Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kizlar ben sutu icemiyorum kahvaltilik gevrekle yemeyi denedim icine ceviz badem koydum gayet iyi geldi ama.esimin bir tanidigi eczaci zararli olabilir demis sizin bu konuda bilginiz var mi
Sütü oldugu gibi icmek gerekiyor deniyor cunku bal gibi biseylerle karistirinca icindeki kalsiyumu emmek zorlasiyormuş ozellikle kakao ile karistirmayim diyorlar. Cevizi bilmiyorum. Muhtemelen benzer bir durumdur

Kız ne zaman dedim...ne dedim ... Emin misin ben olduğuma...bence ben değilim... Ama biberli ekmeği çok severim hele tandirda bayılırım yani....ondan dedim yazma diye ....
Hem evsan soyledi hem de sen diye hatirliyorum... neyse dun sarmayla kereviz yaptim heuheu

Bir tarif yapin bari ben hic bilmiorum. Malzemeleri ve tarifi alayim
Nasıl ya hiç duymadınız mi biberli ekmek...buraya özgü malzemelerle çok güzel oluyor..yarın yaptırım anneme çok güzel yapar...1 baş sogan 2 domates rendele kekik reyhan maydanoz (isteğe bagli)lor peyniri biber salcasi zeytinyağı ceviz iyice karistir ...susam ve çörek otu da ekleyip fırına veriyorsun sana uzun ekmek şeklinde veriyorlar...güzel oluyor..tavsiye ederim

Hafızam çok kuvvetlidir ben demedim...sarma sağolsun Annem kaynanam ne zaman yapsa gönderiyorlar kereviz le aram yok zaten...yedikleriniz sizin olsun
Kereviz çok faydalı şu sıralar yememiz lazim... sana özel bir tarif vereyim parmaklarını yersin normal şekilde kerevizi ben de yiyemiyorum pisirirken su yerine portakal suyu koy ama hazir degil sıkılmış portakalin suyu cok lezzetli oluyor. Portakalli kereviz...

Yeme bence bana beddua mi ettin ne :))midem yanıyor keşke yemeseydim

Harcini firina mi goturecegiz? Istanbuldaki firinlar yapar mi ki? Hic duymadim cnm genelde ege mutfagi biliyorum.

Cnm afiyet şeker olsun

Deneyim olmazsa ya hiç yapmadım hayatımda kereviz.. Evet eminim çok sagliklidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…