Cok sey degismis canim. Benim gecen ikilide bakilmayan bir suru seye baktilar bu kez. Bazi seylerin tesbitini daha onceden yapiyoruz dedi. Ben gittigimde 12+5ti ama bebiko 13+5 cikti bas popo mesafesine gore ve cinsiyet tahmini yapti. Olabiliyor yani :)
yeni mi cıktı canım suan nasılsın benden ıdrar kültürü istedı pazartesı cıkacak sonuc ona göre tedavı.. netten aractırdıgım kadarıyla bol su ıcın diyo, suyu fazlalaştırdım limonlu su da ıyı gelıyormus gunde bır bardak da limonlu su ıccem gecer ınsallah ya sıkıntı ettım kendıme
Şimdi akıntım daha da arttı gibi ama doktorun hiç önemsemedi geçer dedi su iç yeterli dedi ama özel deki doktoruma gostermedim bakalım o ne diyecek iki hafta oldu tahlil Yapalı yine yapmayı düşünüyorum ama gerçekten kojan sarımsı bir akıntım var bazı günler 3 defa iç çamaşırı degistiroyorum o derece yanı
Günaydın kızlaarr... Ne güzel şeyler okudum valla gözüm gönlüm açıldı miniklerinizi görünce kırk bin kere maşallaahh... olbeyDIPTISDIPTIS
Bir kız bir erkek başladık ne güzeellll Rabbim kucağınıza aldığınız günleri göstersin sağlıkla Darısı bizim minikleree bakalım ne zaman öğrenicez
Kızlar kontrole gidenler geldimi
Topik çok ilerlemiş takip edemedim.
Sabahtan beri ehliyeti çıkarttırmak için uğraştım ve aptal sürücü kursu yüzünden bir sürü yol tepip elim boş döndüm
Şimdi akıntım daha da arttı gibi ama doktorun hiç önemsemedi geçer dedi su iç yeterli dedi ama özel deki doktoruma gostermedim bakalım o ne diyecek iki hafta oldu tahlil Yapalı yine yapmayı düşünüyorum ama gerçekten kojan sarımsı bir akıntım var bazı günler 3 defa iç çamaşırı degistiroyorum o derece yanı
cnm akıntı bndede var ama hamileliğimin başından beri az degil bendende cok geliyo sarı akıntıya normal dıyolar onu dert etmıyorum ben ınsallah geçer hemn ya sıkıntısız bı hamilelik geçirelim hepimizz
Kızlar kontrole gidenler geldimi
Topik çok ilerlemiş takip edemedim.
Sabahtan beri ehliyeti çıkarttırmak için uğraştım ve aptal sürücü kursu yüzünden bir sürü yol tepip elim boş döndüm
Yazamıyorum bi kaç gündür yine herkes iyi mi Bugün ikili testimiz yapıldı ense kalinligimiz normal herşey normal ancak kan sonuçlarının çıkmasını beklicez.. Çok tatlıya daha erken dedi bi iki hafta beklicez dediler cinsiyet için
Yazamıyorum bi kaç gündür yine herkes iyi mi Bugün ikili testimiz yapıldı ense kalinligimiz normal herşey normal ancak kan sonuçlarının çıkmasını beklicez.. Çok tatlıya daha erken dedi bi iki hafta beklicez dediler cinsiyet için