Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Illa bulanti olacak diye bisey yok 9 ay bulanmayanlar var cnm

Ben de 3 gun dogum sancisiyla dolastim cnm anlamadim aynen senin gibi tecrubesizlik iste... doktorum da umursuz bir tipti ciddiye almadi cnm erken membran rupturu su kesesinin sanciyla acilip dogum eyleminin olmasi gerekenden erken baslamasi ile oluyor. Bende de kuvvetli süphe bu ama olcum de yapiyorlar suan olcumlerim normal. Benimki yuksek ihtimal ruptur kaynakli ama olcume gore gerekirse dikis atilacak. Bak sen de sanci cekmissin genelde ray teshisi sanci cekenlere konmuyor ray olunca sancisiz kayip oluyor.

Slm cnm bende ilk hamileligimde çok bulantı yaşamadım merak etme..herkeste farklı oluyor

Kizlar siz de bana bir yorum yapin dun slyvestera sordum daha nubu kücuķ belli olmuyor dedi 1 hafta fln gecmesi gerekiyormuş ... sizce ? 10+4 gunlukken ki ultrason[/QUOTE
Evet Dr aslında tam da ray diyemiyor dediğin gibi ağrısız oluyormuş doğumları onların direk açılma olduğundan. Benim suyumda gelmedi şöyle doğuma gittim ebe suyumu patlattı doğum yapabilmem için. Senin dediğinide Dr sorayim. Ve inan benimde Dr um ciddiye almaması garip bir hastanede ambulansla doğum yapmama neden oldu. Seninle haberlesmek isterim mutlaka canim.Nerede yasiyorsun suanki Dr undan memnunmusun? Birde ray da olsa erken membran rupturu içinde mi dikiş atılıyor. Bunun teşhisini nasıl yapıyorlar. Birde rahim ağzı ölçümlerin vajinal mi karından mi oldu. Çok korkuyorum vajinal kontrolün bebeğe zarar vermesinden.

Kızlar neden ben bukadar gerginim. 2 kaybim olduğu için mi ? 9 mart gelmiyor DİE düşünürken şimdi olumsuz haberler beni uzuyor .. Diorum paartesi doktora gidip bi bebislerime bakiyimmi sora diyorum ki pazartesi gittiğinde olumsuz haber duysan ne yapabiliceksin sabret.... Allahim sana sigindim senden istedim sen ne yasaticaksan onu gorucem biliyorum , evlatlarım için dua ediyorum sağlıklı sihatli uzun ömürlü olsunlar DİE .. Sen kabul buyur ne yapmam gerekiyorsa yol göster mevlam.. Bu acıyı yaşadım mutlu son istiyorum. İçimdeki vesveseyi nasıl aricam bilemiyorum. Olumsuzluk cagirmamak için olumlu olmak çok istiyorum

Canım benim kaybim yok Allah kimseye vermesin ama o vesvese bende de var hatta esim bazen bunaliyor ben surekli el Mubdi okuyorum ve kalbim biraz daha hızlı atıyor bu bütün hamilelerde oluyor ona bisey olsa o olmaz diyorum hep iyi düşünmeye çalışıyorum ve geçen kontrolumuzde videoya aldım aklma kötü bisey gelince onu izliyorum

Simdiye kadar vajinal oldu ama 12. Haftadan sonra nasil oluyor bilmiyorum. Bende su kesesi acildi kendiliginden... istanbuldayim cnm hem arda lembete hem de academic hospitalda ertan ozene gidiyorum. Simdi ray ve ruptur konusunda arda lembet iyi ama cok yogun calisiyor o nedenle acil durumlarda ulasamama ihtimaline karsi elimin altinda bir doktor olsun diye academice de devam ediyorum. Ruptur konusunun dikisle alakasi yok dikis atilmiyor su kesesi enfeksiyon fln yuzunden yirtiliyormus ray ile alakasi yok ama ray olanlar da da bazen ruptur oluyormus yani birbirine karistirilmasi olasi durumlar bu nedenle hem enfeksiyon kontrolu yapildi hem de olcum yapiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…