Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
anammm sizinkiler çok hızlı ya :)) Allah gönlünüze göre versin inşallah sağlıkla kucağımıza alalım amin..
Amin canım evet bizimkilerin ilk torunu ondan dayanmıyorlar eşimin tarafına ikinci torun geliyor onlar gayet relaxlar bizimkilerde her dakika canın birşey istiyor mu öyle oturma bebis rahatsız olur falan panikler

Gunaydinlar.. Bana gunaysaydi cok guzel olacakti ama dunden beri feci bas agrisiyla ugrasiyorum. Migren atagi gecirdim ve yasayanlar bilirler ne feci bir sey oldugunu. Bugun de dunden kalma kazan beynimle bos bos bakiniyorum etrafa.

Gunaydinlar.. Bana gunaysaydi cok guzel olacakti ama dunden beri feci bas agrisiyla ugrasiyorum. Migren atagi gecirdim ve yasayanlar bilirler ne feci bir sey oldugunu. Bugun de dunden kalma kazan beynimle bos bos bakiniyorum etrafa.
Aa çok geçmiş olsun migren hiç yaşamadım ama kuzenimde vardı saçlarını yolardı artık ağrıdan, hamilelikte daha zor olmalı. Allah yardımcın olsun

Migrenim var Allah düşmanıma vermesin. Ömrüm onunla geçti...

Aa çok geçmiş olsun migren hiç yaşamadım ama kuzenimde vardı saçlarını yolardı artık ağrıdan, hamilelikte daha zor olmalı. Allah yardımcın olsun
Sagol canim.Sorma, saatlerce ilac alamadim. Mide bulantisi, koku, isik her sey dusman oldu bana. En son dayanamadim eczaneden parasetamol aldi esim. Migren ilacim gibi etkili degildi ama en azindan uyuyabilmemi sagladi.

Canım ben Altunizade Polikliniğine gidiyorum, Feriha Uygur Sen nereye gidiyorsun?
Ben bayındır hastanesine gidiyorum canım. Ya benim gittiğim hastane küçük yenidoğan yogun bakımı yok( riskli hamilelik geçiriyorum erken doğum riskim yüksek) o yüzden simdiden bakınıyorum aklımda olsun güzel seçenekler diye ama mantıklı da değil pek doktorum burdayken baska hastanede dogurmak da. Kafam karısık dolanıyorum öyle :)

olbey ebebekte gördüm senin için fotoğrafladım. senin kız tutturursa diyecanlı değil ama idare eder artık pembe köpek

Amin canım evet bizimkilerin ilk torunu ondan dayanmıyorlar eşimin tarafına ikinci torun geliyor onlar gayet relaxlar bizimkilerde her dakika canın birşey istiyor mu öyle oturma bebis rahatsız olur falan panikler

Kız benim ki iki taraftan da ilk torun ama kimse beni sallamıyor bir tek kayınvalidem arıyor canın bir şey istiyor mu diye :))
Böyle bir rahatlık söz konusu :)

Selam kızlar bugün de bizim ikili test günümüz. Güzel sonuçlar alırız inşallah.
Hadi bakalım nihayet ikili sırası sende
Ambiyans Haleti ruhiye işte doktor böyle baktı yavrum şöyle yaptı şeklinde sürükleyici bir anlatımla bekliyorum
Öncelikle güzel sağlıklı haberler elbette
Araya kaynatmaya çalışma kaynamaz :)

aramızda edebiyat öğretmeni varmış çekinirim sürükleyici anlatımlar falan kol bacak gördüm falan derim ben gayet odunsu şekilde artık idare edin:) canım ben doktora giriyorum ultrasonla bakıyor ya endişeli bir yüzle YAŞIYOR MU? diye haykırıyorum sen düşün halet-i ruhiyemi

Olmadı değil oraya girbsetayli tüm tahlilleri yapılar sonucunda doktoruna götürsün ki bu haftaya kadar kendi doktoruna sordunmu neden istememis
ben işte mail attım kan idrar hepatit vs yapılmadı ne zaman yapılacak dedim o da zamanı gelince yapılacak demiş

Kız benim ki iki taraftan da ilk torun ama kimse beni sallamıyor bir tek kayınvalidem arıyor canın bir şey istiyor mu diye :))
Böyle bir rahatlık söz konusu :)
E Ebt yüzdeli mi konuştu cinsiyet konusunda. Yanılma yaşayanlar hep devlete gidip detayla bakılmayalar mı acaba? Burda erken haftalarda çok yanılma okudum ben de. Şüpheli yaklaşıyorum dolayısıyla

Bence belirleyici olan babalar. Misal benim eşim hamile olduğum günden beri benden daha hamile canı bişeyler istiyor tansiyonu düşüyor midesi bulanıyor kızıyorum sen taşı madem bu kadar belirtin var diyorum gönül rahatlığı ile hamile nazı niyazı yapmaya niyetlendim sıra gelmiyor kendisinden

Kvaldeye benden bir yıldızlı on puan. Takdir ettim yapması gerekeni yapmış aslında ama etrafta kimsenin yapmaması enteresan

ilk bebişse daha hissetmemen normal
ikincisi ise yalnız değilsin bende daha gaz sancılarından başka birşey hissetmiyorum
Ikinci canım :) Aksilik ya kizimda tam da bu haftalarda hissediodum yani o ilkti bu ikinci hissederim sandım yine ama olmadı

Ben de merak ettim sordun mu doktora belki ilk muayenede yaptım diye düşündü ve aklından cıktı. Benim doktorum da unutuyor bazı seyleri hep ben hatırlatıyorum.
yani ne idrar ne hepatit testi vs. hiçbiri yapılmadı bende henüz. mail attım zamanı gelince yapılacak dedi. bunlar ilk zamanlar yapılacak şeyler değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…