Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
ay kız mı erkek mi senin? benim 11+3 dü 11+3 çıktı gününde gidiyor ama bakalım giderim heralde:)

Şimdi akıntım daha da arttı gibi ama doktorun hiç önemsemedi geçer dedi su iç yeterli dedi ama özel deki doktoruma gostermedim bakalım o ne diyecek iki hafta oldu tahlil Yapalı yine yapmayı düşünüyorum ama gerçekten kojan sarımsı bir akıntım var bazı günler 3 defa iç çamaşırı degistiroyorum o derece yanı

Saol canım darısı başınaaa
o zaman Ramzi sende de tutmadı, cinsiyeti öğrenen olbey , DIPTISDIPTIS VE ynvynv üçünüzde de doktorunuz yanılmıyorsa ramzi teorisi tutmadı sanırım.

Aynen benüm tutmadı

Kızlar kontrole gidenler geldimi
Topik çok ilerlemiş takip edemedim.
Sabahtan beri ehliyeti çıkarttırmak için uğraştım ve aptal sürücü kursu yüzünden bir sürü yol tepip elim boş döndüm

cnm akıntı bndede var ama hamileliğimin başından beri az degil bendende cok geliyo sarı akıntıya normal dıyolar onu dert etmıyorum ben ınsallah geçer hemn ya sıkıntısız bı hamilelik geçirelim hepimizz

şu nub a agre bana da yorum yapsın bir bilen 10+1 günlük usg

Eklentiler

• 20160226_161516.webp
    61,8 KB · Görüntüleme: 137
Yazamıyorum bi kaç gündür yine herkes iyi mi
Bugün ikili testimiz yapıldı ense kalinligimiz normal herşey normal ancak kan sonuçlarının çıkmasını beklicez..

Çok tatlıya daha erken dedi bi iki hafta beklicez dediler cinsiyet için

süper süper, gözün aydın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…