Kız ne zaman dedim...ne dedim ... Emin misin ben olduğuma...bence ben değilim... Ama biberli ekmeği çok severim hele tandirda bayılırım yani....ondan dedim yazma diye ....
Kizlar ben sutu icemiyorum kahvaltilik gevrekle yemeyi denedim icine ceviz badem koydum gayet iyi geldi ama.esimin bir tanidigi eczaci zararli olabilir demis sizin bu konuda bilginiz var mi
Sütü oldugu gibi icmek gerekiyor deniyor cunku bal gibi biseylerle karistirinca icindeki kalsiyumu emmek zorlasiyormuş ozellikle kakao ile karistirmayim diyorlar. Cevizi bilmiyorum. Muhtemelen benzer bir durumdur
Kız ne zaman dedim...ne dedim ... Emin misin ben olduğuma...bence ben değilim... Ama biberli ekmeği çok severim hele tandirda bayılırım yani....ondan dedim yazma diye ....
Tutuyor canım normalde sat a göre 14 Eylüldü ama geç döllenme olunca 21 Eylül oldu. 13. Haftada olucak kısmetse, sanırım geç değil. 14 ün sonuna kadar yapılıyor diye biliyorum.
Gevrek icin zararli olabilir demis bende ohoo icine nesguik koyuyorum bazen icmek icin yarin randevum var 2 li tarama icin soray bakayim kendi doktoruma
Nasıl ya hiç duymadınız mi biberli ekmek...buraya özgü malzemelerle çok güzel oluyor..yarın yaptırım anneme çok güzel yapar...1 baş sogan 2 domates rendele kekik reyhan maydanoz (isteğe bagli)lor peyniri biber salcasi zeytinyağı ceviz iyice karistir ...susam ve çörek otu da ekleyip fırına veriyorsun sana uzun ekmek şeklinde veriyorlar...güzel oluyor..tavsiye ederim
Kereviz çok faydalı şu sıralar yememiz lazim... sana özel bir tarif vereyim parmaklarını yersin normal şekilde kerevizi ben de yiyemiyorum pisirirken su yerine portakal suyu koy ama hazir degil sıkılmış portakalin suyu cok lezzetli oluyor. Portakalli kereviz...
Nasıl ya hiç duymadınız mi biberli ekmek...buraya özgü malzemelerle çok güzel oluyor..yarın yaptırım anneme çok güzel yapar...1 baş sogan 2 domates rendele kekik reyhan maydanoz (isteğe bagli)lor peyniri biber salcasi zeytinyağı ceviz iyice karistir ...susam ve çörek otu da ekleyip fırına veriyorsun sana uzun ekmek şeklinde veriyorlar...güzel oluyor..tavsiye ederim
Kereviz çok faydalı şu sıralar yememiz lazim... sana özel bir tarif vereyim parmaklarını yersin normal şekilde kerevizi ben de yiyemiyorum pisirirken su yerine portakal suyu koy ama hazir degil sıkılmış portakalin suyu cok lezzetli oluyor. Portakalli kereviz...
Sagol tatlim. Ama senin miden yanmiş gavisgon var mi surup o cok iyi geliyor...[/QUOTE]
Cnm yediğim pişman oldum .biberli ekmek deyince topa tutuldum :))beddua ettiler galiba