Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Arkadaşlar bebegimin kalbi durmuş pazartesi alıcaklar
Ne desem boş biliyorum çok üzüldüm
Allah eşini yavrunu ve senin sağlığını korusun
İyi bir yön bulmaya çalış herşeyin hayırlısı
Rabbim nasip kısmet edecek
Belki doğunca bir anomali olacaktı veya daha da büyüyünce karnında. Vardır bir hayır sağlıkla tekrar hamile kalır bir daha yaşamazsın umarım böyle birşey
Kucağındaki yavruna sıkı sarıl o sana en güzel teselli
Ve Allah iyi haberlerle tez Zaman'da unuttursun yaşadıklarını
Biliyorum zor ama Zaman herşeyi tedavi eder sen geride bırakmaya istekli ol dua et başka birşeye gerek yok.
Allah yar ve yardımcın olsun

Tamam başka bir Dr a gitmistim enfeksiyon el olma ihtimali yüksek demişti. Diğeri raydan şüphelendi direk Dr demesiyle heray düzenli idrar tahlili kültür felen bakılacak dedi enfeksiyon kontrolü dediğin bunlar gibi mi? Kusura bakma çok soru soruyorum bilen biriyle konusmaya ihtiyacım var. Vajinal muayene de canın açıyor mu kanama felen oldu mu sonrasında?

Tamam başka bir Dr a gitmistim enfeksiyon el olma ihtimali yüksek demişti. Diğeri raydan şüphelendi direk Dr demesiyle heray düzenli idrar tahlili kültür felen bakılacak dedi enfeksiyon kontrolü dediğin bunlar gibi mi? Kusura bakma çok soru soruyorum bilen biriyle konusmaya ihtiyacım var. Vajinal muayene de canın açıyor mu kanama felen oldu mu sonrasında?

Kasıklarımda ara ara giren ince bir sızı oluyor dün ve bugün, öyle dayanılmaz bir şey değil ama insan endişe ediyor, internetten baktığım kadarıyla rahim büyümesine bağlı kasık ağrıları olur diyor, yaşayan arkadaşlar vardı biliyorum, dinlenince mi geçmişti, sanırım yoruldum 2 gündür. Bir de karnımın özellikle son 2 günde bariz büyüdüğünü hissediyorum, bu değişimler hızlı mı oluyor, çatlak kremi filan da başlamadım henüz.

Karindaki degisimler bunyeden bunyeye degisiyor. Kiminde ilerleyen aylarda goruldugu gibi, kiminde de bende oldugu gibi 1 hafta icinde birden gobek buyuyebiliyor. Bende 9-10. hafta arasinda bir anda degisim olmustu. Agri konusunda da dedigin gibi yorgunluk agri yapiyor. Gun icinde fazla egilip kalkiyorsam, ki gercekten bazen hamile oldugumu unutup fazla egiliyorum, o zaman agri hissediyorum. Bir de usutmemeye calismalisin. Onun da ayni sekilde etkisini gormustum. Catlak kremi ben de baslamayi dusunuyorum. Karnim 4-5 aylik gorunume ulasti neredeyse, gobek killanmasi da cabasi.

Vaginal muayenede hic aci olmuyor. Hatta ayiptir soylemesi cinsel iliskide yasanan baskidan daha azinin yasandigini soyleyebilirim. Tabi bazisi cekinceden oturu kendini kasabiliyor muayene sirasinda. Onun da etkisi olabilir ama kanama simdiye kadar duydugum bir sey degil canim.

Resim degil cnm bebegin yeri degil de plesantanin yerine bakiyorum plesanta asagida bebegin solda olmasi degil plesantanin yönü onemli
Plasenta yerine gore cinsiyeti aciklar misin? Bana abdominal usg de sol ustte bulunan plasenta icin erkek yorumu yapmistin diye hatirliyorum.

Dua et canim. Bir de baska seylerle oyalanmayi dene. Belli ki inancli birisin, sadece Allah'tan hayirlisini iste hep. Oncelikle saglikli, vatanina milletine hayirli evlatlar olsunlar. Stres bebeklerinin en buyuk dusmani. Senin yasadigin fizyolojik ve psikolojik her degisim bebeklerini direkt etkiliyor. Yeni bir hobi edinebilirsin mesela. Ya da sana iyi gelecek, kafani dagitacak insanlarla birlikte olabilirsin. Cunku bazen cevremiz de bu stresi tetikleyebiliyor. Surekli bebek merak eden insanlardan uzak durabilirsin. Ben annemi o yuzden bu aralar pek aramiyorum. Surekli nasilsin, aman agrin var mi, ay bu niye oldu ki simdi boyle deyip ben gibi rahat insani bile stres bombasina cevirebiliyor.

Forum istatistikleri eylul annelerinde %70 erkek gosteriyor suan. 2015 Kiz senesiydi, 2016 Erkek mi olacak acaba?

canım çok şükür Rabbimede sıgınmasam kafayı yerdım ama bu ara yakalsık 2 aydır evdeyım kanama gecırdıgımden berrı doktorum evde olmamı ıstedı bırazda evde zaman gecmıyor o yuzden galıba.... Ama sizinle konustukca rahatladım tesekkur ederım. şimdi tospiklerim uzanmıs bır bırlerlerını tekmelıyorlardır dıe dusunuyorum :))) ben de bırtek aılelere soledım arkadaslarımla su 9 mart ense ölçümünden sora sölıcegım ıcın kımseyle bu konuyu konusamıyorum :)) zaten

Haha ama hamileyken ilk defa olucam. Ve rahim ağzını olcecekler ondan odum kopuyor bebeğe birşey olacak diye

Teşekkür ederim, ben de kreme başlasam iyi olacak, karnım bariz belli benim de çok fark etmiyorum ama yoruluyorum galiba fark edemeden, havalar da ısındı, 2 gündür tişört ceketle çıkıyorum, dışarıda çok vakit geçiremiyorum ama ofiste üşütme ihtimalim de var, neyse ki yarın pazar, kendimi ev işlerine kaptırmazsam dinlenme planlarındayım, ama ne zaman plan yapsam, uymam, uyamam

Evet normal dogum 32 yasinda ilk bebegi ve cok guzel dogurdu maasallah evet kesi yapmislar. Koridorda sezeryanlilar iki refakatciyle yuruyuyemezken bizimki firil firil dolaniyordu. Ben de gaza geldim tabi...
Ben de kesisizleri duymaya başladım, ondan iyice gaza geldim. İnş bir sıkıntı olmaz da yapabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…