canım sanki pıt pıt nişey patlar gibi içerde kelebek kanat çırpar gibi titrer gibi oluyor. bulundugu yer hassaslaşıyor elini koyunca su dolu balon gibi bişey olduğunu his olarak anlarsın. elinle hissetme deil ama. için bir garip oluyor dokununca
Ilk bebisleri hissettiginizi kesin anlamak icin biraz daha beklemek gerekiyor. 18-20 arsi net hissetmeye baslarsiniz. Oncesinde hep acaba bahirsak mi kendi art damarim mi vs mi diye emin olamiuor insan. Hep beraber paylasacagiz o gunleri de insallah
Ilk bebisleri hissettiginizi kesin anlamak icin biraz daha beklemek gerekiyor. 18-20 arsi net hissetmeye baslarsiniz. Oncesinde hep acaba bahirsak mi kendi art damarim mi vs mi diye emin olamiuor insan. Hep beraber paylasacagiz o gunleri de insallah
Merak etmeyin uykudan uyandiriyo o tekmeler sonra fingir fingir hic durmuyolar gobus sekilden sekile giriyo. Ben kumandayi koyardim gobuse tekmeden yere duserdi
Dün bir deri tayt giydim akşam dışarı çıkarken neyime deri tayt giymek?
çok sıktı karnımı rahatsız oldum pişman oldum.
Ve bu sabah ilk defa net olarak hareketlerini hissettim. İlkinde 20. Haftada hissetmiştim
İlk gebelikle alakası olmuyormuş gerçekten
İlkinde karnım çıkmamıştı bunda çıktı
Hareket falan hissetmiyordum hep bekliyordum ama.
Çok şükğr Allah bize hepimize bu duyguyu yaşamayı nasip etti. Ne kadar şükretsek az. İçimizde bir mucize büyüyor.
Doktor buyuk ihtimalle erkek dedi ben de o yuzden 14e girer girmez bi beklenti basladi ama acaba anlamama gibi bi durum olabilir mi dun bi pitirti oldu gece yatarken ama gaza yordum ben :)
Doktor buyuk ihtimalle erkek dedi ben de o yuzden 14e girer girmez bi beklenti basladi ama acaba anlamama gibi bi durum olabilir mi dun bi pitirti oldu gece yatarken ama gaza yordum ben :)[/QUOTE
Olur tabikide bazen anlamiyor insan :) ilk cocukda anlamak zor gaz gibi gelir sana
Herkese mrhb kizlar, bugün ikili icin gittim dr. Bebis iceride kipir kipircinsiyet tahmini icin cok erken 16. Haftada söyleyebiliriz dedi.ölcumlerimiz cok i cikti masallah kan verdik sonuclar 1 hafta sonraya, hep hayirli sonuclar aliriz insallah hamileik boyunca
Herkese mrhb kizlar, bugün ikili icin gittim dr. Bebis iceride kipir kipircinsiyet tahmini icin cok erken 16. Haftada söyleyebiliriz dedi.ölcumlerimiz cok i cikti masallah kan verdik sonuclar 1 hafta sonraya, hep hayirli sonuclar aliriz insallah hamileik boyunca
çok şükür görmüşsün bebeği haftaya sonuçlar iyi çıkar inşallah ve cinsiyet için emin olmadan konuşmaması bence çok daha yerinde bir ay daha bekleriz yani ne var