Cok saolun tesekkur ederim ♡ :)Sana keseye göre kız demiştik değil mi? Hayırlı olsun kizçen
12. haftamin icindeyim cnm sersem oldum bildigin bas agrisi da yapiyo bi de kasilmak acaba zarar verr mi cocugma diye insallh kisa surer bnm 9 ay suren cok arkdasim varkaçıncı haftadasınız?? sabah uyanır uyanmaz çıkarmak zor gözlerimden yaşlar geliyor. Fakat son 2 haftadır ne yesem 15 dakika içinde midem bulanmaya başlıyor bir gün çıkarmasam 2. gün çıkarıyorum banko. Açken çok rahatım; ama hamilelikten olsa gerek her şeyi canım istiyor.. peynir ekmeği bile çıkarırken istediğim şeyleri yemek imkansız bir hal alıyor
Bir kiz bir erkek diye yorum yapmistin canim bana bakalım nolacakSana mi demistim oyle cnm?
okudum cnm nasil oldunKizlar cok yogun bir kanamam basladi 2 dusugum var cok korkuyorum lütfen bizim için dua eder misiniz? Ayetel kursi yada ya safiallah razi olsun Hepinizden
yerlesme kanamasidr belkiBilmiyorum ki salı gidecem kontrole o zaman kadar bir sıkıntı olmazsa beklicem dua edin
Kızlar selam dün kasik ağrısıyla Dr gittim. Bebis buyumusidrar testi yaptırdım kum dokuyormusum o kadar canım skldi ki şok oldum resmen. bol su iç dedi Dr haftaya tekrar tahlil yapılacak dusmemisse üroloji ve doppler den bakacakmis. Dua edin bize teyzeler. Buarada cinsiyet öğrenen olmuş ne heyecanlı. Tahmin eden arkadaşlar bize de tahmin etseler ya
yerlesme kanamasidr belki
evet evet dedigin dogru o zamm da olabilirmis damar kanamasiCanim bu haftalarda yerlesme degil de plesenta yavas yavas yukari cekilmeye basliyor. Benim de aklima oyle birsey olabilir diye geldi ama iste keske iki gun beklemek gerekmese ogrenmek icin. Insan ister istemez telaslaniyor.
Cilekkokusu12345 canim yatabildigin kadar yatmaya calis. Insallah oyle bir durumdur sorunsuzca atlatirsin. Bak biz burda birsuru hamile dua ediyoruz sen ve kuzucun icin. Rabbim bos cevirmez insallah
Çok sevindim Can'ım bizimde randevumuz yarın insallah hayırlı haberler alırız bakalım :) seninde gözün aydınİyi akşamlar kızlar
bugün 2li test için randevum vardı sabahtan.ense ölçümü normal çıktı, kan sonuçlarını pzt alacağım.kız diye tahmin ediyorum dedi doktor... şaşırdım biraz ama çooook da mutluyum kız annesi olacağım için
Can'ım dua ediyorum insallah Rabbim bebeğini korusun.. Çok mu kanaman devam ediyor mu?Kizlar cok yogun bir kanamam basladi 2 dusugum var cok korkuyorum lütfen bizim için dua eder misiniz? Ayetel kursi yada ya safiallah razi olsun Hepinizden
Masallah ya kızlarda çoğalıyor belki biZde yarın öğreniriz çok sevindim Allah bağışlasın Can'ım :)Arkadaslar doktr randevum 3 teydi..ancak yazabildm..bebegimin sagligi iyiymis..ense kalinligi ve burun kemigi cok iyiymis..ama yinede test yapildi..sonuclar haftaya cikicakmis..
Gelisimi iyiymis..suyu falan da..cinsiyette ogrendik..kizmis.:))))))♡♡♡♡♡♡♡♡.resimde atyrm..
Cnm çok küçük daha 6 haftalık varsa ona bakalım nub için 12 haftalık olması lazimKızlar selam dün kasik ağrısıyla Dr gittim. Bebis buyumusidrar testi yaptırdım kum dokuyormusum o kadar canım skldi ki şok oldum resmen. bol su iç dedi Dr haftaya tekrar tahlil yapılacak dusmemisse üroloji ve doppler den bakacakmis. Dua edin bize teyzeler. Buarada cinsiyet öğrenen olmuş ne heyecanlı. Tahmin eden arkadaşlar bize de tahmin etseler ya
Ramzi ya da nub yorumu tuttu mu canım? gözün aydın, Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza aldırsın inşallah.Cok tesekkurler..
Aynen insallah dger arkadaslarimzin da Allah yardmcisi olsun..hep guzel haberler alalim inşallah.s
Ya nasıl icimi ferahlattin anlatamam. O kadar kötü oldum ki dünden beri bir kaybim var zaten elim yüreğimde geziyorum. Erken dogum yapmistim ne bilim tasa donusurse erken dogum riski artar yaziyor ya odum daha da kopuyor insaallah o asamalara gelmeden kendiliginden temizlenir. Allah razı olsun fena da ağrısı var ama bebis iyi olsun ağrıyı çekeriz inşaallah.Canim gecmis olsun cok. Ama kum dokmek pek nadir gorulen bir durum degil hamilelikte. Aslinda doktorum. Bana iyi birsey oldugunu bile soylemisti onceki hamileligimde idrarda cikinca. Idrar yollari ve kanallar genisliyor bu nedenle normalde bobrek ve mesanede biriken olusumlar disari atilabiliyor demisti. Bol bol su ic ki bobreklerin cok calisip cok temizlensin.
7+3 günlük burada üstteki bebek :) alttaki kist ay heryerim dökülüyor şimdi dusununce Rabbim aratmasin sukur bugunumuze. Tesekkur ederim canım buaradaCnm çok küçük daha 6 haftalık varsa ona bakalım nub için 12 haftalık olması lazim
Ne zaman cagırdı canım bidaha çok varsa git bencedeGunaydin kizlar ohh ne guzel herkes yavas yavas cinsiyet ogreniyor benim uyuz dr hala naz yapiyor baska bir doktora ki gitsem acaba ya cinsiyet ogrenmek icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?