Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kızlar aldiklariniz çok güzel Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin. Ben 7 aydan önce bişey almayacagim. Sizinkilere bakıp almış kadar olurum ben de
Bemd gazagelip bakıyorum ama çok pahalı :) vazgeçiyorum kızımdan kalmarçok şeyim var ama kışın ortasında doğdu kızım şimdi sıcak Zaman bebeği olacak
Önü sonu paraya kıyıp alacagım o Minnak kıyafetleri çok paralara
İndirim sezonu da geçti sayılır bana sabahlar olmasın alışverişte
Park yatak ana kucağı telsiz mama ısıtıcı göğüs pompa oyun halısı playskool ilk arabam yürüme zımbırtısı ve Bebek arabası oto koltuğu ne lazımsa var, ama ilk zibinlari Yeni olsun istiyor insan, kesenin ağzını açıcam bi zahmet

Oooo masallah hersey var digerleride keyfi alinacak seyler:)

Insallah hayırlı haberler Le gelirsin canim

Ya kızlar bu hastane çıkışlarına baktımda amma pahalı yahu. 100 lira falan yazıyor ebebekte. Şaka gibi o ne öyle

O kadar pahalısını almayın canım. 10 lu sete hiç gerek yok. Eldiven , iç-dış zıbın, alt olsun yeter . Önlüklü battaniyeli falan gereksiz . Ha bir de şapkası olmalı. O kadar az giyiyorlar ki şaşarsınız. Ben hep tek tek topladım . E Bebek'ten 5-10 TL ye harika şeyler almıştım. Geçen temmuz doğum yaptım pek eski değil yani. Daha çok Zaman var . Size tavsiyem 20. haftadan sonra alışveriş yapın.

bulut29 soylediniz demek kardeşi olacağını
Ah çok heyecanlı
Biz şimdilik her akşam kardeşli öyküler okuyoruz
Başka kitap getirse bile kardeş ekliyoruz kitabın kahramanına
Kardeş ne demek Nasıl sevilir neden sevilir çalışmaları
Dün bir restorana gittik üç kişiyiz masada bir sandalye boş kalıyor bizde hep mont çanta falan koyuyoruz o sandalyeye
İyi ki kardeşim yok montumu koyacak yer kalmazdı sonra dedi
Keşke kardeşim olsa diye cümleye başlayan yavrum iyi ki yok dedi
Biz dumur olduk
Mama sandalyesine otırur zaten kardeşin olsa dedi babası tatlıya bağladı
Mart sonu diye planlıyoruz söyleme işini söylerken videoya alıcam
Tepkisini merak ediyorım, sevinecektir Ama sasirir da
Doktor randevun iyi geçer inşallah sağlıkla haberlerini alırsın umuyorum
Heyecanla bekliyoruz çıkar çıkmaz yaz bize
Olur mu:)

Annisler alışveriş konusunda n.11.com da fiyatlar çok uygun benim teyzem bebise şimdiden organik 11 parça hastane çıkışı almış sağolsun annemde boş durmuyor teyzemde benden daha çok hevesliler annemde civilden bakmış fiyatlar çok pahalı civilde bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…