Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Canım ne desek boş Allahım en kısa zamanda acini hafifletsin

Vajinal ultrason ise kiz abdominal ise erkek cnm ramziye göre
Ya abdominal dediğin karından ise evet karından. İnşaallah öyledir tabiki sağlıklı olsun da en başındaki temennimiz o yönde ama abimizin giremediği kıyafetlerini kardeşine giydirmek çok isterim inşaallah Rabbim nasip eder. Tesekkur ederim canım Allah razı olsun

Cnm ben gecen ocakta 14 haftanin bitiminde kaybetmistim bebegimi gaza gelip de bir suru de seyler almistim kismeti degilmis deyip kaldirdik bir kenara simdi de o nedenle bisey almak istemiyorum. Ama icim gidiyor yani... otekinin arabasini mama sandalyesini aldigim hafta kaybettim. Iste bir kenarda duruyorlar bir senedir. Allah im hayirli yazilar yazsin.

Bir oglun varsa insallah bir de kizin olur kiz evlat öz evlat derler... tabi ki oncelikle hayirlisi olsun.

Çok üzüldüm canım. Rabbim sabır versin. Kardeşine sağlıklı ömürler versin. İnşaallah tez vakitte tekrar nasip eder Rabbim

Bir oglun varsa insallah bir de kizin olur kiz evlat öz evlat derler... tabi ki oncelikle hayirlisi olsun.
Canım oğlumu erken doğumla kaybettim ondan dedim. Yoksa haşa Rabbimin verdiği herşey kabulumuz. Sadece giden bebegimin acisini az da olsa hafifletir diye öyle dedim

Canım oğlumu erken doğumla kaybettim ondan dedim. Yoksa haşa Rabbimin verdiği herşey kabulumuz. Sadece giden bebegimin acisini az da olsa hafifletir diye öyle dedim
Basin sagolsun cnm... o zaman saglikli hayirli bir evlat olsun.benim de kaybim var 15. Haftanin basinda cinsiyetini bilmiyordum. Dusunce tutup da bakmaya cesaretim olmadi o şokla.... Rabbim gonlune göre versin saglikla sihhatle insallah...

Basin sagolsun cnm... o zaman saglikli hayirli bir evlat olsun.benim de kaybim var 15. Haftanin basinda cinsiyetini bilmiyordum. Dusunce tutup da bakmaya cesaretim olmadi o şokla.... Rabbim gonlune göre versin saglikla sihhatle insallah...
Benim 27 haftalık düşün neler alınabileceğini. Birde 1 hafta gorebildim melegimi olsun o da yetti. Şimdi doğana kadar birşey almayacağım. Yeter ki zamanında sağlıkla dogsun. Battaniyeye sarar getiririm eve. Amin Rabbim herkese hayırlısıni sagliklisini nasip etsin

Teşekkür ederim hepinize sağolun inşallah sağlıkla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza

Kızlar bu sabah canım çok sıkkındı saatlerce ağladım ailevi bi mesele şimdide kasıklarım çok ağrıyo ve resmen yeşil bi akıntı geldi doktoru arayım mı sizce
Cnm stres en kotu sey hamilelikte otur sigara ic daha iyi yani gerisini sen dusun... icin rahat etsin istiyorsan doktorunu ara akinti degil de kanama olunca sikinti olur diye biliyorum yesil rennk akinti enfeksiyon isareti fln olabilir...

Arkadaşlar bebegimin kalbi durmuş pazartesi alıcaklar
Gercekten sok oldum okuyunca...Cnm başin sagolsun en zoru boyle ileri haftalarda kaybetmek... bi de ogluna aciklama yapmak onun icin de cok zor. Rabbim veriyor rabbim aliyor... ama evlat acisi gercekten cok zor umarim en kisa zamanda yeni bir bebekle yarim kalan mutlulugun tamamlanir. Ne desek senin icindekini söndürmek mumkun degil.Allah sabir versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…