Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

oyy anamm demek istiyorum :)) 10 yil nasil bir suredir oyle.. ben yuksek lisansi bitirdigim sene bi niyetlendim daral gelip girdim ama a grubu yerler olsun istanbul olsun derken 4 tercih yaptim :) zaten o zaman aman aman bi istegim de yoktu cocuksuzken is cok batmiyordu.

bu sene oglum krese baslayinca hadi dedim hazirlanayim ama saka gibi hersey ust uste gelmeye basladi. once sinavin mayisa alindigini ogrendim. sonra hamilelik geldi ustune surpriz. gecen ay da oturdugumuz evin satilacagini ogrendim simdi bi de ev bakma mali butce dengeleme isleri cikti. bu sene koklu koklu degisiyoruz bakalim rabbim sonumuzu hayra cikarsin.

sen egitimcisin sanirim subat atamasi vs dedigine gore, alanin ne?

Kızlar günaydın,iki gündür adet sancısı gibi ama çok yoğun bir Ağrı'm var.sizlerde de var mı bu durum Merak ediyorum

Günaydin güzel Anneler dün cinsiyeti öğrendik erkekmiş bizim sipa :)

aaaa super haber... saglikla gelsin kuzun

bu arada dun ilk sayfadaki listeye bakiyordum gozum senin ismine takilmisti hic gorunmuyor acaba iyi mi diye. cok sevindim guzel haberlerine :))

Kızlar günaydın,iki gündür adet sancısı gibi ama çok yoğun bir Ağrı'm var.sizlerde de var mı bu durum Merak ediyorum

sabahlari yasiyorum sanci gibi bisiler ama onun disinda gun icinde pek rahatsizlik verici bir durum yok bende simdilik. regl zamanin bu yakinlarda mi olacakti bi onu hesapla istersen. bi de doktorunla haberlesebilirsen ona da sorarsan iyi olur canim. cabucak gecer insallah

Gunaydin efendim bizler iyiyiz.. siz ve miniginiz nasillar acaba??
Maşallahh aslında iyiyim mide bulantılarım hiç yok diyebilirim, yine biraz iştahsızım tabi, dün sabah ki baskül maceramda benden giden 300 gram daha varmış onunla yüzleştim bir de yarın akşam acile gidip bir idrar tahlili yaptırayım diyorum, çünküm idrarda yaparken ve sonrasında yanma var

hayırlı sabahlar herkese inşallah hepimizin günü güzel geçer benim yarın yine kontrol var tedavimi yapan doktora gidicem onun da görüşünü almak istiyorum burdaki doktor hiç bilgilendirmedi beni doğru düzgün inşallah herşey yolundadır ve sağlıcakla alırım bebeğimi kucağıma

Edebiyat öğretmeniyim. Şimdi özelde Türkçe öğretmeni olarak çalışıyorum. Çocuk gelişimi okuyorum bir taraftan onlar daha kolay atanıyor bize göre. Atanamazsam da çocuklarımı yetiştirirken işime yarar en kötü diyerek
10 senede 2 sene hazırlandım sadece. Kalanları biraz alışkanlık biraz spor olsun diye girmeler :) kontenjanlar az daha artsa ne güzel olur aslında

İnsanın hayatında ev değişimi hep böyle Zaman'lara Denk geliyor ne fena. İnsallah arama bulma çok yormaz seni.

Günaydın kızlar dün doktor kont vardı 2 li tarama testimizi yaptırdık. Allahıma şükür herhangi bir sorunumuz sıkıntımız yok 10 cm olmuş bizimkisi ve %90 2.kez kızım oluyor :)
Allah büyük olan ne sevinir duyunca kardeşini . Sağlıcakla gelsin meleğiniz inşallah

arkadaşlar birinizde yazsanız şuraya hangi testler yapıldı ilk aylar? sorum hep araya kaynıyor mesela bana idrar testi kan testi vs. yapılmadı. sizlerde neler yapıldı?

Canım bana şu ana kadar kan testi ve idrar testi yapıldı sadece. Toxoplazma, Rubella' ya bakılması önemliymiş özellikle. Bir de ben de idrarda bakteri çıktı o yüzden kültür istediler. kültürde de bakterilerin ürediği çıkınca antibiyotik kullandım mecbur, çünkü idrar yolları enfeksiyonu hem anne hem de bebek açısından riskliymiş. Bunun dışında da ikili testimizi haftaya yaptıracağız.

Günaydın kızlar :) Dün akşam doktora gittik pipisini gördük :) Nub teorisi tuttu bu arada :) yüzük de tuttu çin de tuttu :))
Canim öncelikle gözünaydın. Yüzük ileri geri mi gitmişti ? Benim ileri geri gitmişti erkek diye biliyorum çin takvimde erkek diyor nubda kız dedi doktor da erkek gibi ima etti çok merak ediyorum ama randevuma 21 gün var maalesef

Kursta iki tane edebiyatci arkadas var onlardan biliyorum da hayli yuksek puanla ataniyor sizin bolum. Allah yardimcin olsun canim.

Ben ne olursa modundayim ama yine de min 85 lazim ki istanbul olabilsin. Zor yani isimiz :/ hayirlisi olsun diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…