esimin bir tanidigi eczaci zararli olabilir demis sizin bu konuda bilginiz var mi
Kizlar ben sutu icemiyorum kahvaltilik gevrekle yemeyi denedim icine ceviz badem koydum gayet iyi geldi ama.esimin bir tanidigi eczaci zararli olabilir demis sizin bu konuda bilginiz var mi
Ceviz süt badem karışımı neden zararli olsun ki hiç bilemedim ... Gevrek değil de yulaf ezmesi belki daha saglikli olur onu bir sor istersen.. Ben soğuk icebiliyorum sutu
As benimde 3.gebeligim 1.5 ve 3.5 yaşında oğullarım var Allah bagislasin hepimizin yavrusunu bunlarİda hayırlısıyla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah
Tutuyor canım normalde sat a göre 14 Eylüldü ama geç döllenme olunca 21 Eylül oldu. 13. Haftada olucak kısmetse, sanırım geç değil. 14 ün sonuna kadar yapılıyor diye biliyorum.
ben bebeğimi gördüm daha iyiyim artık ondan kaynaklı değilmiş ağrım o gayet iyi inşallah da hep öyle devam eder :)
ama ağrım hala devam ediyor o da geçer inşallah
İyiyim cnm çok şükür....geçti ağrım dün usuttum biraz..yalancı bahara aldanıp ince bir gömlek ile gezdim ve sonuç olarak usuttum ama cok şükür iyiyim sen de durumlar nasil