Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kizlar merhaba çok korkuyorum ikili testim biyokimyasal yuksek çıktı sinir 1/250 iken benimki 1/192 çıktı sizinkiler nasıl

canim sakin olmaya calis. bunlar sadece hesaplanan ihtimaller. ikili testi yuksek cikip amniyosentezle hicbirsorun olmadigini ogrenen cok arkadasim oldu. icini rahatlatmak icin kan testi ya da amniyosentez dusunebilirsin canim.

ama basta da dedigim gibi bu sadece istatistiksel bir ihtimal. senin yuksek cikti diye cocugun downlu dogacak degil, benim dusuk cikti diye donwsiz dogacak degil. allah saglikla kucagimiza almayi nasib etsin evlatlarimizi..

Öyle ama canim gel de bunu bana anlat çok üzgünüm ve korkuyorum sağol desteğin için kimse bu korkuyu yasamasin

Öyle ama canim gel de bunu bana anlat çok üzgünüm ve korkuyorum sağol desteğin için kimse bu korkuyu yasamasin

cok haklisin, ayni seyi kim yasasa ayni endiseleri yasardi canim. kisa zamanda ikincil bir dogrulama icin bir yontem uzerinde anlasirsaniz doktorunla 40 haftayi icin rahat tamamlarsin insallah. ben inaniyorum ki bu sadece bir ihtimal. kuzucugun saglikli bir sekilde dunyaya gelecek. biz teyzeleri de tum kuzlarimizin saglikla dunyaya gelmesi icin hep dua ediyo olacagiz

Amin canim, ama sen de icini ferah tutmaya calis bu testin guvenirligi cok düşük.. rica ederim amniyosentez fln yaptirmayi dusunmeden once ayrintili tahlil sonuclarini baska bir prof. doktora da goster danis.. yanlis okuma da yapabiliyorlarmis, bir arkadasimda oyle olmustu..

Kizlar merhaba çok korkuyorum ikili testim biyokimyasal yuksek çıktı sinir 1/250 iken benimki 1/192 çıktı sizinkiler nasıl
Canım sakin ol benimde kizimda bu sinirlardaydi bende cok korkmuştm doktor karından sıvı almayı tavsiye etti eşimle çok düşündük eşim karındaki bakılan sonuç kötü olsa aldırmam ben yavrumu dedi ve o testi istemedi daha sonra başka bir doktora gittik o doktor böyle çıkan bir suru hastam var hepsinin bebişleri sağlıklı doğdu bu testin kesinliği yok sadece risk alanindasn dedi aldirmayacaksanz boşuna başka testler yapmayn dedi şimdi esinle otur konuş eğer gerçekten ne olursa olsun biz bu bebeği istiyoruz diyosanz başka testler yapıp kafanı bulandirma derim tercih sizin

Günaydın :)
Televoleye ben de güldüm yaş ile ilgili işte bunlar bu yeni herkesler anlamaz televoleyi falan
Altın bileziği atamaya yoran kim ise inşallah atanır kısa zamanda, bizi atamadılar atamadılar böyle bir umutsuz olduk tez zamanda dilediği yere inşallah :)

Arada oluyor özellikle uzun sure ayakta durunca iki gebelik arası farklar yaşımızla mı ilgili acaba 25 yaşındaydım ilkinde şimdi 32 daha kolay yoruluyorum daha erken eskiye göre
Ah canım benim sorma ben de ilkinde 27 yaşındaydım 28 de doğurdum şimdi 32 de tam doğurmuş olucam 4 sene de çok fark etmiş , ilk hamileliğimde hiç yorgunum diye uyuduğumu bilmem hoş bunda da Hamd olsun iyi geçiyor ama akşam nefesim kesiliyor bir yer bulsam da uzansam diye bir de şimdi çocuğumuz var ya o da yoruyor bizi heralde

Elaemi canını sıkma 17-18. Hafta iyi bir doktor bulup ayrıntılı ultrasona gir amniyosentez yaptırırsan kesin sonucu öğrenirsin bir de bu kan testleri bir çok olasılığın beraber hesaplandığı bir formül bir matematik işlemi şu böyle bu böyle olursa 192 de 1 bu Bebek'te sendrom olabilir diyor yani 192 de 191 sendrom olmaz da demek

arkadaşlar birinizde yazsanız şuraya hangi testler yapıldı ilk aylar? sorum hep araya kaynıyor mesela bana idrar testi kan testi vs. yapılmadı. sizlerde neler yapıldı?

Bu vesileyle bana da dua edin hamile bacilar :)) ben de 8 sene ozel sektorun ardindan bu sene kpss denemeye karar verdim.

Oglumla birlikte is olayina ara vermistim, simdi biliyorum ki ozel sektore tekrat donmek istemiyorum. Isim fazla stresli ve hep yonetimle dirsek temasinda olmak zorunda o yuzden over timei cok olan bi isti. Cocuklu hayatta bunlar mumkun olmuyor malesef :/ Hayirlisiyla ben de normal tempolu bir is sahibi olanileyim insallah

arkadaşlar birinizde yazsanız şuraya hangi testler yapıldı ilk aylar? sorum hep araya kaynıyor mesela bana idrar testi kan testi vs. yapılmadı. sizlerde neler yapıldı?

Fazla bisi yapilmadi aslinda. Dedigin gibi gebeligin ilk kontrolunde benden idrar ve lan istedi onlara bakildi. Ama kan baya detayli bakiliyor. Tum hemogram, demir depo ve baglama, b12, d, toxo, rubella vs vs

Sonrasinda benle ilgili bisi bakilmadi. 12. Haftada ikili test icin kan verdim bi de o kadar

teşekkürler, benim doktorum hiç bir şey istemedi. sadece kan tahlili yaptırdım ben o da hamilelik için. nasıl iştir anlamadım? ikili test içinde kan verdim o kadar sadece

Canm kan sayımı ve idrar ve birkaç kan testi daha özel de biraz pahalı devlete git doktordan işte gebelikte yapılan tüm tahlilleri yapmak istiyorum diye tiroit falanda var ben öyle yaptım tüm tahliller yapıldı

olbey inşallah sen de ben de kpss ile imtihanı olan herkes bu sene dilediği yere atansın.
10. Senem kpss de
her sene artık girmeyeceğim bitti bu sınav benim için diyorum
Başvuru Zaman'ı hadi belki bu sene olur diyorum alışkanlık yarattı
geçen sene çalışmadan girdim eylülde şubatta herkes atandı neredeyse 1 puan ile kaldım
Bu sene yine niyetliyim hem sınav daha erken olacakmış bebeğin şansı ile olur belki kimbilir
Ama yaşamayan bilemez her yıla bu umutla girmek çok yıpratıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…