- 28 Aralık 2008
- 697
- 1.413
- 638
Ne desem boş biliyorum çok üzüldümArkadaşlar bebegimin kalbi durmuş pazartesi alıcaklar
Tamam başka bir Dr a gitmistim enfeksiyon el olma ihtimali yüksek demişti. Diğeri raydan şüphelendi direk Dr demesiyle heray düzenli idrar tahlili kültür felen bakılacak dedi enfeksiyon kontrolü dediğin bunlar gibi mi? Kusura bakma çok soru soruyorum bilen biriyle konusmaya ihtiyacım var. Vajinal muayene de canın açıyor mu kanama felen oldu mu sonrasında?Simdiye kadar vajinal oldu ama 12. Haftadan sonra nasil oluyor bilmiyorum. Bende su kesesi acildi kendiliginden... istanbuldayim cnm hem arda lembete hem de academic hospitalda ertan ozene gidiyorum. Simdi ray ve ruptur konusunda arda lembet iyi ama cok yogun calisiyor o nedenle acil durumlarda ulasamama ihtimaline karsi elimin altinda bir doktor olsun diye academice de devam ediyorum. Ruptur konusunun dikisle alakasi yok dikis atilmiyor su kesesi enfeksiyon fln yuzunden yirtiliyormus ray ile alakasi yok ama ray olanlar da da bazen ruptur oluyormus yani birbirine karistirilmasi olasi durumlar bu nedenle hem enfeksiyon kontrolu yapildi hem de olcum yapiliyor.
Tamam başka bir Dr a gitmistim enfeksiyon el olma ihtimali yüksek demişti. Diğeri raydan şüphelendi direk Dr demesiyle heray düzenli idrar tahlili kültür felen bakılacak dedi enfeksiyon kontrolü dediğin bunlar gibi mi? Kusura bakma çok soru soruyorum bilen biriyle konusmaya ihtiyacım var. Vajinal muayene de canın açıyor mu kanama felen oldu mu sonrasında?Simdiye kadar vajinal oldu ama 12. Haftadan sonra nasil oluyor bilmiyorum. Bende su kesesi acildi kendiliginden... istanbuldayim cnm hem arda lembete hem de academic hospitalda ertan ozene gidiyorum. Simdi ray ve ruptur konusunda arda lembet iyi ama cok yogun calisiyor o nedenle acil durumlarda ulasamama ihtimaline karsi elimin altinda bir doktor olsun diye academice de devam ediyorum. Ruptur konusunun dikisle alakasi yok dikis atilmiyor su kesesi enfeksiyon fln yuzunden yirtiliyormus ray ile alakasi yok ama ray olanlar da da bazen ruptur oluyormus yani birbirine karistirilmasi olasi durumlar bu nedenle hem enfeksiyon kontrolu yapildi hem de olcum yapiliyor.
Kasıklarımda ara ara giren ince bir sızı oluyor dün ve bugün, öyle dayanılmaz bir şey değil ama insan endişe ediyor, internetten baktığım kadarıyla rahim büyümesine bağlı kasık ağrıları olur diyor, yaşayan arkadaşlar vardı
Karindaki degisimler bunyeden bunyeye degisiyor. Kiminde ilerleyen aylarda goruldugu gibi, kiminde de bende oldugu gibi 1 hafta icinde birden gobek buyuyebiliyor. Bende 9-10. hafta arasinda bir anda degisim olmustu. Agri konusunda da dedigin gibi yorgunluk agri yapiyor. Gun icinde fazla egilip kalkiyorsam, ki gercekten bazen hamile oldugumu unutup fazla egiliyorum, o zaman agri hissediyorum. Bir de usutmemeye calismalisin. Onun da ayni sekilde etkisini gormustum. Catlak kremi ben de baslamayi dusunuyorum. Karnim 4-5 aylik gorunume ulasti neredeyse, gobek killanmasi da cabasi.biliyorum, dinlenince mi geçmişti, sanırım yoruldum 2 gündür. Bir de karnımın özellikle son 2 günde bariz büyüdüğünü hissediyorum, bu değişimler hızlı mı oluyor, çatlak kremi filan da başlamadım henüz.
Vaginal muayenede hic aci olmuyor. Hatta ayiptir soylemesi cinsel iliskide yasanan baskidan daha azinin yasandigini soyleyebilirim.Tamam başka bir Dr a gitmistim enfeksiyon el olma ihtimali yüksek demişti. Diğeri raydan şüphelendi direk Dr demesiyle heray düzenli idrar tahlili kültür felen bakılacak dedi enfeksiyon kontrolü dediğin bunlar gibi mi? Kusura bakma çok soru soruyorum bilen biriyle konusmaya ihtiyacım var. Vajinal muayene de canın açıyor mu kanama felen oldu mu sonrasında?
Sabirlar diliyorum arkadasim.. Allah altindan kalkamayacagin dertler vermesin.Arkadaşlar bebegimin kalbi durmuş pazartesi alıcaklar
Plasenta yerine gore cinsiyeti aciklar misin? Bana abdominal usg de sol ustte bulunan plasenta icin erkek yorumu yapmistin diye hatirliyorum.Resim degil cnm bebegin yeri degil de plesantanin yerine bakiyorum plesanta asagida bebegin solda olmasi degil plesantanin yönü onemli
çok üzüldüm Allah yardımcın olsun sabır versin..Arkadaşlar bebegimin kalbi durmuş pazartesi alıcaklar
Dua et canim. Bir de baska seylerle oyalanmayi dene. Belli ki inancli birisin, sadece Allah'tan hayirlisini iste hep. Oncelikle saglikli, vatanina milletine hayirli evlatlar olsunlar. Stres bebeklerinin en buyuk dusmani. Senin yasadigin fizyolojik ve psikolojik her degisim bebeklerini direkt etkiliyor. Yeni bir hobi edinebilirsin mesela. Ya da sana iyi gelecek, kafani dagitacak insanlarla birlikte olabilirsin. Cunku bazen cevremiz de bu stresi tetikleyebiliyor. Surekli bebek merak eden insanlardan uzak durabilirsin. Ben annemi o yuzden bu aralar pek aramiyorum.Kızlar neden ben bukadar gerginim. 2 kaybim olduğu için mi ? 9 mart gelmiyor DİE düşünürken şimdi olumsuz haberler beni uzuyor .. Diorum paartesi doktora gidip bi bebislerime bakiyimmi sora diyorum ki pazartesi gittiğinde olumsuz haber duysan ne yapabiliceksin sabret.... Allahim sana sigindim senden istedim sen ne yasaticaksan onu gorucem biliyorum , evlatlarım için dua ediyorum sağlıklı sihatli uzun ömürlü olsunlar DİE .. Sen kabul buyur ne yapmam gerekiyorsa yol göster mevlam.. Bu acıyı yaşadım mutlu son istiyorum. İçimdeki vesveseyi nasıl aricam bilemiyorum. Olumsuzluk cagirmamak için olumlu olmak çok istiyorum
canım çok şükür Rabbimede sıgınmasam kafayı yerdım ama bu ara yakalsık 2 aydır evdeyım kanama gecırdıgımden berrı doktorum evde olmamı ıstedı bırazda evde zaman gecmıyor o yuzden galıba.... Ama sizinle konustukca rahatladım tesekkur ederım. şimdi tospiklerim uzanmıs bır bırlerlerını tekmelıyorlardır dıe dusunuyorum :))) ben de bırtek aılelere soledım arkadaslarımla su 9 mart ense ölçümünden sora sölıcegım ıcın kımseyle bu konuyu konusamıyorum :)) zatenDua et canim. Bir de baska seylerle oyalanmayi dene. Belli ki inancli birisin, sadece Allah'tan hayirlisini iste hep. Oncelikle saglikli, vatanina milletine hayirli evlatlar olsunlar. Stres bebeklerinin en buyuk dusmani. Senin yasadigin fizyolojik ve psikolojik her degisim bebeklerini direkt etkiliyor. Yeni bir hobi edinebilirsin mesela. Ya da sana iyi gelecek, kafani dagitacak insanlarla birlikte olabilirsin. Cunku bazen cevremiz de bu stresi tetikleyebiliyor. Surekli bebek merak eden insanlardan uzak durabilirsin. Ben annemi o yuzden bu aralar pek aramiyorum.Surekli nasilsin, aman agrin var mi, ay bu niye oldu ki simdi boyle deyip ben gibi rahat insani bile stres bombasina cevirebiliyor.
HahaVaginal muayenede hic aci olmuyor. Hatta ayiptir soylemesi cinsel iliskide yasanan baskidan daha azinin yasandigini soyleyebilirim.Tabi bazisi cekinceden oturu kendini kasabiliyor muayene sirasinda. Onun da etkisi olabilir ama kanama simdiye kadar duydugum bir sey degil canim.
Teşekkür ederim, ben de kreme başlasam iyi olacak, karnım bariz belli benim deKarindaki degisimler bunyeden bunyeye degisiyor. Kiminde ilerleyen aylarda goruldugu gibi, kiminde de bende oldugu gibi 1 hafta icinde birden gobek buyuyebiliyor. Bende 9-10. hafta arasinda bir anda degisim olmustu. Agri konusunda da dedigin gibi yorgunluk agri yapiyor. Gun icinde fazla egilip kalkiyorsam, ki gercekten bazen hamile oldugumu unutup fazla egiliyorum, o zaman agri hissediyorum. Bir de usutmemeye calismalisin. Onun da ayni sekilde etkisini gormustum. Catlak kremi ben de baslamayi dusunuyorum. Karnim 4-5 aylik gorunume ulasti neredeyse, gobek killanmasi da cabasi.
rahim ağzını ölçmekte ne var cnaım muayene olurken ekrandan ölçüyor no panik :)Hahaama hamileyken ilk defa olucam. Ve rahim ağzını olcecekler ondan odum kopuyor bebeğe birşey olacak diye
Aa şok oldum, çok geçmiş olsun. Bir sıkıntın var mıydı ki?Arkadaşlar bebegimin kalbi durmuş pazartesi alıcaklar
Ben de kesisizleri duymaya başladım, ondan iyice gaza geldim. İnş bir sıkıntı olmaz da yapabiliriz.Evet normal dogum 32 yasinda ilk bebegi ve cok guzel dogurdu maasallah evet kesi yapmislar. Koridorda sezeryanlilar iki refakatciyle yuruyuyemezken bizimki firil firil dolaniyordu. Ben de gaza geldim tabi...
Alttan muayeneyle mi olcuyorlar ben alttan muayene olamıyorum hep karından baktı . Karından olmaz mi bu ölçümlerrahim ağzını ölçmekte ne var cnaım muayene olurken ekrandan ölçüyor no panik :)
canım alttan bakmasınd abı mahsur yokkı karından bakmıyor rahım agzını ölçerkenAlttan muayeneyle mi olcuyorlar ben alttan muayene olamıyorum hep karından baktı . Karından olmaz mi bu ölçümler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?