Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ben de kaç gündür seyirme diye tarif edebileceğim bir kırpışma oluyor ama ne olduğunu anlayamıyorum.minnakım mı bilemiyorum henüz

Yaaa siz böyle anlatınca iyice heyecan yapıyorum, bizimkiler de pıtpıt yapsa artık :) ama ilk bebişi bekleyenler biraz daha sabretmeli anlaşılan :)

Ben de istiyorum o pit pitlardann:) gaza getirmeye calisiyorum konusuyorum pit pitla diye ama hicc duymuyor :)

Ilk bebisleri hissettiginizi kesin anlamak icin biraz daha beklemek gerekiyor. 18-20 arsi net hissetmeye baslarsiniz. Oncesinde hep acaba bahirsak mi kendi art damarim mi vs mi diye emin olamiuor insan. Hep beraber paylasacagiz o gunleri de insallah

Ilk bebisleri hissettiginizi kesin anlamak icin biraz daha beklemek gerekiyor. 18-20 arsi net hissetmeye baslarsiniz. Oncesinde hep acaba bahirsak mi kendi art damarim mi vs mi diye emin olamiuor insan. Hep beraber paylasacagiz o gunleri de insallah
En az 4 hafta yani :/ cok erken baslamisim beklemeye eyvah gecmez artik

kızlar 18. haftadan önce çok zor eğer ilk çocuksa
böyle balık gibi birşey kuyruk çırpıyor gibi olucak arasıra :)

benim ikinci olmasına rağmen daha hissetmedim kızlar...

Çok güzel ya. Deneyimli anneler daha erken hissedebiliyormuş. Ben hiç birşey hissetmiyorum hala.

Ben de istiyorum o pit pitlardann:) gaza getirmeye calisiyorum konusuyorum pit pitla diye ama hicc duymuyor :)

Genelde erkek bebek daha erken canlanir hareket eder

Doktor buyuk ihtimalle erkek dedi ben de o yuzden 14e girer girmez bi beklenti basladi ama acaba anlamama gibi bi durum olabilir mi dun bi pitirti oldu gece yatarken ama gaza yordum ben :)

Ben de kaç gündür seyirme diye tarif edebileceğim bir kırpışma oluyor ama ne olduğunu anlayamıyorum.minnakım mı bilemiyorum henüz

Bir tek ben miyim bişi hissetmeyen pıtpıt çıtçıt bişicik yok

çok şükür görmüşsün bebeği haftaya sonuçlar iyi çıkar inşallah ve cinsiyet için emin olmadan konuşmaması bence çok daha yerinde bir ay daha bekleriz yani ne var

Masallah canim kipir kipir bebisine.. guzel sonuclar ciksin insallah

Merhabalar hanımlar ben dün bebek kalp dinleme cihazını sipariş verdim ama gelmedi Sizinkiler kaç günde geldi meraktan catliyorum çok sabırsız oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…