Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Maşallah Nasıl tatlı. İlerleyen haftalarda tek pozda vücut tamamen görünmüyor kısım kısım sığıyorlar kareye
Bu sebeple bu ilk fotolar çok tatlı
Maşallah maşallah
Ultrasonun cd yeri kırılmış yoksa video kayıt daha güzel oluyo ama sırf onun icin baska doktora da gitcem :)

Demiri disinda tutun lutfen. Okulsa konu, ben de farmakoloji yuksek lisansi yaptim, uzun suredir de doktorlarla birlikte calisiyorum ve simdiye kadar kesinlikle yatmadan once alinmaz ibaresini ne bir doktordan duydum, ne de bilimsel bir kaynakta gordum. Eger buna yonelik bir bilimsel kaynak sunarsaniz bunu tekrar tartismaya acabiliriz.

bence bazi seyler genel faydalarinin yaninda kisiye ozeldir. misal kisinin vitamin istahini aciyorsa ve kilo alimi kontrol edilmek isteniyorsa vitamin gece onerilebiliyor. bunlar doktorlarin kisileri tanidiklari ve problemlerini bildikleri icin uyguladiklari yontemler. o yuzden genel gecer uygulamar disinda seyler de yapilabiliyor diye dusunuyorum

hayırlısı olsun ne diyelim :) bebeklerimizi de Allah esirgesin çok tatlılar

Hiç göndermedim sanırım şu ana kadar ama bakalım bizim 9+3 haftalık halimize yorum yapacak olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…