Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kizlar cok yogun bir kanamam basladi 2 dusugum var cok korkuyorum lütfen bizim için dua eder misiniz? Ayetel kursi yada ya safi allah razi olsun Hepinizden

Canımm okudum eşin parmağını karnına koyup ya mübdi okusun 99 kez. Rabbim yardımcın olsun basit bir kanamadır inşallah. Doktora gitmeyecek misin?
Canim sansa burda hafta sonu doktorlar kapali bugün 17 ye kadar tek acikti,,, mecbur p.tesiye kadar bekliycem allahim insallah bisey olmaz

Canim sansa burda hafta sonu doktorlar kapali bugün 17 ye kadar tek acikti,,, mecbur p.tesiye kadar bekliycem allahim insallah bisey olmaz
Ya acillerde de mi muayene olmuyor ne bicim bi ülke of. Daha öncekiler erken düşük müydü kaç haftalık? Hatırlatıp üzmek icin sormuyorum erken dönemse bu belki öyle bir kanamadır cogumuzda oldu ya hani

Selam kızlar az önce düştüm çok fena belim ağrıyo hafif kanama falan Yok ama ne bilim işte içim hiç rahat değil

canim bi kontrole git istersen ne olur ne olmaz.. hani panikleme ama dusunecegine bi gorun doktora

Kizlar cok yogun bir kanamam basladi 2 dusugum var cok korkuyorum lütfen bizim için dua eder misiniz? Ayetel kursi yada ya safi allah razi olsun Hepinizden

hay allahim, okuyorum canim. kanamayi tetikleyecek bisey oldu mu? haberlesebilecegin doktor vs varsa ya da gidebilecegin.. insallah birsey olmayacak canim

ayy bende senin gibiyim 65 kilo 165boy du simdi kilo 67.5 hep ilac icip uyumaktan
80ile doguma gidicez herhalde
Bugün karnım top gibi, ufaklık bir günde mi bu kadar büyüdü anlamadım, hamilelik boyunca 9-12 kg aldım diyenlere hayranım, biz ne olacaz bakalım

Ya acillerde de mi muayene olmuyor ne bicim bi ülke of. Daha öncekiler erken düşük müydü kaç haftalık? Hatırlatıp üzmek icin sormuyorum erken dönemse bu belki öyle bir kanamadır cogumuzda oldu ya hani
Digerleri 7 8 haftalikdi canim ,,,,, Canim acile gitsem yatirirlar ve kizimi birakck kimse yok

Maşallah bugun çok güzel haberler aldık kızlar çogalıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…