Maşallah Nasıl tatlı. İlerleyen haftalarda tek pozda vücut tamamen görünmüyor kısım kısım sığıyorlar kareye
Bu sebeple bu ilk fotolar çok tatlı
Maşallah maşallah
DEMİR İLAÇLARI YEMEKTEN 1 SAAT ÖNCE YA DA SONRA ALINIR, GECE ÖZELLİKLE İÇİLMESİ GEREKEN İLAÇLAR HARİÇ ÖZELLİKLE DE VİTAMİN MİNERAL GRUBU GIDA TAKVİYESİ İLAÇLAR YATMADAN EVVEL ALINMAZ, KAN BASINCINI VE ENERJİYİ HIZLANDIRDIKLARI İÇİN. OKULDA BUNU GÖRDÜK BİZ. TABİ SİZ DOKTORUNUZUN DEDİĞİNİ YAPMAKTA SERBESTSİNİZ.
Demiri disinda tutun lutfen. Okulsa konu, ben de farmakoloji yuksek lisansi yaptim, uzun suredir de doktorlarla birlikte calisiyorum ve simdiye kadar kesinlikle yatmadan once alinmaz ibaresini ne bir doktordan duydum, ne de bilimsel bir kaynakta gordum. Eger buna yonelik bir bilimsel kaynak sunarsaniz bunu tekrar tartismaya acabiliriz.
Demiri disinda tutun lutfen. Okulsa konu, ben de farmakoloji yuksek lisansi yaptim, uzun suredir de doktorlarla birlikte calisiyorum ve simdiye kadar kesinlikle yatmadan once alinmaz ibaresini ne bir doktordan duydum, ne de bilimsel bir kaynakta gordum. Eger buna yonelik bir bilimsel kaynak sunarsaniz bunu tekrar tartismaya acabiliriz.
bence bazi seyler genel faydalarinin yaninda kisiye ozeldir. misal kisinin vitamin istahini aciyorsa ve kilo alimi kontrol edilmek isteniyorsa vitamin gece onerilebiliyor. bunlar doktorlarin kisileri tanidiklari ve problemlerini bildikleri icin uyguladiklari yontemler. o yuzden genel gecer uygulamar disinda seyler de yapilabiliyor diye dusunuyorum