Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kızlar selam dün kasik ağrısıyla Dr gittim. Bebis buyumus idrar testi yaptırdım kum dokuyormusum o kadar canım skldi ki şok oldum resmen. bol su iç dedi Dr haftaya tekrar tahlil yapılacak dusmemisse üroloji ve doppler den bakacakmis. Dua edin bize teyzeler. Buarada cinsiyet öğrenen olmuş ne heyecanlı. Tahmin eden arkadaşlar bize de tahmin etseler ya

Eklentiler

• IMG_week_20160225_123541_9.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 73
12. haftamin icindeyim cnm sersem oldum bildigin bas agrisi da yapiyo bi de kasilmak acaba zarar verr mi cocugma diye insallh kisa surer bnm 9 ay suren cok arkdasim var

Canim gecmis olsun cok. Ama kum dokmek pek nadir gorulen bir durum degil hamilelikte. Aslinda doktorum. Bana iyi birsey oldugunu bile soylemisti onceki hamileligimde idrarda cikinca. Idrar yollari ve kanallar genisliyor bu nedenle normalde bobrek ve mesanede biriken olusumlar disari atilabiliyor demisti. Bol bol su ic ki bobreklerin cok calisip cok temizlensin.

yerlesme kanamasidr belki

Canim bu haftalarda yerlesme degil de plesenta yavas yavas yukari cekilmeye basliyor. Benim de aklima oyle birsey olabilir diye geldi ama iste keske iki gun beklemek gerekmese ogrenmek icin. Insan ister istemez telaslaniyor.

Cilekkokusu12345 canim yatabildigin kadar yatmaya calis. Insallah oyle bir durumdur sorunsuzca atlatirsin. Bak biz burda birsuru hamile dua ediyoruz sen ve kuzucun icin. Rabbim bos cevirmez insallah

evet evet dedigin dogru o zamm da olabilirmis damar kanamasi

Çok sevindim Can'ım bizimde randevumuz yarın insallah hayırlı haberler alırız bakalım :) seninde gözün aydın

Kizlar cok yogun bir kanamam basladi 2 dusugum var cok korkuyorum lütfen bizim için dua eder misiniz? Ayetel kursi yada ya safi allah razi olsun Hepinizden
Can'ım dua ediyorum insallah Rabbim bebeğini korusun.. Çok mu kanaman devam ediyor mu?
Masallah ya kızlarda çoğalıyor belki biZde yarın öğreniriz çok sevindim Allah bağışlasın Can'ım :)

Cnm çok küçük daha 6 haftalık varsa ona bakalım nub için 12 haftalık olması lazim

Ya nasıl icimi ferahlattin anlatamam. O kadar kötü oldum ki dünden beri bir kaybim var zaten elim yüreğimde geziyorum. Erken dogum yapmistim ne bilim tasa donusurse erken dogum riski artar yaziyor ya odum daha da kopuyor insaallah o asamalara gelmeden kendiliginden temizlenir. Allah razı olsun fena da ağrısı var ama bebis iyi olsun ağrıyı çekeriz inşaallah.

Cnm çok küçük daha 6 haftalık varsa ona bakalım nub için 12 haftalık olması lazim
7+3 günlük burada üstteki bebek :) alttaki kist ay heryerim dökülüyor şimdi dusununce Rabbim aratmasin sukur bugunumuze. Tesekkur ederim canım buarada

Eklentiler

• IMG_20160227_023404.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 70
Gunaydin kizlar ohh ne guzel herkes yavas yavas cinsiyet ogreniyor benim uyuz dr hala naz yapiyor baska bir doktora ki gitsem acaba ya cinsiyet ogrenmek icin

Günaydın annişler 10.30 da randevum var 2li test icin gece çok heyecan yaptım 11 haftalık cinsiyet öğrenenler aklıma geldi acaba banada söylermi diye bir türlü uyuyamadım inşallah ense ölcümümüz falan da normal cıkar akşam oğluma kardesi olucagını söyledik çok sevindi yavrum bugün kardesini görücek oda bana dua edin sonuçlarım iyi çıksın öpüyorum hepinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…