Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kızlar bu sabah canım çok sıkkındı saatlerce ağladım ailevi bi mesele şimdide kasıklarım çok ağrıyo ve resmen yeşil bi akıntı geldi doktoru arayım mı sizce

Selam hanımlar. Cinsiyeti öğrenenler olmuş hayırlı olsun benim doktora kalsa bir ay sonra söyleyecek ama ben başka doktora gidicem cinsiyet için. Çok merak ediyorum. Remziye göre erkek dendi ama nuba göre kız. Herkesin nublar doğru çıktı galiba. Ben de kesin kız gözüyle bakıyorum. İki tane çiçeğim olacak nasipse

En son 17 gün önce gitmistim herseyi çok iyiydi 1gün önden gidiyordu bugun 2li test icin cagırmıstı ama malesef 4gün gün önce kalbi durmus ve hic kanamam falan olmadı sadece 2gündür mide bulantısı cekmiyordum gülerek girdigim odadan aglayarak cıktım en kötüsüde dün ogluma söylemistik oda merakla benle gelmosti doktor yanlıs görmüsüz kardesin yokmus dedi 2doktor baktı ordan patolojiye yolladilar oda baktı rapor verdi pazartesi uyutup alıcaklar

Allah sabır versin en kisa zamanda tekrar hamile kalırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…