- 25 Eylül 2013
- 247
- 416
- 103
teşekkürler olmadı sağlık ocağına gitmek lazımCanm kan sayımı ve idrar ve birkaç kan testi daha özel de biraz pahalı devlete git doktordan işte gebelikte yapılan tüm tahlilleri yapmak istiyorum diye tiroit falanda var ben öyle yaptım tüm tahliller yapıldı
Günaydın kızlar dün doktor kont vardı 2 li tarama testimizi yaptırdık. Allahıma şükür herhangi bir sorunumuz sıkıntımız yok 10 cm olmuş bizimkisi ve %90 2.kez kızım oluyor :)
Canim öncelikle gözünaydın. Yüzük ileri geri mi gitmişti ? Benim ileri geri gitmişti erkek diye biliyorum çin takvimde erkek diyor nubda kız dedi doktor da erkek gibi ima etti çok merak ediyorum ama randevuma 21 gün var maalesef
Maşallahhaslında iyiyim mide bulantılarım hiç yok diyebilirim, yine biraz iştahsızım tabi, dün sabah ki baskül maceramda benden giden 300 gram daha varmış onunla yüzleştim bir de yarın akşam acile gidip bir idrar tahlili yaptırayım diyorum, çünküm idrarda yaparken ve sonrasında yanma var
Günaydın hanımlar ooo bakıyorum da cinsiyetler felan öğrenilmiş oy oy
Bizim randevumuz 11 mart inşallah bizde öğreniriz
Bi ben mi hissetmiyorum bebegimin hareketlerini ya
82 ocak dogumluyum erkek diyo.. simdilik tutmamis gibi gorunuyo ama bakalim netlesene kadar birsey degisecek mi??
Canım içini ferah tutmaya çalış, bundan 8 yıl önce abimlerin bebeğine kafa ölçümlerinden dolayı down sendromlu doğma ihtimali yüksek dediler, rakamları hiç hatırlamıyorum ama çok yüksekti, aylarca doğuma kadar kalbimiz ağzımızda beklemiştik resmen, sonra miniğimiz turp gibi, altın topu gibi geldi, sapsarı başak gibi saçları, dünyalar güzeli bir oğlan çocuğu, şimdi ilkokul 3. sınıfta halasının yakışıklı prensi, behlülü sapasağlam şükürler olsun....Öyle ama canim gel de bunu bana anlat çok üzgünüm ve korkuyorum sağol desteğin için kimse bu korkuyu yasamasin
Allah bu umutla bekleyen herkese yardım etsin, ben de özel sektörde 8. yılımdayım, bu yıpratıcı, yorucu düzene alıştım artık ama ablam 6 yıldır deniyor, öğretmenlik için, hepinize duacıyım, Rabbim emeklerinizi boşa çıkartmasınolbey inşallah sen de ben de kpss ile imtihanı olan herkes bu sene dilediği yere atansın.
10. Senem kpss de
her sene artık girmeyeceğim bitti bu sınav benim için diyorum
Başvuru Zaman'ı hadi belki bu sene olur diyorum alışkanlık yarattı
geçen sene çalışmadan girdim eylülde şubatta herkes atandı neredeyse 1 puan ile kaldım
Bu sene yine niyetliyim hem sınav daha erken olacakmış bebeğin şansı ile olur belki kimbilir
Ama yaşamayan bilemez her yıla bu umutla girmek çok yıpratıcı
Genellikle erkek tahminleri doğru cıkıyor pek yanilma payi yok. Benim annem ve teyzem alışveriş başladı beyazlı yeşil ve sari olmak uzere iki tane hastane çıkışı almislar hediye getirenlerde oldu erkek kıyafetleri. Anne yanı yatak yapıldı o da mavi. Ben sadece zıbın alıyorum beyaz dayanamıyorum çünkü birde yorganla battaniye aldım büyük ananemizde erkek kıyafetleri almış minnak kot yelekler minnak kot bahçıvan tutumları. Bakalım bize ne denilecek ? Babası meraktan catliyor ama oğlum diye seviyor bazenTeşekkür ederimm :) Yüzük ileri geri gitti evet, benim doktor alışveriş yapma bu hafta; haftaya bi daha bakalım dedi. Biraz garantici yaklaşıyor :) ama o kadar çıkıntı biz kızda olmaz yani hahah :)
ya bende 31 yaşındayım, hiç kpss çalışmışlığım yok. aöf okuyorum 3. sınıftayım, bebişte geliyor. 4 yıllığa tamamladıktan sonra çok mu zor ki hanımlar, hiç bulaşmamak mı lazım?Allah bu umutla bekleyen herkese yardım etsin, ben de özel sektörde 8. yılımdayım, bu yıpratıcı, yorucu düzene alıştım artık ama ablam 6 yıldır deniyor, öğretmenlik için, hepinize duacıyım, Rabbim emeklerinizi boşa çıkartmasın
Canım sen istanbuldaydın dmi? Hangi hastaneye gidiyorsun?Günaydın kızlar :) Dün akşam doktora gittik pipisini gördük :) Nub teorisi tuttu bu arada :) yüzük de tuttu çin de tuttu :))
Genellikle erkek tahminleri doğru cıkıyor pek yanilma payi yok. Benim annem ve teyzem alışveriş başladı beyazlı yeşil ve sari olmak uzere iki tane hastane çıkışı almislar hediye getirenlerde oldu erkek kıyafetleri. Anne yanı yatak yapıldı o da mavi. Ben sadece zıbın alıyorum beyaz dayanamıyorum çünkü birde yorganla battaniye aldım büyük ananemizde erkek kıyafetleri almış minnak kot yelekler minnak kot bahçıvan tutumları. Bakalım bize ne denilecek ? Babası meraktan catliyor ama oğlum diye seviyor bazen
Benim esimde başka doktora gidelim dedi istemedmbelinayidil Benim randevum da haftaya aslında; doktorum bir kaç değişiklik yaptırmak istiyor lobisine gelip bakar mısın diye rica etmişti gitmişken bebişe de bakalım dedik
Cok guzel sonuclar alacaksin eminim. Cinsiyetini soyler belki. :)Selam kızlarbugün de bizim ikili test günümüz. Güzel sonuçlar alırız inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?