Günaydın kızlar
günaydın herkese,
gün içinde işlerim yoğun olduğu için ancak sabahları takip ediyorum. muhabbettten geri kalıyorum çooook kıskanıyorum sizi
Günaydın güzel anne adayları :)
ASM'ye mi gidiyorsunuz? bende sadece şuan ikili test yapıldı dün, kan alındı. onun dışında bir şey yapılmadı daha. merak ettim herkeste nasıl diye?Bi ara tetanos olmam lazim ama gebelik takibi icin asm hic aramadi daha. Doktorum hatirlatir herhalde
Ben 2. Kez hala oldum bu sabah çok mutluyum hafta sonu görebileceğim ancak bebeği
Saksı değilim ben halayım :)
Ben 2. Kez hala oldum bu sabah çok mutluyum hafta sonu görebileceğim ancak bebeği
günaydın kızlar
ben bugün işe başladım yine ama akşam hiç uyuyamadığım için şimdi masada uyukluyorum
herkesin güzel bir geçirmesi dileğiyle
hayırlısı olsun canım , allah analı babalı büyütsün
yiğen sevgisi de bir başka oluyor :)
İnşallah canm güzel haberler duyalim hep senle aramızda 1 gün var minigin günün de mi geliyo yoksa geriden mi benim neredeyse iki hafta geriden geliyordu son ultrasyonda tam günün de çıktı bu arada cinsiyeti öğrendin miGunaydiiinn herkeseee..
Kimler kuzulariyla gorusecek acaba bugun??? Cok guzel haberler alalim insallah
ASM'ye mi gidiyorsunuz? bende sadece şuan ikili test yapıldı dün, kan alındı. onun dışında bir şey yapılmadı daha. merak ettim herkeste nasıl diye?
Ooo maşallah canım ya 4 oğlan annesi haa, Rabbim sağlıklı sıhhatli versin, tebrik ederim kardeşini deevet dun.ogrendi cnm erkek demis doktoru 4 oglu olucak kiz olsun cok istiyordu kismet sagligi yerinde cok sukur baskada dusunmem diyor kismetimde erkek annesi olmak varmis diyor
İnşallah canm güzel haberler duyalim hep senle aramızda 1 gün var minigin günün de mi geliyo yoksa geriden mi benim neredeyse iki hafta geriden geliyordu son ultrasyonda tam günün de çıktı bu arada cinsiyeti öğrendin mi
Hayırlı olsun:) senin bebiş yalnız kalmayacak, şimdiden bir oyun arkadaşı var ne güzelBen 2. Kez hala oldum bu sabah çok mutluyum hafta sonu görebileceğim ancak bebeği
Canım benim yaaa, heyecanın kalbimde hala inan, benim de içimi coşturdun dün, bir de ikiz olursa sen o zaman görevet canim seni aradim haber vermek icin eski yorumlara gittim sayfana yazdim.ilk mesaji sonra eylul annelerinde konuya bakiyor yaziyordu ustte tikladim yorum yaptim bugun bahar geldi evime ve 1 mart guzel bir bahar gunuydu cok sukur rabbime
herkese günaydın, ben de bir kız bir erkek yeğen halasıyım, tebrik ederimBen 2. Kez hala oldum bu sabah çok mutluyum hafta sonu görebileceğim ancak bebeği
Hayir asmye hic gitmedim. Ama onceki hamileligimde gittigim hastanedeki kayitlarim saglik bakanliginin ortak havuzuna dustugu icin asm surekli ariyordu.
Asi zamani da aramislardi ama bunda gebelik haftsi kilo rutin testlerin hatirlatmasi icin hic aramadilar. Tetanos asisini da asm yapmisti gecen sefer. Bu kez hic aramayinca onlar acaba zamani geldi mi diye dusunuyordum.
Ben de hamileliğimi ilk asmde kan vererek öğrendiğim için kayıt aldılar, sağlık bakanlığının düzenlediği hamilelik, anne sütü ve emzirme eğitimlerine filan çağırıyorlar, tetanoz aşısı
1. doz için 1. trimester(ilk 3 ay) bittikten sonra genelde 4 aylıkken ,
2. koruyucu dozu 1. dozdan 4 hafta geçince,
3 .dozu 2.dozdan 6 ay sonra,
4.dozu 3.dozdan 1 yıl sonra,
5.dozu da 4. dozdan 1 yıl sonra
şeklinde uygulanarak kadın ömrü boyunca artık tetanozdan korunabilir demişlerdi.
Canım ben ikili test yaptirmadm pazartesi doktor kontrolünde büyük ihtimalle erkek dedi doktor ama kesin sonuç 16 haftadan sonra dediYok canim acelesi var benimkinin :)) 1 hafta onden gidiyordu ikilide. Ileri ya da geriden gelmesi hicbirsey ifade etmiyo bu arada. En fazla dogum tarihini etkiler. Onemli olan surekli olarak gelisimini devam ettirmesi.
Ikili de perinatolog kiz dedi. Kendi doktorum randevusunu bekliyorum kesinlesmesi icin. 14 marta gitmek niyetim. Daha randevu almadim ama o civarlarda netlesir herhalde :))
Senin ne zaman kontrol ve soylediler mi cinsiyetle ilgili bisi??
Evet canım bende doğumdan sonra aşı ya gidemediğm için ebe sil baştan baslicaz asılara dedi ilk aşı 21 haftalikkendogru demisler.. ben ilk hamilelikte dogumdan sonra totomu zor gordugum icin 4. ve 5. dozlari olamamistim.. simdi yeniden sil bastan baslayacagiz sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?