Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Deli bulantilarla savasan bi ben mi varim ne bulantiymis arkadas hastanede yattim ciktim banamisin demedi. Su mart ayini bi cikarsak hayirlisiyla ahh ahh

Ben de öyle dedim içimden ayy alsam mı hatta:) ama yerini bulamadıgımda da ayrıca deliriirim diye almıyorum biliyor musun:) henüz ulaşamadım ki yeni günü için p tesi olursa hafta sonu canucak geciyor :)
Paranoyak oluruz biz elimizden düsmez...

Gecmis olsun dikkat et kendine

En yakin arkadasim gecen hafta acibadem kadikoyde dogum yapti cikar cikmaz gogsune koymuslar bebegi kordonu da 5 dk fln sonra kesmisler...

ohh masallahh.. gozun aydin canim. ben de bi sok oldum kiz diince ama yavas yavas isinma turlarina basliyorum bisiler bakarak falan :)

en onemlisi saglikli olmalari canim. her cins evlat kabulumuz yeter ki iyi olsunlar :)) guzel sonuclar aliriz insallah hepimiz

Selam kızlar az önce düştüm çok fena belim ağrıyo hafif kanama falan Yok ama ne bilim işte içim hiç rahat değil

Kizlar cok yogun bir kanamam basladi 2 dusugum var cok korkuyorum lütfen bizim için dua eder misiniz? Ayetel kursi yada ya safi allah razi olsun Hepinizden

Kizlar cok yogun bir kanamam basladi 2 dusugum var cok korkuyorum lütfen bizim için dua eder misiniz? Ayetel kursi yada ya safi allah razi olsun Hepinizden
Canımm okudum eşin parmağını karnına koyup ya mübdi okusun 99 kez. Rabbim yardımcın olsun basit bir kanamadır inşallah. Doktora gitmeyecek misin?

Tamam cinsiyet bilmiyoz ama terapi amaçlı bişeyler aliyim dedim, bir türlü renk beğenemedim, bu sarıyı almamım sebebi de civciv bir kızım olsun istemem sanırım

Eklentiler

• image.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 119
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…