Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Alttan muayeneyle mi olcuyorlar ben alttan muayene olamıyorum hep karından baktı . Karından olmaz mi bu ölçümler
Yok canım serviks acikligindan supheleniyor Dr bujiyle rahim ağzına bakacaklar. 27 haftalık bir kaybim var. Rahim.ağzı yetmezliğinden supheleniliyor muhtemelen dikiş atılacak ondan vajinal bakılacak keske dediğiniz gibi olsa

Canim merak ettim soriyim dedim rahim agzini niye ölçecekler dogum için mi
Yok canım daha yeni 10 haftalık hamileyim. Geçen nisan ayında 27 haftalık erken doğum yaptım Dr rahim ağzı yetmezliğinden şüphelendi o yüzden bakacak inşaallah birşey çıkmaz ama muhtemelen dikiş atılacak

Yok cnm cnm yanmiyor sadece kasma kendini... ewt enfeksiyon dedigim bunlar ama surekli baktirmiyorum akintidaki duruma gire bakiliyor eger akintida tuhaflik olursa o zaman bakiyorlar tabi ilk basta hepsine bakildi tekrar etmek konusu akintiya bagli... tabi sor cnm anliyorum seni suan bu topicte evsann arkadasimizda benimle hemen hemen ayni donemde benzer sekilde kaybetti bebegini bu konulari konusurken tanismistik bir de baktik ki ikimizde ayni ay hamile kalmisiz bir de bu topicte bir arada olmus olduk. Bizim gibi seyler yasayan kisiler var cnm insallah bu sefer hepimiz saglikla kucagimiza aliriz bebeklerimizi.

Cnm hamileyken ultrasonla olcu benimkini dusukten sonra hamile degilken bujiyle bakilmisti belki vajinal olarak ultrasonla bakar sana da.

Cnm bence bu konuya bu kadar üzülme. Bnm suyum sızdı ama ağrım vs yoktu. Ray denmiyor kesin ama cok korkuyorum simdi mesela serviks boyu normal ama dikiş atılmazsa ve ileri haftalarda ray oldugu anlasılırsa diye ödüm patlıyor. Şahsen ray dense ve dkiiş atılsa o kdar rahatlardım ki.

Acı konusu evet ya katılıyorum muhtemelen kasınca oluyor (bir ara o kadar fazla vajinal muayene oldum ki gelene açıyordum:) bazen cok acıyor bazen hissetmiyordum) ama kanama bende olmuştu canım hem de hamile bile değilken 2 gün kanamam oldu muayene sonrası. aslında normalde güvenli tab ki vajinal muayene ama benim doktorum da tercih etmedi niyeyse

Ben de kesisizleri duymaya başladım, ondan iyice gaza geldim. İnş bir sıkıntı olmaz da yapabiliriz.
Cnm kesili olmasi daha iyi cunku kesi olunca hem vajina genislemiyor hem de rahim sarkmasi idrar tutamama gibi sorunlarin ortaya cikmasina engel oluyor diye biliyorum.

Cnm bnde oyle oluyorum bazen. Salavat getir dua et . Konus bebeginle

Ben de senin gibiyim cnm özellikle kötü haber duyunca. Bence biz travmatik düşük yapan anneleri ayrı alanda toplayalım sorunsuz hamilelerin burnundan getiriyoruz yazık yaa

Amin canım çok sağol

Ben de senin gibiyim cnm özellikle kötü haber duyunca. Bence biz travmatik düşük yapan anneleri ayrı alanda toplayalım sorunsuz hamilelerin burnundan getiriyoruz yazık yaa
Kusura bakmayın arkadaşlar niyetim sizi üzmek değilde sadece paylaşmak istedim daha da yorum yapmam zaten allaha emanet olun yavrularızı saglıkla kucağınıza alın hakkınızı helal edin

canim cok cok uzuldum rabbim sabir versin en kisa zamanda hayirli bir hamilelik ve evlat diliyorum sana

Kusura bakmayın arkadaşlar niyetim sizi üzmek değilde sadece paylaşmak istedim daha da yorum yapmam zaten allaha emanet olun yavrularızı saglıkla kucağınıza alın hakkınızı helal edin
Ayy saçmalama sen hakkını helal et zaten derdin var. Sen hiç üzecek tarzda demedin canım benim bu hayatın gerceği sen demesen de ben nette okuyup bsyler bulup üzülüyorum. Seni de cok sevmiştim ondan bu kadar etkilendim. Ben de düşük yaptım ondan dedim travmatik anneleri toplayalım diye. Bunları kafama takma sen nolur zaten derdin basından aşmış. İyi olmaya calıs çocuguna tutun olur mu...

Anldm cnm yani 14 mu su an. Dr un ne dio ii bise yani bu dimi
Canım benim zaten 10 gün gec döllenme olmuştu aradaki 1 haftayı kapattı normalde 11+3 olmam lazmken 12+3 gunluguz doktorum çok yiyorsun galiba dedi evet çok yiyorum 5 dkda bir yiyorum protein ağırlıklı besleniyorum her gün mutlaka 3 tane meyve yiyorum az ama sık sık yiyorum doğum tarihimiz 1 hafta öne çekildi

canim kafani mesgul etmelisin kismina katiliyorum. dizi falan baslasan soyle boool sezonluk friends ya da how i met your mother gibi.. hem keyifli olsun hem cok bolumlu olsun baya bi idare eder seni :))

Haha ama hamileyken ilk defa olucam. Ve rahim ağzını olcecekler ondan odum kopuyor bebeğe birşey olacak diye

canim ben detaylimi alttan oldum persembe gunu. ayni endiseyi ben de yasadim ama perinatolog pek cok seyi artik daha once goruyoruz bu sekilde dedi. kendi doktorumu arayip onayini aldim o da sorun olmayacagini dusuklerle alttan muayne arasinda bir iliski olmadigi soyledi. kendini kasmassan zaten agrili birsey degil ve ileri itmiyorlar zaten fazla. ben sonrasinda ne akinti ne kanama ne agri herhangi bir sorun yasamadim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…