Tamam canım 4 kişide cinsiyet öğrendik takip edebildiğim kadarıyla, olbey
, ynvynv
, DIPTISDIPTIS
VE Nslsah
, ilk tahminlere göre şimdilik 3 kişide tutmadı 1 kişide tuttu, başka tahmin de varsa kaçırdığım yazarsa arkadaşlar sevinirim.
2 gün önce ki halimiz ayaklar kollar şekillenmeye başlamış 2 hafta sonra yurtdışına göndereceğimiz Dna testini yapacaklar. Ç0k garip geldi ilk defa içimde bir canlı olduğunu kabullenmeye başladık. Kalb atışı 150 idi
Selamlar bende yeni katildim araniza.bende kismetse eylul ayi annesi olucam.dun doktora gittik 11+5 gunluk hamileligim ve cinsiyetinin erkek oldugunu ogrendik:)
Kızlar bu sabah canım çok sıkkındı saatlerce ağladım ailevi bi mesele şimdide kasıklarım çok ağrıyo ve resmen yeşil bi akıntı geldi doktoru arayım mı sizce
Kızlar bu sabah canım çok sıkkındı saatlerce ağladım ailevi bi mesele şimdide kasıklarım çok ağrıyo ve resmen yeşil bi akıntı geldi doktoru arayım mı sizce
Selam hanımlar. Cinsiyeti öğrenenler olmuş hayırlı olsun benim doktora kalsa bir ay sonra söyleyecek ama ben başka doktora gidicem cinsiyet için. Çok merak ediyorum. Remziye göre erkek dendi ama nuba göre kız. Herkesin nublar doğru çıktı galiba. Ben de kesin kız gözüyle bakıyorum. İki tane çiçeğim olacak nasipse
Canim benim çok ama çok üzüldüm inan .. 2 kaybim var ve hala bu haberi duyucam DİE verim verim geriliorum (( en son nezaman gitmiştin ki doktor ne dedi
En son 17 gün önce gitmistim herseyi çok iyiydi 1gün önden gidiyordu bugun 2li test icin cagırmıstı ama malesef 4gün gün önce kalbi durmus ve hic kanamam falan olmadı sadece 2gündür mide bulantısı cekmiyordum gülerek girdigim odadan aglayarak cıktım en kötüsüde dün ogluma söylemistik oda merakla benle gelmosti doktor yanlıs görmüsüz kardesin yokmus dedi 2doktor baktı ordan patolojiye yolladilar oda baktı rapor verdi pazartesi uyutup alıcaklar
En son 17 gün önce gitmistim herseyi çok iyiydi 1gün önden gidiyordu bugun 2li test icin cagırmıstı ama malesef 4gün gün önce kalbi durmus ve hic kanamam falan olmadı sadece 2gündür mide bulantısı cekmiyordum gülerek girdigim odadan aglayarak cıktım en kötüsüde dün ogluma söylemistik oda merakla benle gelmosti doktor yanlıs görmüsüz kardesin yokmus dedi 2doktor baktı ordan patolojiye yolladilar oda baktı rapor verdi pazartesi uyutup alıcaklar